ARTESIA SPA

I går kveld dro jeg med meg Selma på et arrangement hos Artesia Spa på Majorstuen. For to veldig slitne jenter var det optimalt å kunne lene seg tilbake og nyte god mat og et par glass champagne, mens vi lærte opp forming av øyenbryn og make up.

Husker dere at jeg blogget om Artesia en dag i april? Spaet ble min redning på en veldig slitsom dag, og etter det har Artesia vært mitt favorittsted i Oslo. Syns det er helt fantastisk å ha et sted hvor man kan gå og drømme seg bort, enten det er for å feire noe, eller bare en vanlig hverdag som trenger litt luksus.

Artesia Spa holder til både i Karl Johan og på Majorstuen. All info finner dere på nettsiden her, og ikke glem å like dem på Facebook her.

Jeg skal selvfølgelig snart på spa igjen, og tro meg; jeg har en bra spadeal på lur til dere også! Gled dere <3

9

så herlig!

forbrukerrådet

Du er så dårlig på å skrive at innleggene er sponset. Det er så tydelig på flere av innleggene dine. Husk at det kan ha konsekvenser.

Svar fra Ida: dette innlegget er ikke sponset, så ta deg en pille. Artesia la merke til at jeg skrev om dem i april, og inviterte meg
derfor på en kundekveld.

Dette så herlig relaxing ut! Passer bra å dra dit etter en hektisk jobbdag på Colosseumklinikken :)

hørtes herlig ut!

Hvordan ble foressten resultatet av den magefett-behandlingen du tok i vår/vinter? :-)

Jeg syns du er veldig flink til å skrive om innleggene er sponset, annonselink or what-so-ever :)
Btw, adressen og navnet til den forrige personen (?) som kommenterte, dukker opp i navn og mail-feltet, noe som gjør at jeg ikke kommenterer innleggene dine så ofte, selv om jeg leser hvert eneste ett.. Liker ikke at mailadressen min blir synlige for andre..

Så hyggelig innlegg, Ida, det setter vi stor pris på :-) Ida var gjest hos oss, så det stemmer det hun skriver. Dere får tom et hyggelig tilbud av oss senere :-) Velkommen til en dag på spa hos oss!

Hvor er skoene og jakken fra? Lovely! :-) Det samme gjelder de nude-fargede skoene du la ut bilde av fra helgen..

Svar fra Ida: Bik Bok! :) Og Nelly!

Åh, så herlig altså :D

Lizbethosnes.com - En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar