KONKURRANSE: NEW LASH

Jeg går og får vippeextensions omtrent en gang i måneden. Rett og slett fordi jeg syns det er fint med lange, fyldige vipper. Jeg har helt ok vipper i utgangspunktet, men falske vipper setter prikken over i'en, og dessuten slipper man å ta på seg mascara. Jeg har nå fått tilsendt noe som skal være et svært godt alternaltiv, for de som ønsker å gjøre sine egne vipper lengre.

Vil gjerne dele ut New Lash til noen heldige lesere, alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet under samt like Facebook-siden til Swiss Clinic : )

Det er altså Swiss Clinic som selger vippeserumet New Lash, i tillegg til tannblekingsprodukter. Dere kan jo sjekke ut nettsiden! Dere vet hvor skeptisk jeg er til slike produkter, og jeg er alltid kritisk til noe som lover mirakler. Men så googlet jeg produktet, og fant et innegg på bloggen til bloggkollega Lene. Hun har testet produktet, og resultatet er jo helt sprøtt!

Bildet til venstre viser vippene hennes i utgangspunktet, og til høyre har hun brukt serumet i litt over en måned. Det er jo helt fantastisk! Så nå skal jeg jammen teste ut produktet, skal holde dere oppdatert på mitt resultat også!

Produktet kan kjøpes på denne siden, hello bambi eyes! //Annonse for Swiss Clinic

181

For en super konkurranse, Ida!
Hadde vært veldig gøy å prøve:)

silje Michaelsen

Vil gjerne prøve seriumet!!

trude olaussen

Ah, elsker lange, falske vipper! Sykt bra resultat av serumet :) Er med i konkurransen, og har likt siden på face!

Ååh, jeg vil ha!

Ja takk! Har likt siden også :) Genialt !

Jeg vil gjerne være med i trekningen! :-)

Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen og har likt siden til Swiss Clinic!:-)

Jeg vil vinne sånne!! har prøvd en annen type funka ikke og prøvd vippe extensions på et visst sted og ble jo ikke fint :(

mailen min er: Ingvild@onstad.org :)

jeg har tidenes styggeste vipper, så håper på å vinne:D

Siden er likt og fingrene krysset! Ser ut som et sykt spennende produkt! :)

Vil gjerne være med i konkurransen :) Har likt facebook-siden

Yes please! :)

Ida Nilssen

Ida Nilssen:))

Gjort:)

Sharon Seoul

Lenge tenkt på å kjøpe meg sånt serum!! Wanna wiiin :D

De har jeg veldig lyst til å teste ut!!

Åh, eg kunne godt tenkt meg nokre nye vippar! Eg har igrunn lange vippar, men eg har så få!!! Eg mistar hår heile tida! heilt grusomt. Så dette hadde vert litt fin luksus :)) Og, ja, eg likte facebooksida:)

Oi, det er virkelig noe jeg kunne trengt!

ah, den vil jeg teste! :)

Ååå du har så supre konkurranser! Jeg har siklet på diverse vippeserum de siste månedene, men jo bedre de er jo mindre snille er de mot en students lommebok. Siden jeg tydeligvis sto sist i køen da vipper ble delt ut, mangler vippene mine både fylde og lengde, og det vil jeg veldig gjerne gjøre noe med! ;)
Swiss Clinic sin Facebook-side er nå likt!

er meeed!!!

solveig_ml@yahoo.no

Jeg er med! :)

Ida Lorentsen

:)

Heey!
Jeg har fulgt deg siden dine tidlige dager hos blogg.no <3
Håper jeg vinner! Hadde vært fint med en oppmuntring.. Å please hold bloggen din gående lengst mulig, jeg digger deg å det du skriver viillt mye :D

klem fra Gina Marie!

Flere kjendiser, blant annet Mette-Marit (WOOO) har blitt medlemmer på bloppis.no, hvor man kan selge sine egne klær på en enkel og effektiv måte. Stemmer for at du gjør det samme, for jeg elsker klærne dine!

har kjempe lyst til å vinne dette produktet, ettersom jeg har ønsket meg det lenge, men syntes det har vært alt for dyrt, så dette hadde vært en fantastisk mulighet. skal på språkreise i sommer, og da blir det mye bading og soling, så hadde vært deilig å slippe maskara, hvis jeg hadde hatt lange fyldige vipper. staser på at jeg har flaks. mvh susann

Christina Dahl

Jeg er meeeed ! :D

Har likt:D håper virkelig at jeg vinner!!:D

Kine_dalseid@hotmail.com

Har likt facebooksiden, så nå krysser jeg bare fingrene!;)

Denne er jeg veldig nysgjerrig på!!!

