TIPS TIL NY SERIE

Jeg tror jeg har fått meg ny favorittserie! Jeg har jo begynt å se på Keeping up with the Kardashians, og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke keeper up i det hele tatt. Jeg har ikke like mye penger som dem, jeg har ikke like mye klær som dem, jeg er ikke like pen som dem, og jeg kan ikke reise nær en tiendel av hva de gjør. Så hvorfor sitte og se på noe som får deg til å føle at du ikke strekker til her i verden? Hvorfor ikke se på noe som gir deg all selvtillit i verden i stedet?

"Here comes honey boo boo" handler om en GAL amerikansk familie. Yngste datteren på 6 år deltar i alle skjønnhetskonkurranser hun kommer over, og livet til familien dreier seg stort sett rundt dette. Glemte jeg å nevne at 6-åringen (honey boo boo) er den smarteste og mest reflekterte i familen?

I videoen over kan dere få en liten smakebit av den gaaale familien, haha... Dere MÅ begynne å se på serien. Tror ikke den har kommet til Norge enda, men dere kan se den på nettet her.

18

Kjempegøy med serie-tips. Mer, mer, mer!

Hilsen en tv-slave

Ler meg skakk av den familien, herregud.. Mangler ord.

Herreguud jeg dør litt inni meg av den serien. Den går her i Norge på kanalen TLC bare at det heter Lille miss Amerika isteden. (link til siden deres:http://www.tlcnorge.no/programmer/lille-miss-amerika). Er vanligvis sånn at ungene er de mest reflekterte i familiene. UNDERHOLDNING av høyeste grad.

Herlig, absolutt herlig!

I kategorien reality som får selvtilliten til å stige til værs kan jeg nevne: Jersey shore, Geordie shore, Bad girls club, Teen Mom, A&E Intervention(youtube har tykt med episoder), My Collection Obsession og My Strange Addiction. Finnes på projectfree-tv og youtube.

Kan du fikse sånn at man kan gå inn på arkivet fra 2010?:)

Å herregud! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte!

Haha, jeg ler meg i hjel! Takk for tipset!

Hahahah!! SHIT, det her tok kaka. Hvor fant du det der?

Svar fra Ida: det var Trine som satt og leste om det da jeg kom på kontoret i dag, hehe!

Ler meg ihjel!

Ble helt frelst av serien "Jane by design", men sesong to ble desverre kansellert :( For å komme over 'sorgen', begynte æ å se "Awkward." - Aboslutt verdt det! :-D

Jeg synes, du er meget finere end the Kardashians - no contest! :)

Den mora er noe av det skumleste jeg noensinne har sett.

Djeeezez.... Alt var bare helt grusomt :p

OMG Jeg tror jeg må le OG gråte! Underholdning i bøtter og spann iaff! ;)

CAN'T. STOP. LAUGHING..!!!!! Hysterisk morsomt! Me honey boo-boo CHILD! Takk, for dagens livs-forlengning, Ida!

Wooooow....!

jeg vil gifte meg med faren i den episoden. han så så spennende, interessant og kjekk ut. Med mye å tilby, tror jeg. jeg er blitt forelsket for første gang på lenge:)

[...] Ida! [...]

Skriv en ny kommentar