CHILLIN

Takk for fine (og solfrie) tips. Det endte med shopping i Vecindario, på det store Atlantico-senteret. Og så til Meloneras etterpå, for enda mer shopping og lunsj på den flotte strandpromenaden. Meloneras er mitt favorittsted her på øya! Så rent, pent og eksklusivt - noe ganske annet enn Puerto Rico og alle de blinkende solbrillene.

Nå sitter vi hjemme på terrassen og ser på mørket med alle de fargerike lysene rundt oss. Deilig å sitte helt stille og kjenne på vinden, etter en svært varm dag på bussen. Vi har busset rundt i hele dag, det er jammen litt av noen melkeruter de bussene tar. Men for det første ville vi heller bruke pengene på shopping enn på taxi, og dessuten var jeg i besittelse av en veldig spennende krimbok - lettere å konsentrere seg om den på bussen.

Jeg kom hjem med blant annet 4 nye jakker i handleposene mine. Skulle nesten tro jeg savner kulda der hjemme... Herregud. Det blir koselig med høst altså, det er ikke det. Men akkurat nå koser jeg meg her.

7

Har du begynt å snuse igjen? :)

Svar fra Ida: yes sir

jeg er saann passe misunnelig ;)

Hvis dere skal tilbake til Meloneras; gå innom hagen til Lopesan Baobab. Flotteste hotellet jeg har bodd på noen gang, helt fantastisk nydelig hage. Ikke noe problem å komme inn selv om man ikke bor på hotellet, bare gå til hovedinngangen og gå gjennom resepsjon eller hvilken som helst gang til høyre eller venstre så finner dere utganger til hagen, basseng, barer etc.

Hva i ALLE dager dere spiser?!?! haha :D Ser ut som dere koser dere <3

Bente Grønvoll

Hvordan har Bella det i sommer? Lenge siden sist. Ellers STOR ROS for velskrevet blogg!

Feeet den hvite hatten din!!

Meloneras e helt klart den fineste plassen på øya. Var selv på Gran Canaria i sommer, nærmere bestemt Playa del Ingles. Vi dro inn til Meloneras hver kveld. Der var det en helt annen standar enn i Playa del Ingles.

Skriv en ny kommentar