Wow, for en effekt! Vil så klart vinne dette vidundermiddelet:) Vinner aldri noe, hehe..

Det hadde jeg trengt!

ååå, DET hadde vært fantastisk! Jeg er født med naturlige korte vipper, og jeg hater det! Dette hadde virkelig vært til stor hjelp!

cillama@hotmail.com

Høres supert ut for mine korte vipper :)

Martine Larsen

Skulle gjerne ha vunnet. Prøvde vippeextensions, men tålet ikke limet.. Dermed var det tilbake til min egne igjen :( Vell vell, krysser fingrene :D

Siden er likt! :-) Spennende!

Hiver meg på å håper vinnerlykken er med meg :D Likt siden selvfølgelig!

Lene Isabel

Jeg har kjempe lyst på :D Hilsen fattig student fra Stavanger ;)

Jeg er med!

Helene Alvestad

jeg er med :D

Såg innlegget til Lene då ho la det ut og tenkte ditta må eg prøve, men litt i dyraste laget. Så då prøva eg vinnarlykka her :-)

Hei Ida!
Fantastisk konkurranse du kjører, har som deg, helt ok vipper, men de kunne godt ha vært lengre!
Har vært trofast leser i noen år nå, rett og slett fordi du skriver på en så gøyal og interresant måte, fortsett med det!

Jeg er med! Skulle virkelig hatt noe sånt, er så lei å dra på meg mascara hver dag! Digger bloggen din btw ;)

Jepp, jepp!

Wow! En sånn en vil jeg ha! :D
Ser jo forskjellen kjempe godt!
Liker siden på facebook.
Ønsker deg en flott dag!

Hei, du har en kjempefin blogg som jeg bare må lese hver dag! Hadde blitt utrolig glad om jeg vant produktet New Lash :)

LIKER :) likerlikerlikerlikerlikerlikerlikerlikerlikerlikerlikerliker! Vil ha bambivipper :)

Åhhh, så sykt herlig konkurranse :D Jeg er med, hehe ^^ Jeg har likt på face og hvis du vil sjekke så heter jeg Nikita Banken Torp :) Så utrolig fin premie, har ønsket meg vippeserum lenge fordi jeg sliter med små vipper, noe som har plaget meg veldig lenge nå og det gjør at maskaraen ikke blir så pen og at selvtilitten min ikke er på topp, dette også av andre grunner ;) Men men, jeg digger bloggen din, den er super :) Lykke til alle søte der ute, klem Nikita :)

Ooh, I want and need! Er på konstant jakt etter noe som kan gjøre mine småstubber om til dådyrvipper! Jeg trenger noe å blunke blafrende med. ;)

Dette passer utrolig bra! Har så korte vipper at de vises ikke en gang på bilder, ser bare ut som en liten mørk strek over øyet på bilder.. :(

Ser spennende ut! :):)

Jeg har likt Swiss Clinic på facebook nå.
Anna Aasvang Ottesen
anna.aasvang.ottesen@gmail.com

WOW! I waaant

Hei :)Det hadde vært gøy å prøve ut vippeserumet, å se om de funket på mine korte øyevipper! :)

wiii!! kanskje mine små stubber hadde blitt fine med dette produktet! :-)

Jeg vil gjerne delta!! :-)

jeg er med :D

Kristin Evensen

Dette trenger jeg! :)) Bare krysse fingerne nå!

Jeg vil gjerne vinne! Hater mine korte øyenvipper, men har liksom slått meg til ro med dem fordi jeg ikke visste at det faktisk fantes et produkt som skal gjøre de lengre!
Har venninner som bruker løsvipper, men det synes jeg ser litt rart ut.. Og extentions har jeg iallefall ikke råd til.
Så jeg vil veldig gjerne vinne dette produktet Ida :)

Ps. er avhengig av bloggen din, jeg har lest den siden du jobbet på Posten og var kjæreste med Benjamin. Det høres kanskje litt rart ut, men føler at jeg på en måte har vokst opp sammen med deg i flere år nå:-)

Har lenge hatt lyst til å prøve dette, men har desverre ikke rå selv. Jeg er selvfølgelig med i konkurransen og hååååååper jeg vinner :)

