REDDENDE ENGLER

Husker dere jeg tipset dere om en del hold in-produkter rett før jul? Her er innlegget for dere som vil lese det igjen. For nå er jo sommeren her, og alle som ikke har vært flinke nok til å planlegge sommerkroppen 2012, vil kanskje ha bruk for det igjen. Nå skal jo alle kjolene fram igjen! Love handles, mage, rumpe, lår - i veien som aldri før. Jeg kan gjerne følge boka og skrive at dere er vakre og bør føle dere vel uansett form, størrelse, høyde og vekt. Men sannheten er jo at det ikke gjør noen forskjell, og føler man seg finere i kjolen med en hold in, ja, så føler man seg finere i kjolen med en hold in.

Produktene er fra BuyHelse, og ALLE hold in-produktene finner dere her. De er veldig kjekke å ha når man er sur på klesskapet for at ingenting sitter fint på kroppen. Har sluttet å kalle dem hold in's, jeg. Kaller dem reddende engler i stedet.

Når vi først er inne på undertøy. Jeg venter på det mest geniale undertøyet fra BuyHelse, har det forhåpentligvis før uken er omme, så da skal jeg vise dere! Jeg gleder meg. Og den svært utringede kjolen min gleder seg.

//Reklamebasert innlegg

6

reklame reklame reklame reklame

Silje Halvorsen

Åh, en sånn en må jeg få kjøpt !!

Må bare få sagt at jeg virkelig elsker bloggen din, Ida! Er innom hver eneste dag og blir alltid så glad når jeg ser du har postet ett nytt innlegg :):) Stå på videre, bloggen din er nok en favoritt hos mange, det er den i alle fall hos meg! Klem :)

Kan vi få se resultatet fra "fettsugingen" på magen din?

Svar fra Ida: ja, det kommer når de 3 mnd har gått, skal tilbake på klinikken for å få tall på resultatet i juli!

Enig med deg! Vet du av noen gode rimelige alternativ?

Svar fra Ida: har ikke prøvd noen andre

Men jeg lurte på en ting, nummer 2 øverst til høyre, er det sånn at den strammer inn ordentlig så buksene sitter perfekt på og særlig at det fettet på innsiden av lårene ikke synes når en går med stramme bukser? Heh, greit å vite før jeg bestiller :)

Er de såå bra altså?

Svar fra Ida: jepp :)

Skriv en ny kommentar