AUGUST, REGNVÆR OG VIN

God kveld i badekaret! Fikk for meg at det hørtes mer glamorøst ut enn  "god kveld i stugo", eller hva man nå pleier å si. Jeg har satt sammen en spilleliste på Spotify som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Dere pleier å bli så glade for det, så hvorfor ikke! Den heter "August, regnvær og vin". Bare en liten spådom, greit å ha noe fòr for øra, sånn i tilfelle august skulle bli like regntung som sin storesøster: juli.

For de av dere som vil ha det inn med teskje. 1. Dere kan høre på den i august. 2. Dere kan høre på den når det regner. 3. Dere kan høre på den når den drikker vin. Noen gamle, noen nye, og det er ikke meningen at man skal gråte. Bare tenke. Og kanskje kjenne på at det kan være litt koselig å sitte i vinduskarmen og se på regnet med noe pissegult i glasset.

Her er lista. Og den åpner med Martin Halla sin vakre tolkning av Rihannas "We found love". Kos dere ♥

Bella og jeg har bare ligget på sofaen i dag. Sett på Pretty Little Liars og spist sushi, som verdens beste samboer tok med hjem til oss. Bella elsker sushi! Men det blir vel dyr kattemat i lengden. Nå skal vi rulle i gang en episode til før vi legger oss, og så krysser jeg fingrene for at formen er ti ganger bedre i morgen!

10

Den trengtes, takk!

Caroline Sivertsen

Jeg elsker katten din. Den er så vakker!

wiiii takk for listen <3

Tusen takk! Den listen trengte jeg.

Tuuuuuusen takk, Wulff :)

Hvorfor blir jeg videresendt til facebook når jeg prøver å åpne lista?
Hvordan får jeg lagt den til i spotify egentlig?

heidi anitha

Sender deg en stooor klem og en stor en til vakre Bella <3. Har ikke spotify selv.. Kanskje noe jeg bør fikse meg. Ønsker deg en nydelig dag. Er innom deg flere ganger om dagen og du skal bare vite at jeg setter veldig stor pris på innlegg og bilder. Du itvider den lille horisonten min her hjemme. Bor i lille Halden.. Så for meg er alt du publiserer spennende. Tusen takk og still going strong. Klem heidi anitha 32.

Svar fra Ida: hei, og takk for hyggelige ord! Ha en nydelig dag du også, mange klemmer tilbake <3

Man får ikke åpnet listen i spoty, kommer bare opp på face, kan du gi en link direkte til spotify?
:)

Taaaaakk! Dine spesleliste er dei einaste eg høyre på, for eg gidde ikkje å sette sammen mine eigne, og eg likar smaken din:)

Svar fra Ida: så hyggelig! :)

Takk for musikken!

Skriv en ny kommentar