FRAMME I SPANIA

Maria og jeg er framme i Spania - ENDELIG. Nå har jeg klaget så mye over regn og kjedsomhet, så det er med tonnevis av glede i hjertet at jeg har nådd destinasjon-sol-og-glede.

Mange som har spurt hvor jeg skal. Jeg er på Gran Canaria, vi låner mamma og pappa sin ferieleilighet. Gran Canaria var egentlig ikke planen, ettersom vi har tilbragt TIMESVIS på å finne den perfekte sommerferien på nettet. Men den fant vi aldri, for hver gang vi tastet inn kortnummeret, ble reisen enten utilgjengelig eller utsolgt. Men her på øya er vi lommekjent og garantert fint vær, så denne ferien blir nok en suksess.

I skrivende øyeblikk sitter vi på terrassen og hører på suset fra havet, gleder oss allerede til å sprette opp i morgen tidlig og løpe til stranda.

Rosa (som jeg kaller kofferten) er med på tur igjen, som vanlig full av dritt og klistremerker etter å ha blitt drasset jorda rundt. Hvor gammel kan man være før man må skaffe seg en koffert i en annen farge?

Jeg har det desidert kuleste passetuiet. Men sammen med den rosa kofferten vet jeg ikke om det bare blir litt feil... Bimbo på tur!

For en god stund siden spurte jeg dere om tips til serier å slå i hjel tiden med det. Sånn cirka tusen av dere har anbefalt meg å se Pretty Little Liars, så Maria og jeg har nå gått i gang med sesong 1. Kjekt å ha på flyet!

Utsikten fra terrassen vår. Men nå er det nattatid, kjennes ut som om vi mangler tre år med søvn! Blogges i morgen, kjære lesere. 

10

Så herlig :D Kos deg MASSE!

? Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Haha liiiittt feil, men who cares?! ;)
Kos deg på tur heldige du!!

Trur du pretty little liars er noko for eit kjærestepar på 19? haha, eg trur det er kjekt da!

Svar fra Ida: ja, det tror jeg absolutt! :)

Hvor har du kjøpt det passetuiet? Det var fint! Kos deg masse på ferie!!

Svar fra Ida: kjøpte det da jeg var i LA :)

Kor på GC er det? Kos dåkke! :)

Svar fra Ida: bor i Playa del Cura :)

Drit lekkert passetui! Kanskje litt feil, men er man jente så er man jente - like greit å kjøre den helt ut med rosa koffert og glitteretui, haha ;)

Kos dere masse i Spania :D

Jeg er 27 år og min rosa koffert ble ødelagt på sist ferie, og jeg er på leting etter en ny rosa en! Hvilken annen farge skulle man hatt om ikke rosa?! Absolutt den enkleste å spotte på bagasjebåndet! Med andre ord, man blir aldri for gammel for rosa koffert!

Svar fra Ida: sant nok ;) hehe

elsket passetuiet :D og Pretty Littlie Liars er bare utrolig avhengighetsskapende. elsker serien. de første 2-3 episodene er litt tamme (?), men jeg vil tro du blir hekta!:D

Rosa koffert er det kuleste. Har ikke sett PTL, men jeg anbefaler deg å se Weeds. Den serien er fabelaktig.

Hei! Kunne du tenke deg å selge passetuiet ditt? :)

Skriv en ny kommentar