PEN VS STYGG

I dag våknet jeg 8.06. Mine kollegaer skulle egentlig hentet meg 6 minutter tidligere, så det var flaks at de var 10 minutter forsinket. Med andre ord, hadde jeg 4 minutter på å hoppe i tøyet og raske med meg tingene mine før jeg rullet ut på gata. Jeg ser helt forferdelig ut.

HVORDAN TROR DERE DA DET FØLES NÅR DETTE VAKRE VESENET AV ET GLANSBILDE TRIPPER INN PÅ KONTORET?

Jeg bare; hello!

Slik jeg ser det nå, eksisterer kun to alternaltiver:

1. Jeg lar meg inspirere av Caroline, og drysser litt god gammeldags hverdagsglamour over livet mitt. Det vil si; stå opp to timer før avgang, og krølle hår, sparkle trynet og planlegge dagens antrekk nøye. Creds til de som klarer å gjøre det hver dag...

2. Jeg gir mine kollegaer en heftig skjennepreken, og får dem til å love at de sier i fra før det kommer pene og velstelte mennesker inn på kontoret her.

Damn.

46

Faktisk Ida, helt sant, så er du mye penere enn henne! True! Naturlig vakker vs. sparkla og overoppdresset!

Svar fra Ida: Caroline er vakker! :) Mente absolutt ikke at hun er sparklet, men det er det jeg pleier å gjøre når jeg sminker meg ;)

haha du er morsom du Ida :D

Hahahahahah, og akkurat derfor er din blogg såå mye morsommere å lese enn caroline sin!
Bloggen hennes inspirerer og gjør at jeg legger bort godteriet og trener, mens din blogg får meg til å le og kjenne meg igjen! Elsker bliggen din Ida!!! Du er RÅ!!

Haha. Genialt!!

Hahaha, æ dør av dæ, du e genial!!

Slapp av Ida, du er minst like vakker som Caroline!! ;)

Sss, du er da liiiiike fin! Jeg hadde sett 20++ ganger verre ut om det var jeg som skulle stelt meg på få minutter

Ha ha, må bare smile og le av innlegget ditt:-) Du er like vakker som Fotballfrua, men skjønner at man føler seg litt sjabby ved siden av verdens mest velstelte dame;-)

Hahaha elsker deg

therese midtli

hahah, digge bloggen din :) du skriv så underholdanes!

hun er pen hun altså, men jeg synes nå hun blir litt vel perfeksjonist. Du er mer naturlig og enda vakrere. Dessuten er du sinnsykt morsom!

Du er mye penere enn FF, og jeg holder med deg i at å stå opp 2 timer for å fake utseendet sitt er tull og bortkastet tid. Din blogg slår den krampeaktige Barbien der langt ned i støvlene^^,

Svar fra Ida: hyggelig at du liker bloggen min, men jeg skrev egentlig mer dette for å komplimentere Caroline for den innsatsen hun gjør for å alltid se fresh ut, og for å le litt av meg selv for å sjeldet orke. Var ikke for å gjøre narr av noen andre enn meg selv :)

Hej gillar du mode & skönhet?? kolla då in min modell blogg i New York City & London

Allt bra med dig annars? Mångra kramar
-http://belladavis.myshowroom.se/

xoxo

Skjerp deg! du er ikke stygg. Har alltid synes du er kjempe søt.

Mener ikke noe slemt mot caroline nå.
Men de aller fleste hadde nok sett bra ut med løshår, løsvipper, blekede tenner, akryl negler, fylte lepper, og brukt 1 time på badet før de gikk ut av huset.

OG nei jeg er ikke sjalu. Jeg har det veldig bra med meg selv og har aldri trengt å bruke tiltakene nevnt ovenfor. :)

Svar fra Ida: ikke at jeg føler det er nødvendig å forsvare noen, men jeg bruker/har brukt alt det du nevner over der, hehe :)

Du er nettets dronning, uten tvil! Digger deg!

Du er genial. - Og jeg tror alle leserne dine leser bloggen din nettopp fordi du ikke er "alt i livet mitt er perfekt, jeg har perfekt hår, sminke, stil, kjærlighetsliv"-jente. Jeg digger deg!

- TrineBL.com

To vakre jenter! Stryk "stygg" i overskriften og erstatt det med "pen" - inntil du gjør det er den misvisende ;)

Ville gått for alternativ nr 2, så slepp du opp 2 timar før kvar dag ;)

Priceless! You rock.

Du er minst like pen selv om du ikke bruker 2 timer foran speilet!!

Hahahahahahahaha, ler meg skakk - det er deilig å være naturlig pen, vi får sove lenger hver dag :DDD

Latterutbrudd!

Du er hundre ganger penere, og tusen ganger mer naturlig enn frøken glansbilde. Vær glad for at du ser ut som du gjør, og ikke som henne.

Digger deg Ida.

Ååååh, Ida! :D Jeg elsker når du skriver sådanne indlæg! :D
Men vær glad for dit udseende. Du er mindst lige så smuk som Caroline!

Hahaha! Herlig! Godt å ha litt selvironi:P

hahaha, du e herlig!

Hehe. Den dagen hu går utenfor dører med ett hårstrå på skakke, står ikke verden til påske ;) bedre å være litt selvironiske/slappe av og tørre å gjøre det motsatte.

NEI. Det kan du ikke mene.. Du er seriøst 10 ganger så fin som henne. Og du har noe som ikke hun har og det er HUMOR!!