Thuy Truong

Åh, jeg vil prøve! :D

Fantastisk!!:) Måtte slutte med mine faste extensions for en stund tilbake, da lånekassa ikke akkurat støtter forbruket mitt av lange vipper.. Så dette hadde jo vært helt perfekt! Savner dådyrøynene så enormt:)

Sånne vil jeg ha :D

Jeg vil gjerne teste ut dette. Skal gifte meg i august - og ekstra lange øyevipper hadde satt prikken over i`en for en kommende brud:)

Min mor begynte med dette serumet for noen mnd siden. I dag har hun fårr så lange og fyldige øyenvipper at det er helt utrolig. Jeg var helt sikker på at hun hadde festet på seg exstemsions, men nei. Nå bruker jeg selv serumet, og er inne i uke 2!
Lover dere, dette serumet gir helt utrolige reaultater!!

Har ei venninne som ønsker seg dette, og skulle veldig gjerne ønske å gi henne New Lash.
Klem!!

Det hadde vært kjempegøy å teste ut serumet :) Jeg har skikkelig korte øyevipper, men har aldri brukt falskvipper da jeg synes det er så vanskelig å sette det på selv, pluss at jeg tar meg aldri råd til å få noen profesjonelle til å gjøre det for meg. Hadde blitt skikkelig glad dersom jeg vant! :D

Vil veeldig gjerne vinne :) aldri prøvd noe sånt i det hele tatt, så hadde vært gøy å få prøve!

Åå, så bra med en sånn konkurranse, og for et resultat !! Jeg er med :D

Likt!
Kunne gjerne tenke meg dådyr-øyner!! :-)

Jeg vil delta!
Har du prøvd dette serumet fra Obagi? :

http://lifestyleblogs.no/beautybyerle/2012/06/19/tykkere-og-fyldigere-oyevipper-pa-kun-6-uker/

Jeg vil veldig gjerne vinne, har så mye koplekser fra før av, men fine vipper gjør alt. det jeg er fornøyd med, med meg selv, er øynene. så hadde vært moro og kunne prøve og se hvordan det ble, jeg har også helt grei vipper, men kunne ønske det var mer fylde i dem.

Vil VELDIG gjerne vinne dette produktet ! Har MEGET korte øyenvipper og må drive å styre med vippetang hver dag for å få vippene til å i det hele tatt synes. Så dette produktet hadde nok vært suupert for meg :)!!

Liker siden på facebook :D

Jeg vil veldig gjerne være med! OG har likt siden :D

Marie Frøyen

Nå har jeg likt siden til swiss clinic!
Hadde vært supert om jeg fikk prøve en pakke, sliter veldig med betennelse i hårsekkene til øyevippene. Noe som gjør at de faller av/jeg napper det ut fordi det er vondt. Og da ser jeg rett og slett litt skadd ut, fordi det blir en glip i mellom vippene mine. Og da hadde det vært greit med noe som får de andre vippene til å se fyldigere og lengre ut. Fingers crossed! :-)

Har likt, og vil VELDIG GJERNE bli med i trekningen! :D

har aldri proevd noe saant, saa hadde vaert moro aa faa testet produktet! og, jeg har likt siden :)

Siden er likt og vippene mine venter:)

Vil gjerne vinne serumet :)

Herlig ! har likt siden deres, Linn-Therese Nilsen :)
Linn-3c@hotmail.com

OH! Dette hørtes spennende ut. Jeg er med! :)

Eg er med! :)

Høres nesten for godt til å være sant ut, så spennende å prøve/høre mer om dette! Dessuten har jeg bursdag imorgen, hihi;-) Siden er iallefall likt, så da er jeg med i konkurransen :-) Ha en flott dag, Ida

Jeg er med! For en fantastisk konkurranse :D
Har utrolig korte øyevipper selv, så kunne gjerne tenkt meg litt lengre.

Jeg har ønsket meg vippeserum kjempe lenge!! Jeg er med, har likt siden;-)

Liker facebook-siden. :-)

Eg e me. :)

Oj, dette vil jeg så abolutt prøve :-D

Siden er likt og jeg er klar for bami vipper:D Håper jeg vinner!!

Jeg er med!

