FARMEN-JON

Stylist-Jon, makeup-Jon, Prada-Jon, Restylane-Jon... Jeg kan komme på mange spenstige kallenavn til min kjære venn Jon Lundemoen, men Farmen-Jon hadde jeg ikke forestilt meg i min villeste fantasi. Men nå er det offisielt! Jon skal være deltaker på Farmen, og er nå Farmen-Jon. Så nå går han fra sitt glamorøse liv på Oslos vestkant, til å melke kuer og bygge tak der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Jeg dævver! MEN... Jeg vet at Jon kommer til å overraske alle med sine melke-kuer-og-bygge-tak-skills, og jeg kjenner at jeg kommer til å være stolt.

Så at han skulle til Italia var selvfølgelig bare tull. Ååå, som jeg gleder meg til Farmen ruller i gang på skjermen! Har aldri fulgt med på det før, men nå skal jeg sitte i første sofarad med popcorn og brus. Jeg tipper at han vinner hele greia, hvem vedder i mot? 

6

Jeg vedder ikke imot, jeg tror og håper han vinner hele shiten :D Kommer selv til å sitte benka foran tv2 når farmen begynner pga han, dette blir epic! Gleder meg :)

Haha, så gøy! Jeg får vel tippe at han vinner hele greia.

Farmen pleier å være veldig kjekt å følge med på. Nå blir det nok enda bedre! :)

Ingeborg-Anna

jeg følger aldri med, men nå skal jeg det :)

Tru at nokon kunne bu * :)
Eg vedda imot :)

Svar fra Ida: uups ;)

Syns det er utrolig tøft gjort bare å komme med der jeg, aldri i verden om jeg hadde klart meg der! Vet ikke om han vil vinne men tipper han kommer ganske langt :)

Skriv en ny kommentar