I DAG ER JEG FEM ÅR. SERR.

At the office eating some healthy lunch, getting skinny, you know... Kødda. Kjøpte denne dritten fordi den så god og sunn ut, men den smakte gress og isopor, så jeg kastet den med en gang jeg hadde tatt bilde til bloggen. Blog life as we know it.

Etter at jeg hadde kastet lunsjen min, drakk jeg fire energidrikker. Så hoppet jeg litt rundt som en ape på kontoret, og så gikk sjefen på do. Facebooken hennes var så ensom, så jeg bestemte meg for å dra på med litt vaskeekte HUMOR!

Så ble jeg sendt på gangen. Hade.

15

haha, humoren din ida! digger den:D

Haha, du er sykt genial! Du aner ikke hvor godt humør jeg blir i etter å ha lest bloggen din, digger dæææ

Svar fra Ida: DIGGER DEG OG!

Haha! Godt at dere kan tulle litt på jobb da :p Den yoghurten så jo veldig god ut! Dumt den smakte så ille da, hehe..

Hahaha, herlig! Ida, digger bloggen din for tiden! Stå på, søta :-D

Haha, ler! Liker at du blogger så mye om dagen!
Har savnet det veldig, begynte å lese bloggen din da du bodde i Tønsberg på pikerommet:) caffelatte bloggen, minner!

digger bloggen din!! fulgt den i hvertfall 4 år. hvor mye har du gått ned? vet at du sikkert kommer til å nekte på dette, men du har jo gjort det:) Jeg har selv fått glutenalergi, men jeg har ikke blitt slankere. For ved å kutte ut brød (jeg er vegetarianer fra før) blir jeg ikke mett og tyr ofte til usunn snack.

Svar fra Ida: så hyggelig! :-) Når det gjelder vekta, så har jeg rett og slett ikke vekt. Så jeg veier meg ALDRI. Det eneste jeg vet er at jeg veide 65,9 kilo på mitt meste, noe som er for mye til min høyde. Var veldig ulykkelig og sørget for at det ikke syntes blant annet her på bloggen.

Hahahahahhahahahah! Jeg dæver!!!!

Du skal sendes på gangen oftere. Og ha forbud mot å drikke Crystal. Bare nevner det.

Hahahaha! :D Bra at sjefen din er såppas sporty da :)

Haha, herlig :P

Haha, den der var intet mindre en kostelig, Ida! Der lo jeg så hele kroppen ristet og tårene sprang ut av øynene. Jeg synes at du er en kul dame, Ida, det skal du vite. Du har guts, og du er urokkelig i dine høyverdige overbevisninger, med andre ord; du lar ikke affisere av de andre misunnelige, smålige menneskene der ute som vil deg vondt. Og det er beklageligvis blitt slik i den verden vi lever i.
Misantropien lurer bak hver krinkelkrok, i dunkle skygger, langsmed bardisker i lurvete sidegater. Janteloven får frie tøyler og harslerer grovt og infamt med mange stakkars sjeler i kalde, store Norge.
Jeg legger inn en protest her! La oss ikke trekke hverandre ned i søla (puerilt er det også!), men la oss heller transendere til et bedre og mer aksepterende samfunn, hvor innbyggerne ikke fråtser i bakvaskelser og slenger dritt hit og dit, i alle retninger. Har vi ikke kommet lengre i evolusjonen enn det, spør jeg med harmdirrende røst som har et antrøk av apokalypse over seg, og hytter med pekefingeren mot de som kjøper SeogHør for å meske seg med kjendisenes blameringer. Slike billigkjøpte blader fører bare til degenerering! La meg illustrere det med et bilde: Se for deg en hårete og apelignende homo sapiens som rett og slett snur snute mot de bak ham i utviklingen, de som er lavere og mer hårete og har mindre hjerne.
Paradise Hotel er et prima eksempel på åndsnedsløvende tv, som villeder de unge og usikre, de med formbar identitet, til å oppføre seg prangende og barnlig, og det som er i fokus er meg-meg-meg, og forsoffen sex og plump grisesnakk og solbrune kropper.
Nei, dette går over stokk og stein! Nå avsporer jeg.
Jeg er ferdig!
Poenget var bare å sende en liten hilsen til deg, Ida, og si at jeg synes du er kul og vakker.
Stå på videre!

Haha. Lenge siden jeg faktisk har ledd høyt av en blogg!
Digger deg!

Hahahhaa, du er super! du er utrolig flink på å blogge nå, elsker humoren din

Hahaha, humoren din er priceess.

Hahha digger deg Ida! Bloggen din er ikke som alle andre. Din er EKTE og får meg til å le :D

Skriv en ny kommentar