FLYTTEKAOS

Jeg skrev under kontrakt på leilighet i går, og hvor lykkelig det enn gjør meg, kommer jeg ikke unna at jeg har et helt rom med ting jeg må sortere, kaste, gi bort - og pakke med meg til den nye leiligheten. Jeg hopper av glede og frustrasjon samtidig. Når har jeg rukket å kjøpe alle disse stygge tingene, og hvorfor? Jeg har mest lyst å si til noen at de kan kaste ALT som befinner seg på rommet, uten at jeg ser på. For når jeg først begynner å grave i kassene; "ååå, min aller første avisartikkel. Ååå, min aller første bamse. Jøsses, denne dingsen som jeg ikke aner hva er blir sikkert veldig kjekk å ha". Skal ikke være så greit.

I tillegg skal det signes strømabonnement, bestilles internett, og leies folk til å montere gardinstenger. Og så møbler, da. Et umulig prosjekt, ettersom jeg har lyst på alt og ingenting. Er det noen av dere som har noen sofatips? Det eneste jeg vet er at jeg har lyst på en stor, deilig hjørnesofa - men jeg vet verken hvordan den skal se ut eller hvor den skal kjøpes. Tar i mot tips med stor takk! :D

Omtrent slik føles hodet mitt nå. Og i tillegg skal jeg på jobbreise i dag, så jeg mister en hel pakkedag. Jaja, bra det er søndag i morgen. Søndager er dobbelt så lange som andre dager, så regner med at jeg får gjort en del da.

Ikke glem å delta på Kollenkonkurransen i innlegget under, der dere kan vinne festivalpass og få se blant annet Rihanna live! <3

36

hvor ligger den nye leiligheten? :) lykke til med både pakking, og alt annet du skal gjøre hvertfall!

bolia.com! Herlige sofaer!! :-)

Gratulerer med leilighet Ida :-) Hvor ligger den? Har lest bloggen din lenge, men har vært dårlig på å kommenter :p Ville bare si til deg at du er en så superherlig jente, føler nesten at jeg kjenner deg! Ønsker deg masse lykke til i den nye leiligheten!
Ha en fin helg :-)

Hanne Marte

Bohus har mange fine sofaer!
Spesielt de som heter "saturday" og "kansas"!
De er store + i tillegg fantastiske å sitte i, men "saturday" er i lysere gråfarge enn "kansas", om jeg skulle velge ville jeg tatt "kansas" koster 10 000, men der er verdt det! :-)
Klem!

En hjørnesofa i stoff er best! Eg har hjørnesofa i skinn, å det suger når man feks skal ha fest å noen søler osv.
Stoff er lettere å vaske bort!
Kos deg i den nye leiligheten, å lykke til!

Synes living har mye fint :) men klart slettvoll er kanskje bedre på kvalitet men det koster mye! Jeg ville heller kjøpt en litt billigere sofa å brukt mer penger på pyntepunter:) det et det som får sofaen til å se innbydende ut! Gratulere med leilighet forresten :) deilig å endelig få noe for seg selv! Det har du fortjent! Ha en super sommer :)

LIVING har kjempemange fine sofaer. Jeg har en derfra selv, og er superfornøyd!
Bra kvalitet til ikke altfor dyrt - det liker vi! :-))

Grattis med leilighet btw :)

Ha en flott helg Ida! :)

Hei!
Kan ikke annet enn å anbefale vår soffa. Boston modulsoffa fra Bohus. Utrolig komfortabel. Rett og slett fantastisk!! Vi har ikke fått annet enn skryt. Stor er den også. Obs! Obs! Den er FARLIG god, da. Ikke egnet for personer med problemer å kommes seg opp av soffaen og ut på trening..........

Her: http://www.bohus.no/sok/?q=boston

Har selv Karlstad fra Ikea i fargen isunda grå. Superfin og stor og god. Pluss verdens beste lenestol. Anbefaler stoffsofa som jeg ser noen andre også har sagt. Skinnsofa kan fort bli klamt på sommeren og kald på vinteren, og så liker jeg å ha muligheten til å vaske trekket eller bytte til en annen farge som det går på mange av Ikea sine sofaer. Fant et nytt mørkeblått trekk til hjørnesofaen min for latterlige 500 kr der :p

Tror nok du kommer til å få det fint og flott i leiligheten ;) Men når du kjøper sofa så ta deg tid til å teste forskjellige ettersom det trolig ikke blir noe bytte på flere år.

Lykke til med pakking og sortering ;)

Tonje Christin

"Boston" på Bohus! Beste sofaen jeg noen gang har sittet i! Stor og fin med masse koseplass ;)

Jeg kjøpte nettopp denne :) Kjempebehagelig og lyste opp hele leiligheten :)

Link hadde vært greit ja :) http://www.bohus.no/Stue/Sofaer/Sofa/saturday-u-sofa1/

Friday fra bohus! Fantastisk deilig sofa, og STOR:) Nydelig å sove på og om gjester trenger det. Store deilige sofaputer.