:)

Jeg er med! :)

D kunne jeg tenkt meg å prøve.Øyenvippene mine er sørgelig korte..:/

Åh, denne hadde jeg sårt kunne trengt å prøve, da jeg ikke får bruke sminke på jobb:(
Føler meg ikke særlig fresh med morratryne på bussen, og i tillegg ikke få sminke seg..haha.
Serum som hadde gjort vippene mine mørkere og lengre hadde gjort meg glad!

Åh, dette har jeg syykt lyst til å prøve!

(Skulle gjerne tatt vippe extensions, men lommeboka må nok komme seg på at annet nivå først..)

Lange vipper? JATAKK! :D

Ah, flott konkurranse!! :-D Jeg vil veldig gjerne vinne, da jeg sliter med håravfall rundt øynene, både bryn og vipper detter av over natta, spesielt nå i allergisessongen! :( Har tattovert bryna, så det er litt bedre, men å fått prøvd et slik serum hadde vært noe :)

Klem Julie

Det hadde vært morsomt å sjekke om det faktisk virker! :)

Jeg er med ! :)

Dette er et produkt en fattig student aldri får kjøpt pga. Pengemangel. I'm in :)

ÅÅh jeg er jevnlig inne for å sjekke om det blir billigere for har så lyst å prøve det på mine stumper av noen øyevipper! Hadde vært kjempe å få prøvd!

Det der kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve! Er så lei av de korte øyevippene mine.. de ser ikke bra ut selvom jeg har på mascara, de blir ikke lange og fyldige nok. Prøvd ut forskjellige mascaraer, men blir aldri fornøyd. Har tenkt litt på å prøve slik vippeexstensions, men jeg har desverre ikke penger til det akkurat nå. Men New Lash er jo genialt hvis det funker da! tror jeg hadde følt meg mye finere med litt lengre vipper :-)

Pernille M.

Lucky nr 100? :) Hadde vært veldig deilig å kunne prøve ut dette produktet, lenge hatt lyst på vippeextensions, men har ikke penger til å kunne opprettholde det så dette hadde vært perfekt!

har så lyst på den :D likt siden! :)

Jeg vil være med i trekningen :)

Har selv brukt løsvipper og nå har mange av mine vipper blitt kortere og borte. Hadde vært supert og testet et slikt produkt :D

Jeg har nå likt facebook-siden til Swiss clinic og ønsker veldig gjerne å prøve dette produktet:)

linda jensen

Den ønsker jeg så meget å vinne, så krysser fingrene for litt sommerlykke:-D

Selma Hellum

har likt siden! vil prøve alt som kan gi lengre vipper, og dette så faktisk lovende ut i motsetning til annet jeg har sett :) har så korte vipper, så vil gjerne ha!

Hei :-)

Jeg er mer spent på hvordan magen din ble etter du "fryste" den? :-) Når kommer det et innlegg om dette?

Jeg vil gjerne ha!!

Jeg vil gjerne være med i trekningen! Liker på fb! Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

åååh :D herlig.

Åh, gi meg! (hehe)

Den dagen jeg slipper å bruke penger på de helsikkes vippene mine den dagen skal jeg ta meg en tre dagers fyll! Thats right! Håper jeg vinner.

Ha en fin dag ida (har likt siden, heter adina klomsa der)

sjany_rocks@hotmail.com

Jeg er som deg, tror ikke på noen produkter som lover mirakler, men dette så lovende ut :-)

Dette virket utrolig spennende!
Hadde vert super kult å prøvd ut. Har lenge vert på jakt etter noe som kan forlenge vippene, så håper jeg blir den heldige vinneren.

Rikke Emilie Wiseth

Jeg har likt siden og jeg vil gjerne være med :D

rikkewiseth@hotmail.com

Ååh, jeg har så lyst å prøve dette serumet! Jeg har så korte øyevipper, og reagerte på vippeextentions da jeg prøvde det.. Hadde blitt veldig glad! :)

Gloria (GLow Staar)

Jeg vil ha dt!!! har likt siden også :P

Jeg vil gjerne være med i trekningen! :D I need it!
=0 <--- øyet mitt med noen usle øyenvipper på ;P

hei på deg! her er jeg :D

oh,pretty please pick me! ååå jeg håper så iinderlig at jeg vinner! da hadde jeg blitt super glad og veldig takknemmelig! :D :D

Har likt :)

Vil gjerne være med i konkurransen :)
Har likt fb-siden
Hilsen
Edyta (edytaaa.d@gmail.com)

