SLANKER MEG

Sjefen bare; uuu, du har slanka deg ass. Du er ikke den bolla du var da du startet her. Og så rødmer jeg jo, for det eneste jeg vil i verden akkurat nå er å bli SUPERSKINNY. Så da går jeg på butikken og kjøper sjokolade, sånn at det ikke skal virke som om jeg tar det dritseriøst. Men jeg kjøpte Hobby, og jeg har hørt at det er en av de minst usunne sjokoladene, siden det nesten ikke er sjokolade i.

Jeg får lov til å blogge i lunsjen, men nå er lunsjen over, så jeg må nesten gå. Har ting å gjøre. Dere spør stadig hva jeg jobber med hos Chills. Har forklart det  mange ganger. Men lover å forklare det snart igjen.

Xoxo hobbyslanker

14

hvor er genseren fra??

SYKT fin genser! Hvor er den fra? :) Vil-ha-nå liksom!!!

Svar fra Ida: HM! :)

Hahaha, åå eg lika måten du skrive på!! :D

hehe, slanker meg på samme måte! bare med royal trippel-is, bueno og chips... :p

haha! Koselig :D

Hei :) Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan den "ned-isingen" du prøvde for en liten stund siden går. Tar du fortsatt behandlinger? Hvor mange behandlinger må til for å se resultater og hvor mye kostet det? Et nytt innlegg om dette temaet hadde vært interessant for min del :)

Btw; Du ser flott ut, Ida!

Svar fra Ida: det var hyggelig, takk for det! :) Jeg tar ikke fortsatt behandling, det er kun èn behandling. Kommer oppdatering på det snart!

Hahah, du er fantastisk :D

tilfeldig internet browser

bare sånn random spørsmål, gikk tilfeldigvis innom bloggen din og lurer på hvorfor du føler trangen til å slanke deg når du ser forferdelig tynn ut?

Svar fra Ida: jeg er langt i fra forferdelig tynn, faktisk så er jeg "overvektig" til å være på min høyde. Og at jeg slanker meg er egentlig tull. Jeg har et helt standard kosthold, men er blitt veldig glad i å løpe!

så det er den sunneste sjokoladen fordi den har LITE sjokolade i? haa
det er jo omvendt!

haha, herlig! kjøp deg en hobby du! ;)

Hobbyslanker! Hahahahaha, dør.

Ellers ser du veldig bra ut! Jogging er sunt :D

Aldri smakt hobbysjokolade! :-O

Du får ta med deg resten av gjengen i Chills og komme over til Hollywood - så fikser vi trening og RIKTIG kosthold :)

Cornelis

Haha, Ida:D

Skriv en ny kommentar