MOBILBLOGG

Mine tusenvis av blogglesere føles nesten som gode, gamle venner, nå som jeg ligger og prøver å sove i mitt nye soverom. Tjue pappesker - og meg selv i noe som virker som en gigantisk og tom seng akkurat nå. Gardinene er ikke på plass, så lyktestolpen utenfor har fått kallenavnet "sykt-irriterende-nattbordslampe-som-ikke-kan-slukkes". Den lyser grønt, og roper til meg at dette blir en søvnløs natt. Jeg får vel snike meg ut av senga og stable noen pappesker foran vinduet, har jo nok av dem.

Men hallo! Jeg er så sykt glad! Til tross for at det er rart å sove første natt i ny leilighet (noe jeg vil tro at det alltid er). Leiligheten er kjempefin, og i morgen har vi masse morsomme ærender foran oss. Blir gøy å se at ting tar form her.

På tide å bygge pappkasse-slott, ville bare si hei til dere. God natt!

11

Hehe! Koa å sove leiligheta inn da!:D gleda meg til å sjå den, for no er eg bra spent Ida!

Har du og maria kjøpt leilighet sammen? Eller skal hun bare bo hos deg for en stund?:-)

Har du kjøpt eller leid?

ÅÅh, første natt i ny leilighet er alltid like kjekt! Gleder meg til å se hvor fint du får det:)

Heii ida! Har du tips til steder til å finne leilighet i oslo (leie) utenom finn.no? Er på leilighetsjakt, men det er så syyykt mange om beinet!!:-( om du vil tjene noen ekstra kroner og ta inn en leietaker så let me know! Hehe.

Rannveig Marie

god natt! kos deg i den nye leiligheten, du er heldig :)

hvis du nå "eeeendelig har ferie og maasse tid til overs" hvorfor blogger du ikke? du suger, rett og slett

Såå gøy! Gratulerer med egen leilighet :))

kan tenke meg at det er gøy med ny leilighet! :)

Du må snart vise oss leiligheten!:) er så spent på å se

Hei Ida! Et lite spørsmål. Jeg ser du har en skjønn liten katt, og Jeg går ut ifra at du er glad i dyr. Og lurte derfor på om du kunne laget et lite innlegg om dyrebeskyttelsen på siden din. Vet ikke om de får noen statlige midler? Men det jeg har fått med meg er at de er ekstremt avhengig av donasjoner fra publikum. Selv har jeg handlet 4 produkter i nettbutikken dems. Jeg hadde blitt utroooolig glad om du hadde nevnt dem i et innlegg, eller laget et eget. Du når ut til mange mennesker, og dette ville betydd mye for de stakkars dyrene som har det vondt, eller som står uten et hjem. Hilsen Dyrevenn <3

Skriv en ny kommentar