Har selv gått til Neglhuset og fått satt på vipper dette halve året jeg har bodd i Oslo, men nå har jeg flyttet tilbake til hjembygda mi og har ikke mulighet for det lengre. Og på meg ser det ut som det har slitt VELDIG på øyenvippene! Noen plasser har jeg nesten ikke øyevipper, og andre plasser er de normal/lange. Jeg angrer ikke på vippeextensions, for jeg har aldri hatt så fine øyevipper som da, men det er kjedlig nå i ettertid at jeg nesten ikke har vipper. Derfor hadde det vært SUPERT å fått prøvd noe slikt! Har likt siden på face, og nå vil jeg ha vippene mine tilbake!! :)

Er med! :-)

Wow, kan ikke la være å delta på den her! Har derfor likt fb-siden :)

Ja takk!! :) Har likt siden på facebook :)

Eg har likt! :)

Jeg er med :)

Kathrine P.

Liker siden!:)

Har kjempelyst til å vinne serumet! Elsker lange fine, vipper:)

God sommer, Ida:)

jeg vil gjerne vinne! ååå har så korte øyevipper :(

Er vanligvis veldig dårlig til å kommentere, men jeg har nettopp sett etter et sånt produkt, og var faktisk på nippet til å bestille her om dagen. Dessverre strekker ikke feriepengene til alt jeg skulle ønske, så nå satser jeg på hell og lykke her ;-)

fattiglusa har likt :)

Monica Karin

????????
Wow det er jo helt utrolig hvor mye annerledes øyenvippene ser ut :)
( \_/ ) Jeg har utrolig lyst til å prøve det der produktet,har bare noen bitte små
(=’.'=) øyenvipper etter å ha ødelagt dem med alt mulig. Jeg får heller ikke til å sette
(«)_(«)på løsvipper,jeg får dem rett og slett ikke til å sitte skikkelig og når jeg endelig får dem på så sliter jeg med at øynene renner hele tiden. Så jeg har virkelig virkelig brukt for ett slikt produkt.... Så jeg krysser alt som krysses kan,å som jeg ønsker meg det der :)
Jeg har likt Facebook siden deres.....
Ønsker deg en kjempe fin uke videre og en kjempe kjempe herlig sommer...
Stor håpefull sommer hilsen fra Monica Karin - canim_monica@hotmail.comcom

Herregud, ja! har vurdert å kjøpe det, men har ikke tatt av tid eller penger til det. har vært litt usikker på om det funker...hadde vært fint å prøve!

need it:)

Jeg vil gjerne være med i trekningen! Så morro! :-D

Jeg vil gjerne være med i trekningen! Så morro! :- D

Oi, jeg kommenterte visst to ganger, bare å slette den ene. :-)

Deltar :-)

Tom Kenneth Green

Jeg er med :D

tomkgreen@hotmail.com

jeg er med :)

Jeg vil også være med i trekningen! har ønsket meg dette serumet så lenge nå! Jeg har aldri vunnet noe som helst, så nå er det på tide syntes jeg..

Stilig!!

Dette er en kommentar. En fin en.:)

Kathea Aakerhus

Jeg har så lyst til å vinne dette produktet! Har ønsket meg lengre vipper lenge, men tydeligvis er de hverken i vokse humør eller fylde humør.
Pengene strekker ikke til for falske vipper, men kanskje dette er tingen? :D

Åh jeg har så lyst til å prøve den ;) overvejer å kjøpe den selv ;) alle jenter ønsker vel lange vipper ;)

Heisann :-)

Blir gjerne med i trekningen, hadde vært gøy å prøve.
Ha en riktig GOD SOMMER!

Sommerhilsen fra Merete
m-korsg@online.no

Har likt, og vil VELDIG GJERNE bli med i trekningen!

