A DAY BY THE POOL

Siden vi måtte være ekstra flinke til å smøre oss i dag, tenkte vi at det var like greit å bli ved bassenget og leiligeten. Og det gjorde vi rett i. utrolig deilig å slippe sand over alt - og å ha en bartender svirrende rundt. Lunsj og kald drikke kan man unne seg flere ganger om dagen. Lunsj1, lunsj2, lunsj3. Dere kommer ikke til å kjenne meg igjen når jeg kommer hjem.

Dessuten har jeg funnet en ny, men samtidig gammel venn. Henning Mankell har underholdt meg på mang en reise, og til min store glede fant jeg en bok jeg ikke hadde lest i mors bokhylle. "PARTY"!

6 dager uten sminke, alkohol og BH har gjort godt for sjelen. Så godt at vi i kveld bestilte en mugge med Sangria da vi satt og spiste på restaurant, og plutselig fikk vi skikkelig fjortislyst til å dra på byen. Men så kom vi opp i leiligheten og ble enige om å utsette det. Fyllesyke er ganske last year, når man bare kjenner etter og mimrer... Heia bok og en flaske vann før hodet treffer puta!

5

hvilken app har du brukt på det øverste bildet?? det var helt nydelig :-)

Du ser helt utrolig flott ut!:)

Så herlig :D Å lese er faktisk undervurdert! =)

? Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Jeg trenger sårt en pool. I Bergen høljer det. Fuck shit.

Så ikke direkte vondt ut det der ;)

Skriv en ny kommentar