Vi får vel sjå bilder av leiligheta når du er klar? :) Lykke til med flyttekaoset!

http://www.bohus.no/produkter/Sofaer/Sofa/boston-oppsett-1h/

Denne her er helt fantastisk, og anbefales på det sterkeste!

Gratulerer masse! :)

Herlig bilde! lykke til med sofaleiting, eg har det samme problemet når eg ENDELIG skal flytte for ut til hausten:D

Jeg er VELDIG fornøyd med vår sofa, Boston, fra bohus. Den er stoor, og ekstremt god å sitte og ligge i. Anbefales!

Modern living fra Living er veldig gode sofaer. Det er mondul sofa, så du kan tilpasse den etter hvor god plass di har :-)

Hva du enn gjør ville jeg ikke kjøpt sofaen min på Bohus iallefall!
Når vi kjøpte sofaen vår der, sa de at vi skulle få den etter en uke. Fem måneder senere hadde vi fortsatt ikke fått den og vi prøvde å avbestille mange ganger for å få pengene tilbake så vi kunne kjøpe en annen sofa et annet sted, men de var ikke behjelpelige i det hele tatt. Kundeservicen var ubrukelig og vi fikk alltid bare vimsete svar om hvorfor sofaen vår aldri kom. Vi fikk den til syvende og sist, etter over et halvt år! Dette var Bohus i Stavanger.

Noe liknende skjedde med foreldrene mine. De sa de skulle få den om 3-5 virkedager, men de fikk den ikke før over fire måneder senere!! De kom aldri med noen god grunn til hvorfor sofaen var forsinket og de kom alltid med forskjellige svar. Dette var Bohus i Asker.

Har en venninne som opplevde akkurat det samme fra Bohus i Oslo. Ventet på sofaen i nesten like lang tid som meg selv, og hun fikk til syvende og sist hevet kjøpet etter åtte måneder, med lang krangling med Bohus og ved litt hjelp av Forbrukerrådet. Kjipt når man ikke får det man har betalt for til avtalt tid.

Jeg personlig kommer aldri til å bruke Bohus igjen. Det hadde vært én ting om det bare var en butikk, men når det er tre forskjellige butikker, så sier det litt mer om Bohus som kjede.

Gratulerer så mye med leilighet, Ida :D :D Åhh, så gøy!

Living har en fantastisk sofa, den er både fin og fantastisk deilig å sitte i. Newport heter den :)
Gratulerer med leilighet og lykke til

Hei! Jeg og en vennine skal til LA i juli måned med ef. Kunne ikke du lage innlegg om når du var der? Litt tips og hjelp osv :) Gode spiseplasser, hvordan komme seg enklest mulig til nye steder der, uteliv osv :)

Takk!

Tidafors fra ikea, de er himmelske!

Ta deg en runde se og prøv!:) Jeg og sambo kjøpte ny sofa for litt siden. Svart skinn hjørnesofa fra skeidar. 8000,- på tilbud. Meget fornøyd og passer oss og leiligheten bra:) bohus her i Ålesund har en helt syk hvit hjørnesofa i skinn. Svindyr, men sikkert verdt det fordi som har råa til noe sånt:)

http://www.bohus.no/Stue/Sofaer/Sofa/boston-oppsett-1h/
verdens beste sofa!!

Så fin neglelakk du har:) Hvor er den fra?

"Boston" sofa fra Bohus er konge! :)

http://www.mobelringen.no/kolleksjon/produkter/stue/sofa-stoff/easy-t-d-west-6007565460097598/nb

verdens herligste sofa!

EKTORP hjørnesofa fra IKEA! Verdens beste sofa :-D

Ikea har en ny sofaserie som heter Söderhamn :) Det er modulsofa, så du kan bygge den akkurat slik som du vil! Den er kjempestilig og god å sitte i!

Mantovani modulsofa fra møbelringen. Moduler str L vel og merke. Fåes i utrolig mange farger både stoff & skinn. Er som med alle sofaer en bygger selv bestillingsvare, men mener vi ventet 3 uker, det må man regne med.

Til dere som er lei av bilder av syltynne "perfekte" bloggere som klager over at de er tykke:

sunneforbilder.blogg.no

http://www.bohus.no/Stue/Sofaer/Modulsofaer/paso-doble-oppsett/

Verdens beste!
Boston kan ikke måle seg med min paso-doble, jeg har prøvd!
Garanterer du blir fornøyd!

Gratulerer med ny leilighet!
Ta en tur inn på www.bolia.com De har ofte masse gode tilbuder og har kjempe god kvalitet :)
Klemmer <3

Skriv en ny kommentar