IM DONE

I dag har jeg løpt i Vigelandsparken AKA Frognerparken. Der er det like magisk hver gang. Så utrolig vakkert. Blomstene, statuene, de uendelige gressplenene. Det eneste som er feil, er alle menneskene som er der. De som står i veien og tar bilder av statuer. Det finnes mange bilder av disse statuene på Google, håper turistene kan ta dette til etterretning, slik at jeg kan få parken min for meg selv.

Nå har jeg pakket meg inn i dyna, og er klar for å sove. Orker ikke å bevege meg en eneste millimeter til. Har syklet, løpt, og gått rundt i hele dag, ikke et stille sekund. Så følelsen av å ligge ubevegelig under dyna er helt sånn... Ubeskrivelig.

I morgen går turen til Stavanger, som dere vet! Dum som jeg er, har jeg pakket en hel koffert bare for helgen - med blant annet 6 jakker. Så hvis noen i Stavanger-området trenger jakker, rop ut....

Vinneren av festivalbilletter til Rått og Råde heter Mina Maria, og er kontaktet. Gratulerer så mye til henne, og takk til alle dere andre for hyggelige kommentarer. Sees i Stavanger : )

5

Kos deg i Stavanger :)

du? det er så viilt mange som er glad i deg - og nå tenker jeg ikke på venninnene dine som åpenbart er det - tenker på oss utenom det- du er så skjønn og pen- er så glad for at jeg kan komme hjem og se bloggen din og se bilder av det vakre ansiktet ditt- krysser fingrene for at du er snill innerst inne- det er det viktigste av alt

(punktum og komma ødelagt på tastaturet mitt)

mvh
g24
natta

Fikk utroolig lyst til å jogge nå! :D Kos deg i Stavanger. :)

Ååh, heldig! :-) Har så lyst å reisa til Stavanger i helgo! Du må kosa deg :)

Du är jättesnygg!

Skriv en ny kommentar