Svar fra Ida: tro meg, Caroline har humor ;) men er jo ikke alle som blogger humoristisk for det, man ER jo ikke nødvendigvis den samme personen som på bloggen.

Hoho, Caroline kommer til å få SERIØST realitycheck den dagen hun blir mor!! Når babyen bestemmer seg for å våkne 5.30 HVER dag, og kan drøye seg på gulvet på badet i 5 minutt før alle skuffer er tømt og doskålen slikket. Dobørsten står for tiden pent dekorert på servanten for den har hun truet med å slikke sekundet hun lærte å bevege seg. Du er sliten etter å ha lagt deg alt for sent (som for tiden er klokken 23).

Når skal hun få tid til å trene 2 timer om dagen?
Og ikke minst dille med de slankematgreiene sine når ungen roper etter oppmerksomhet!!

Hun kommer til å måtte leie au pair!!

Måtte bare få det ut, for det bildet hun representerer har ikke noe rot i virkeligheten. Hun hadde komme til å slitt seg ut med en 8-4 jobb..

DU! :) Digger bloggen din, og deg da ;)

Fantastisk morsom er du! Både du og Caroline er flotte, og det er så morsomt at du har kombinert et innlegg med dere to da dere er mine favorittbloggere!
<3

hahaha, du er best !!

hahahaa, love you! beste innlegget jeg har lest på leeenge!

:D Definitivt alternativ nr. 2 .... Leser begge bloggene ;)

Utrollig bra innlegg!!! Det morsomste jeg har lest!!!

NR 2. Jeg må bli bedre på å ordne med merker jeg..

HAHA! Derfor er du bloggdronning for alltid! :D

Jeg er en "gammel" dame på 39 år, som leser både din og Carolines blogg.
Men, må ærlig si at jeg liker din blogg best, tror nok det har med at jeg kjenner meg igjen i deg da jeg var i begynnelsen av 20 -årene. Livet var en fest;)
Men, for all del Caroline er en utrolig nydelig jente som er veldig flink til å skrive...men jeg heier på deg, Ida du virker utrolig jordnær og jeg har ledd mange ganger av bloggen din.

Stå på både Ida og Caroline :)

Svar fra Ida: det var utrolig hyggelig å høre, takk for at du leser bloggen :)

Hahaha jeg ler!!! Digge bloggen din!!:)

Tullejente. Du er like fin, om ikke enda finere!

Haha! Jeg ler av deg. Du er vittig.

Haha, sånn følte jeg meg ca hver dag forrigie skoleår, og jeg gikk skole midt i sentrum. Ukult å møte kjentfolk på vei hjem da for og si det sånn. Men, både du og Caroline er vakker, både med og uten sminke :-) Synes det er leit at så mange skal vrenge om innlegget ditt, og si negative ting om Caroline... Grow up, ladies.

hahahaha du er RÅÅÅ! det er innlegg som dette som virkelig får meg til å innse at ..du er bare den aller beste bloggeren i hele verden, du!

ei av mine bestiser sa forleden "Ida Wulff sin blogg er faktisk den eneste bloggen jeg LESER i tilegg til å se på bildene. Hun er så morsomt og flink til å skrive at jeg skulle ønske hun var forfatter også" :) og jeg er sååå enig! <3

Svar fra Ida: ååh, så hyggelig!!

Fantastisk, Ida!
Du skriver så levende og "frekt" og rett frem, på en helt annen måte enn de andre bloggerne. Derfor har jeg fulgt bloggen din i årevis og derfor ler jeg av innleggene dine i dag også! ;p

Forresten; du er like vakker som Caroline, og det UTEN å stå opp to timer før for å sparke ansiktet :)

Hahaha..Elsker at du fremstår som en helt vanlig jente, og ikke som et overnaturlig glansbilde med SYKE trenings- og matrutiner. Et perfekt liv er kjedelig å lese om uansett.... Ditt er mye mer livlig og spennende!

Festlig innlegg, stygt kommentarfelt. Trist å se hvordan enkelte - dere vet selv hvem dere er - benytter første og beste anledning til å rakke ned på Caroline. Både Ida og Caroline er to utrolig vakre mennesker, og jeg misunner dem begge to.

Dog virker det på MEG som om enkelte prøver å fremstille Caroline som den store, stygge ulven bare fordi hun er nøye på klær og sminke. Ærlig talt, hun er da menneske hun også. Mennesker har følelser. Mennesker blir såret. Mennesker er ikke bare utsiden, men også innsiden. Vi jenter er opptatt av å se bra ut, noen i større grad enn andre. Det kalles å være feminin - og det er ingenting galt i det!

Kjenner jeg blir direkte sur på Carolines vegne når jeg leser det samtlige skriver. "Hun bruker to timer på å sparkle seg", "hun kommer til å få en realitycheck når hun blir mor". Makan til usaklig drittpreik! Med mindre du faktisk har stått med stoppeklokke og tatt tiden på Caroline når hun sminker seg, gjør du best i å holde tåta om ting du åpenbart vet lite om. Og til frøken realitycheck - DU er i alle fall ikke klar for morsrollen. Sitte på nettet og skrive slike ting om fremmede mennesker, hva slags signaler sender DET til ungen din? At det er greit å trykke andre ned? At det du TROR eller kanskje til og med HÅPER at skal være sant, automatisk er det? Det er slike møkkaholdninger som skaper krig.

Skriv en ny kommentar