PUMPS I ALLE FARGER

Nå er det på tide å ta en pause fra pakkingen og kose seg litt! Skal jo tross alt pakke og flytte kontorer med Chills i morgen også, så frykter jeg kommer til å ha mareritt om flytting snart. Den lille pausen bruker jeg på to ting: 1. nettshopping. 2. Justin Bieber.

Jeg har holdt meg unna nettshopping i flere måneder nå, liker det rett og slett alt for godt. Men nå har jeg kastet så mange par sko at jeg føler det er på tide å plastre såret litt. Jeg har veldig mange "byen-sko" som jeg liker å kalle dem. Fine og praktiske å ha på fest, billige og ikke av særlig god kvalitet. Så da blir det til at man må bytte ut av og til. Jeg elsker å ha pumps i alle mulige farger, helst helt plaine. Her er dagens bidrag til skohylla. Nå blir kjolene mine glade!

De korallfargede finnes her, nude her, gule her og pastell her <3 Adlinks!

Hva angår Justin Bieber, så skal jeg pakke meg inn i morgenkåpa og se "Justin Bieber live i Oslo" på NRK.no. Jeg var jo en av de mange tusen jentene som stod og så på konserten med store øyne - dog litt mindre hysterisk enn resten av flokken. Her er en direktelink, for dere andre som vil se dokumentaren. Ønsker dere alle en suuuper kveld! : )

8

Disse skoene kan gjøre enhver kjole glad;-) Nettshopping er fryktelig, fryktelig farlig, ja...

Kjøpt eller leid leilighet?

Heheeh, justin bieber! Føle meg uttafor sia eg ikkje lika han! Men fine pumps da:-))

Aurora Marie

Så morsomt at jeg bestilte de nude-pumpsene for 5 min siden, hehe :)

Åh, pumps! De der er så fine, liker spesielt godt de korallfargede og nude :) Men skulle gjerne hatt alle 4!! Smashing til sommeren :)

Kan du fortelle hvordan de er på etter at du har fått dem? :)

Sharon Seoul

Har de i Peach <3 <3

Bieber, Bieber - hei hei hei.
Jeg og Ida elsker deg!

Skriv en ny kommentar