13

JA!!! JEG VIL HA TINGENE DINE! hehe :D

Ida! Kan jeg spørre om et rart spørsmål? Ja, det kan jeg!
Har du noen bra tips til gode drinker man kan lage selv? Eller drinker og drinker, bare en bra blanding! Er så lei urge og baccardi og skal ut til helgen igjen!

Tenk juuuu

Svar fra Ida: har lagt ut oppskrift på min egen drink her! :) http://www.idawulff.com/?p=8755
Den er SYKT god!

Haha, du er morsom Ida :-D Men hvor flytter du? :)

Svar fra Ida: Fortsatt Oslo :)

Ååh, kjenner at jeg ikke gleder meg til jeg skal pakke og flytte igjen! Desverre har jeg enda ikke noe sted å flytte, men det løser seg for snille piker? Lykke til med flyttingen, gleder meg til å se bilder av din nye crib. :)

Føler med deg! Er i akkurat samme situasjon nå, og det vil jo ingen ende ta! Lykke til videre hvertfall :-)

Kjenner meg igjen. Flytta heim frå tre år på internatskule forrige veka. Det var så mange ting eg aldri har brukt, men bare hatt! No har eg kasta masse, rydda heile klesskapet og halvparten går til byttekveld med jentegjengen. Så har eg fått hengt opp himmelseng og sinnsykt masse bilder på veggane. Så no har eg det finaste rommet i heile verden her heima. Så pakkinga var verd det. Eg hater å væra "tenk positivt"-person, men gjer eit unntak i dag (truleg på gruann av at eg har ferie!) Tenk på kor innmari fint det blir i den nye leiligheten. Innflyttningsfesten når du stolt kan visa fram leiligheten!

Jeg lurer på en ting. På videoene der du reiser, hvordan får du laget slik at du flyr fra Norge til Barcelona? altså, du ser flyet på tur til Barcelona.

Hahah du er herlig. Men tenker ofte over nr.2 når jeg selv flytter!

hehe, tar gjerne imot tingene dine ja!! men har en følelse av det desverre ikke var seriøst.. ;) lykke til videre med flyttingen, da i alle fall!

JAAA, vil ha tingene dine. Salgsblogg, gogogo :)

gratulerer med leilighet, og lykke til med flytting! tenk så deilig når du kommer deg på plass, da er det leenge til neste gang:)

Jaa, Selg tingene dine til meg! :)

Skjønner så godt hva du mener, Ida! Holder på med pakking og innflytting selv i disse dager, man gleder seg til hverdagen i den nye leiligheten ikke til det styret det er å flytte alle de merkelige tingene som har endt opp i livet.

Skriv en ny kommentar