Er stort sett skeptisk til slike produkter, men dette virker jo faktisk bra!! Hadde vært gøy å vinne for å se om det hadde funket like bra på mine triste vipper som på bilde!!! :D
Caroline Holtan
Caroline_Holtan@Hotmail.com

Rannveig Kh

Jeg er med ;D
rankh@hotmail.no

I'm in!
Likt siden deres også :) Krysser fingrene!

jenter med lange, vakre og svarte lokker
gutta syntes at de rocker
hadde jeg bare vært en av de
som ikke trengte å bruke all verdens tid
på å få til disse lange, vakre og svarte lokkene
mine vipper er korte og hvite
det er noe shit det
på stranden uten sminke
er det ingen gutter som vil til meg blinke
om du ida, spanderer en new lash på meg
vil jeg for alltid være glad i deg!
.... og guttene vil aldri kunne si nei ;)

alltid ønsket meg en sånn ida! god sommer <3

Linda Iren Dahl-Neverås

Har likt siden :)

lindairen@hotmail.no

Veldig lyst å prøve, har veldig korte øyevipper som i tillegg er helt lyse, hadde vert gøy å få prøvd, litt ork avogtil å sminke seg,men føler meg avhengig av maskara,kanskje om eg hadde fått prøvd dette produktet at eg hadde følt forskjellen og kunne brukt mindre maskara:)
*krysser fingrene*
Har selvfølgelig likt siden:)
jannebabzen@hotmail.com

jaa:D

Super konkurranse !:D

Signe Anita

Konkurranser er gøy!!!! :)

Jeg vil gjerne vinne.Ønsker meg laaange vipper:) Tvi tvi..Når trekkes vinneren?

Guri Marie Kristoffersen

Hei på deg!

Dette kunne være noe for meg, da jeg har slitt
av en del hår på vippene mine.
Liker og delte med godt over 700 venner.

Mvh. Guri Marie
guri_marie.kristoffersen@getmail.no

Bente Hagen

Hadde vært noe jeg hadde trengt nå! Kjempelyst å prøve ut!
Likt FB-siden!

Beste hilsen
Bente Hagen
netlohell@hotmail.com

Ida Johanne

Jeg er med:)
Bambiøyne<3

Vil veldig gjerne bli med!:D

Liker, og kunne trengt å prøve dette :-)

Mvh Bente L
benmaas(at)hotmail.no

Åååh, det er noe jeg virkelig vil prøve! Er så uheldig at jeg ikke har fine vipper på naturens side, så de er veldig lyse,korte og står rett ut.

Har likt siden :) matti-natti@hotmail.com

Likt siden! Håper virkelig på å vinne!

Likt siden! Håper virkelig på å vinne!

stinemorah@hotmail.com

Marthe Blomkvist

Det hadde vært så utrolig flott! Elsker lange øyenvipper:-)

Jeg har likt siden på facebook! :)

Har likt siden på facebook, hadde vert gøy å prøve :)

lange vipper er det fineste i verden! har likt siden deres:))

Likt siden

Soluu@hotmail.no

Jaaa, vil svært gjerne ha en sånn! :) Har siklet på den lenge :)

Woooow , *Besviiimer*, seriøst dette produktet mååååååååååååå man ha i skapet ! Jeg håper virkelig jeg vinner!!! For en kul konkurranseIda stå på.... Btw har likt siden deres"

Jeg digger bloggen din, og vil gjerne være med i trekningen ;)

Ååh, det hadde kommet godt med! :)

Jeg er med, har likt :)
sarah-christina@hotmail.com

Flott konkurranse :D

Jeg vil gjerne være med i trekningen :) Kunne virkelig trengt det :D

Vurderer vippeextensions, men hvis dette er et produkt som holder det den lover, så hvorfor ikke? :-)

Frida Johnson

Hei!
Har sett litt rundt på nettet etter produkter som får vippene til å vokse og det kommer opp mange alternativer. Synes at dette produktet New Lashes virker veldig pålitelig ettersom jeg har lest om hva det er laget av og ulike tilbakemeldinger på produktet. Vel, hovedgrunnen til at jeg gjerne vil prøve produktet er at da jeg var lita i en alder av 12 år hadde jeg ganske lange vipper, men jeg likte det ikke og klippet de ned (ler). Smart ? Ikke akkurat. Nå i en alder av 18 år er det et spørsmål jeg grubler over flere ganger når jeg ser meg i speilet og studerer vippene mine: er de nå naturlig korte, eller skal de egentlig være lenger?
Hadde vært så utrolig moro å se om de vil bli sånn som jeg husker de var. Om de forblir lange eller ikke får jo bare vises ved tiden dersom det fungerer, men det å ha tilbake "barndoms vippene" mine hadde vært herlig uansett for hvor lenge :)
Håper jeg får muligheten til å prøve ut dette spennende produktet!
Mvh Frida:)

Mereethe Lorentzen

Dete høres spennende ut, jeg vil være med
og har likt dere på FB

Skriv en ny kommentar