DA VAR DET OVER

Jeg har mistet 100 Facebook-venner. Og jeg har sikkert mistet flere tusen blogglesere. Men jeg har jo ikke mistet noen ekte venner, så jeg gråter ikke. 

Jeg har blogg-angst. Facebook-angst. Twitter-angst. Jeg vet ikke engang hva jeg har skrevet de siste døgnene, det eneste jeg har hatt i hodet er å sanke underskriften til kampanjen vår. Vinne konkurransen.

Vant vi? Jeg tror det. For vi ledet med 10 stemmer da konkurransen var over. Problemet er bare at det andre laget også tror at de vant, så vi må bare vente og se når vinnerne annonseres 2. oktober. Hvis vi ikke vinner, ønsker vi konkurrenten vår en fantastisk tur.

Men vi håper håper håper så inderlig at det blir oss.

Tusen takk til alle som har skrevet under på kampanjen vår. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det riktig, eller hvordan jeg skal få sagt det nok. Bare i dag har vi fått over 2000 underskrifter.

Jeg er helt svimmel. Takk til blogg, takk til Facebook og takk til Twitter. Selv om jeg ikke vet om jeg kan se dere i øynene noen gang igjen. Lover at det blir lenge til neste gang jeg spammer dere med konkurranse. Kanskje.

La oss bevege oss bak kulissene.

I går kveld løp jeg rundt som en ape hos farmor og farfar, og rev meg i håret fordi jeg ikke klarte å skaffe nok underskrifter. Hva er det som skjer! iPhonen funker ikke, Facebooken funker ikke, steinalder-dataen deres har kræsjet, jeg får ikke kontakt med verden. 

I dag kom jeg hjem til Oslo igjen, og før jeg satte fra meg baggasjen, var laptopen oppe, og gamet i gang. Samboeren; skal vi gå ut og spise, og kose oss litt? Ida: er du GAL! Jeg har en konkurranse å vinne! 

400 underskrifter senere ringte det på døra, og plutselig måtte jeg spise? Hadde jo ikke tid. Men presset to vårruller ned uten å tygge dem, og fortsatte kampen.

Hello China! Og så gjemte jeg meg på rommet mitt resten av kvelden, hvor jeg vekslet mellom å stupe kråke og å bite i puta mi. Er dere klar over hvor stor puta mi er? Den er like stor som meg.

Drit i sliten-looken, og drit i klesstativet som holder på å velte bak meg. Se på puta. Den er så fantastisk. Og jeg har fått mange spørsmål om den! Den kan kjøpes med trekk i resepsjonen på alle Clarion-hoteller for sånn cirka 450 kroner. Jeg elsker den.

Men mest av alt, elsker jeg fortsatt alle dere som har gitt meg underskriften deres. Herregud, jeg er så skada nå. Må bare sove.

11

Håper dere vinner! :)

Hahah, Ida <3 Håper dere vinner!!

Krysser finger og tær for dere!!

Kan også få tak i slik pute på KID til 229 kr.

Svar fra Ida: nei, det er nok ikke den samme :)

Hvor stor er puten? såg deilig ut:)

Svar fra Ida: 1 meter lang - eller bred, eller hva det nå blir :)

Herregud, det skulle da bare mangle om du ikke maser littpå folk om å redde verden, det går jo til en god sak! :-) Syns ikke du burde ha angst for dét, du er et godt menneske

Håper laget ditt vinner Ida! :) Du er fantastisk!

Håper du vant, det fortjener du virkelig!! Jeg har gitt deg min, uten noen tvil, selvfølgelig! :) Du har ikke mistet meg som bloggleser hvertfall, og det kommer du ikke til å gjøre heller :)

Svar fra Ida: åå, det var hyggelig

Hej vi har samme pute! skal hamstre nr to så fort sjangsen byr seg. Eneste teite er at jeg ikke får den med meg overalt. Kunne ikke verden bare bestått av hotellputer? haha klem

Svar fra Ida: det hadde vært en drømmeverden!

Åh, deilig pute! Jeg og har slik, kjøpt på Kid da :) :D De har forresten forskjellige trekk og, kanskje de passer til din pute og? :)

Kid har pute som er 70x100 ;-) Finnes en konseptbutikk i Trondheim som kun har hotellputetrekk :-)

Skriv en ny kommentar