SWEET 22

Dere gjettet riktig. Jeg ble fullstendig slått ut av min egen bursdagsfeiring, og etter å ha lest kommentarer fra alle dere som fikk øye på meg og mine venner, har jeg hatt bloggangst. Bloggangst er ti ganger verre enn fylleangst. Skal aldri mer invitere dere i bursdag. Dere trakkaserer vennene mine, og de er ordentlige mennesker som må få være i fred. Peace <3

Jeg har mye stygt å si om den kvelden, men det blir for dumt å la det overskygge alt det fine. Hadde tross alt en kjempefin feiring med mine beste venner, det var utrolig hyggelig å ha (nesten) alle samlet.

Det var så å si alle bildene som ble tatt, så jeg får vel leve med minnene i stedet for bildene for en gangs skyld. Tusen takk til alle mine kjære som gjorde festen til en fest!

9

Heihei:) Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg savner ett inlegg om resultatene etter CoolSculpting. Jeg vurderer å gjøre det samme selv, men vil vite om dine erfaringer i ettertid. Fungerte det?? Takk for svar.

Fint med fin bursdag :):)
Du vet den fryse fett på magen greia du tok? Funka
Det? Var det verdt det ? Skriv gjerne innlegg !

Hehe, ble det kleint med bloggfans på fest? Graulerer med dagen på etterskudd da :)

Så absolutt ikke feil ut dette! Ser ut som en herlig gjeng :-) Kan jeg spørre hva dere har i de lefsene til tapasen? Skal lage det til helgen selv, og trenger litt tips :-D

Svar fra Ida: Det er Maria som er lefse-eksperten her! Men er ganske sikker på at det er laks, ruccola-salat og Philadelpia i den ene, og så tror jeg det er salami og Philadelpia i den andre!

hvor har din tidligere samboer blitt av? helene?

Du er så høy på dæ sjææl

Hei :) Hvor er kjolen og smykket ditt fra :) rålekkert

Svar fra Ida: kjolen er fra bik bok, smykket fra second female :)

Alle gode ting er tre! Så jeg prøver en siste gang :p kjenner du Stian godt? Altså han på bildet, han er faktisk fra samme bygd som meg og jeg er i slekt med han ;) digger foresten bloggen din! Den gjør en grå og trist hverdag så mye bedre! :) du ruler!!

Svar fra Ida: jaa, kjenner Stian godt. Han er så god

Lurer på om det er bær, vindruer og marshmallows som er på spyddende på bordet? :D

Svar fra Ida: ja, det stemmer! :)

Skriv en ny kommentar