NOT TOO WILD

Dag èn på stranda er fullført, og jeg ser selvfølgelig ut som en tomat. Men jeg har badet i bodylotion, så forhåpentligvis er det på'n igjen i morgen.

I kveld har vi gått en tur på Puerto Rico-senteret. Det er virkelig stedet du skal gå hvis du har dårlig selvtillit. Null sminke og ullete hår under en hatt hindret ikke spanjolene i å rope "daiiiliii jenter fra Nårje". Men skal vi være helt ærlig, så ville de vel ropt det etter oldemoren min også, for å få solgt en parfyme eller to.

Nå er vi tilbake på terrassen vår, ikke noe party på disse jentene. Sier ikke at det ikke kommer til å bli en paraplydrink eller to, men jeg har virkelig aldri skjønt meg på folk som drar på gruppeturer til charter-destinasjoner for å feste villt. Printer opp like t-skjorter, bor på et shitty hotell og fester hver kveld....? Kan noen vennligst forklare meg hvor sjarmen i det finnes? Og er det ikke helt forferdelig å ligge og gulpe gin tonic på stranda hver eneste dag?

På tide å trykke play på Pretty Little Liars.

8

Jeg er helt frelst av skoene dine! Hvor er dem fra?

Kos dere på ferie, jenter! :) nyt hver eneste solstråle!
Btw; du ser topp ut om dagen ;)

Svar fra Ida: så hyggelig, tusen takk! :) De er fra Bik Bok!

Haha, jeg er så enig med deg når det gjelder de som reiser til Syden bare for å feste. Håper du koser deg, Ida! :-D

AMEN

Syns virkelig at du ser slankere ut for tiden! Du har alltid sett bra ut, men nå ser du virkelig helt perfekt ut! Vil du være så snill å fortelle hva du har gjort annereldes ? :-)

Svar fra Ida: Tusen takk, det var da hyggelig. Ikke så mange forandringer egentlig. Trener litt mer enn før og har tatt coolsculpting på magen.

Hahaha, jeg er så enig mtp norske sydenturister! Det er så Harry at jeg får frysninger herifra til glade jul.. Kooos dere videre:):)

Kos deg masse :) hvor er toppen på bildet fra ? Så fin !!!

Svar fra Ida: den er fra Zara! :)

Haha, "gulpe gin tonic" ... Linn Skåber! <3

Svar fra Ida: haha, riktig! ;)

Haha, så jævlig gutta-på-kjøpesenteret-i-puerto-rico. I fjor såg eg noken selgara som kalpsa ei dame på ræva og spurte om ho skulle ha ei skinnveske. Sprøtttt

Skriv en ny kommentar