HALLA BABY

God morgen! Jeg syns det er veldig rart, men jeg begynner å bli fan av disse morgenstundene. Selv om jeg er så trøtt at jeg glemmer å ta av meg morgenkåpa når jeg går i dusjen, storkoser jeg meg når jeg kryper sammen i sofaen og spiser frokost mens jeg hører på musikk. En morgen hvor man har god tid: helt ålreit. En morgen hvor man har dårlig tid: et rent helvete.

Nå skal jeg straks komme meg ut av døra, skal på jobb. HURRA! Og etter jobb skal jeg på fest. På en tirsdag. Det er galskap, og noe sier meg at morgenstunden i morgen tidlig ikke blir like hyggelig. Men vakreste Linnéa har jo gitt ut BOK, og det må feires.

Ha en fin dag så lenge!

9

Hei! Jeg lurer på hvordan det går med magen etter du var på den frysebehandlingen?

Vakker du er :) Selv tidlig på morgenkvisten! Ha en flott dag, og ikke minst feiring i kveld! Har veldig lyst på boken til Linnèa, den er nok veldig bra :) Forresten, får vi snart se resultater fra det du gjorde en stund tilbake, med magen? Jeg er litt nysgjerrig... Hehe

Evig Søndag

Linnéa, smartere menneske skal du lete lenge etter <3

Ha ein super dag :) Må få skaffa meg Linèa si bok óg!

fin tidig på morgenen du!!

Bloggen din er helt herlig skrevet :)

Gleder meg til å lese boka hennes, hun skriver så bra! Men gruer meg litt også, tipper den er både trist og sterk. Flinke Linnéa!

Du koste deg nok ;)
Hvor jakken er fra? Den va veldig fin :)

SNYGGA DU!

Skriv en ny kommentar