FOR EN HELG

Jeg føler at denne helgen har vart i en uke, for jeg har gjort så mye rart. Og nå er jeg bare utrolig sliten. Har vært på gardeball hvor jeg måtte sitte rett i ryggen og snuble rundt i verdens lengste kjole hele kvelden, kjipt å være lav. Og så har jeg hatt besøk av noen av mine beste venner - vi drakk vin og spilte party-Alias. Og så har vi vært på byen en tur, hvor vi plutselig fant oss selv sittende i et bord i hjørnet og være enige om at "vi begynner å vokse fra dette". Og så har mine verdens-beste-foreldre vært innom en tur. Og i dag kom Peppes på døra med glutenfri pizza. Ikke akkurat en fest i munnen. Nå svikter både hode og tastatur-fingre, så la oss bare se på noen fine bilder.

Alle burde starte lørdagskvelden med party-Alias. Stemningen blir veldig god. Og ting blir fort veldig vanskelig etter et par glass vin.

Idabestis: det er et lite dyr som bor i havet...

Mariabestis: flodhest!

Idabestis: ...Nei, det går sidelengs!

Mariabestis: flyndre!

Idabestis: det har skall på ryggen, og man kan spise det. Og husk at det går sidelengs!

Mariabestis: reke!

Og alle bare; krabbe......

17

Hei Ida!
Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om hvordan man kan "bekjempe" kjærlighetssorg. Jeg har en ex som ikke vil ha en dritt med meg å gjøre. I tilegg går jeg siste året på videregående, og må dermed yte mitt ytterste. = Jeg hater livet atm.

Nå får du sikkert 40 slike kommentarer, men; grattis med gardist!

HAHAHAHAHAHAH! :D Heeeerlig du! :-) Virker som helgen har vært bra og lang, men på en positiv måte ;)

hei. tenkte bare å si ifra at det er en på facebook som bruker bilde av deg og sier det er henne. navn "annelen lene" http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103535563119131&set=a.103520836453937.4884.100003880632177&type=1&theater

Haha, Ida! Du er herlig.

Hahahaa...
flodhest. *ler*
Åh så kos å ha venner som tør å drite seg ut.
Og kos å være på gardeball. Noe jeg føler en må ha opplevd en gang. Ikke sant?

Hei Ida! Lagt merke til at du har nevnt glutenfri mat et par ganger, er dette en diett du må følge? Har nettopp blitt diagnosert med cøliaki og har ikke helt klart å finne ut hvor jeg får tak i ting og evt. hvor jeg trygt kan spise ute. Kanskje du har noen tips? :)

oooh ;)

og hva er dette med glutenfri kost? Hvorfor spiser du det? Har du fått påvist cøliaki/glutenitoleranse?

Dæven, fått deg kjæreste? :D

Kan du skrive litt om hvordan det var på gardeballet? Skal dit selv i November :-)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)

Hahaha, du er så søt du! Godt du har en bestis som i alle fall lar deg tro at du er flink til Alias! Hahaha =P Søte bilder :)

? Lizbethosnes.com

Super Ida! Din evne til å lyse opp envær dag, er unik! Når hele verden holder på å rase sammen rett foran meg, så klarer du alikevel å trylle frem et smil! Derfor er du Super Ida, verdens beste Super Ida!!

party-alias og gode venner gjør alle kvelder bra!

Hahaha, kanskje jeg bør prøve party-alias neste fest! :D

Nysgjerrigper!

Æææ har du fått shææshte??? DET må du skrive mer om!! Hallo lizm!!
Fancy med ball og greier da ;)

Hei!
Har du laget et innlegg av den ice-behandligen du var på? Da du fryste magefettet osv? Kan du i såfall linke til det, kan ikke komme på at du har laget det enda, men :-)

Fått deg kjæreste Ida?? :-)

Skriv en ny kommentar