FERIE UTEN FORANDRINGER

Hjemme. Kom meg gjennom flyreisen med grus i halsen og tette ører, og jeg klarte til og med og hoste minimalt. På topp 10-listen som heter "ting jeg hater ved medpassasjerer på flyreiser", (ja, jeg har en slik liste) er nemlig ett av punktene "folk som hoster og harker og smitter meg med all slags mulig drit".

Hjemme i min egen seng på Frogner. Lyden av taxier som suser forbi det åpne vinduet mitt, utsikten til et dusin naboer som tusler rundt i miniatyr-pysjer med fargerike tannbørster i munnviken.

Deprimerende, på en måte - å tenke på at sommerferien nå er over. Og her sitter jeg, og er akkurat den samme som før jeg dro på ferie. Sånn var det ikke før. Da kom jeg hjem og hadde enten fått større pupper, eller Miss Sixty bukse som jeg gledet meg til å vise fram til alle i klassen.

Det eneste jeg har å vise fram på kontoret i morgen, er den knallrøde nesa mi og en irriterende hoste. Om det skulle vise seg at jeg har fått større pupper og, så er det i såfall bare fordi jeg har spist cheeseburger i poolbaren hver dag.

God natt

12

Ha en god natt :-)

Ida du Ida. Av og til får du de mest hverdagslige temaet til å se ut som kunst. Innleggene dine er bare så fantastisk hærlige! Måten du skriver på, så enkel men fortsatt på dyp. Du er en fantastisk blogger, vær klar over det :-)
Klem!

Svar fra Ida: åååå, nå ble jeg glad! Takk for hyggelig kommentar

ååå du er såå bra ida!!

Digger deg Ida! Du er heeelt RÅ! :-) Rock on! Og digg med cheeseburger HVER dag da! Love carbs! <3

Du skriver så fantastisk bra, det er en glede å lese hver gang du har posta noe nytt! Selv om du ikke skriver hver dag, så er det så utrolig mye bedre med kvalitet enn kvantitet. Stå på!

Svar fra Ida: det er veldig hyggelig å høre, tusen takk.

Jeg liker bloggen din veldig godt Ida, selv om du ikke er så flink å oppdatere. Du er veldig ironisk av deg, noe jeg også liker:-) MEN kjenner av og til (nå f.eks.) at HERREGUD, vær glad for at du bare kan stikke på ferie i to uker, at du har den muligheten! Selv har jeg knapt reist noen plasser i mitt liv og hvertfall ikke mens jeg bodde hjemme enda. På grunn av dårlig råd. På grunn av dette har jeg nå i mitt voksne liv lært meg å sette pris på pengene mine, og med mindre økonomien roper hurra blir det ingen ferie på meg i år heller. Jeg jobber nesten fullt, ved siden av å studere fulltid for å få råd til å bo passe fint etc. Det er dessverre ikke synd i deg fordi du ikke kommer hjem med noe annet å vise enn kanskje litt ekstra burgermage som du gratis kan "coolsculpte" vekk igjen;-)

Svar fra Ida: klager absolutt ikke :-)

mulig å lage et innlegg med hele listen? :))

Fantastiske Ida! Du skriver så utrolig bra og morsomt om hverdagslige - og i utgangspunktet kjedelige ting. Også har du masse selvironi. Elsker det! Lykke til med jobbstart :)

Leif Thomas

Du er ikke alene i den båten. Kom hjem fra Sunny Beach forrige onsdag: Depresjon
Du har tydeligvis hatt det helt fantastisk, og skulle en levd slik hver dag ville det ikke vært noe mening med livet. Husk at vi bor i verdens beste land. Om dette var noen trøst, haha

Godt skrevet :-)

Må bare føye meg i rekken og nikke samtykkende til alle som har skrevet kommentarer over her; du skriver utrolig morsomt om de mest trivielle ting og det er en fryd å lese bloggen din! elsker slike innlegg og det gjør deg som blogger helt unik! jeg digger deg, stå på!

eeeehehhehhehe, du overaskar igjen :D ler høgt av deg!

Hahaha, du er så på kornet! Skrivemessig er du forbildet mitt Frøken Wulff! ;)

Skriv en ny kommentar