NYTT LESERTILBUD

Det viser seg at det forrige lesertilbudet fra Neglhuset var veldig populært, og at mange fornøyde lesere har vært innom for å få freshe sommertær.

Så de flotte jentene på Neglhuset har bestemt seg for å kjøre på med en uke til! Det vil si at hvis dere booker time til pedikyr i løpet av 1 uke fra og med NÅ, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, bare den blir booket nå : )

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser, og besøk Facebook'en her for andre tilbud og nyheter.

//Reklamebasert innlegg

4

Eg bur ikkje i Oslo, men kunne gjerne tenkt meg ein time:) Hehe, jævla liv på landet! Får jo ikkje oppleve noko av det overfladiske, glamorøse liveet. blææ

Når tid kommer egentlig de etterbildene fra da du frøs bort magefettet? Var det så effektivt som det høres ut som?

jeg likte spalten din i det nye kjempegodt denne måneden!:) kjente meg så igjen!!

Takker for meg etter to år som "trofast" leser. Bloggen din er blitt elendig, flaut at du holder på enda kun for å grafse til deg penger på annonsering når du åpenbart ikke kunne brydd deg mindre. Lykke til videre! Adieu

Skriv en ny kommentar