hits

MAKE UP TEST

04.10.2012 - 16:30 5 kommentarer
Jeg har tidligere svar dere på hva slags sminke jeg bruker på huden. Forever fra Dior - en blanding av farge 20 og 31. Skal jeg fortelle dere noe ganske pinlig? Jeg bruker nøyaktig 820 kroner på foundation hver måned. Jeg har ingen kviser, men jeg er så sykelig opptatt av å dekke fregner og føflekker, at jeg hver morgen legger en maske for å dekke over.

I og med at jeg har vært ganske sikker på at jeg ikke kommer til å finne noen foundation jeg vil bli like fornøyd med, sier jeg som oftest nei til å teste ny sminke. Jeg vil ikke anbefale dere masse rart bare for å tjene penger. Men jeg har innsett at det er galskap å bruke så mye penger på foundation, så de siste ukene har jeg testet et produkt fra Artdeco som heter mineral powder foundation.

Når jeg tester en foundation, legger jeg vekt på at...

... Fargen ser naturlig ut. Ikke for mye rødt og ikke for mye gult (derfor blandingen fra Dior).

... At sminken holder lenge.

... At den dekker godt, for jeg vil fremdeles skjule min "søte" hær med fregner.

Her er produktene jeg har testet:

Mineral powder foundation, se her.

Mineral kabuki brush, se her.

Makeup base, se her.

Forhandlerlisten til Artdeco finner dere her

Jeg innrømmer at jeg var skeptisk, i tillegg har jeg erfaring med at mineralsminke ikke dekker særlig godt på huden min. MEN, jeg ble positivt overrasket.

Mineral powder foundation'en dekker både fregner og føflekker, og holder dagen lang. Av en eller annen grunn berører jeg ansiktet mitt mye i løpet av en dag, og derfor er jeg så avhengig av at sminken sitter godt på. Ved bruk av kun foundation'en, holder sminken fint fra morgenen av, og til jeg er kommet hjem fra jobb sent på ettermiddagen. Bruker jeg makeup base'n i tillegg, føler jeg at den holder hele kvelden, og at det ikke er nødvendig å freshe opp før jeg farter videre.

Det eneste minuset jeg har ført opp i blokka, er at det drysser noe sinnsykt når jeg påfører, og det er ikke sminken du drar opp på bussen - for da blir det alt for mye søl. 

Her har jeg kun på meg makeup base'n og mineral powder foundation. Som dere kan se, ser man fortsatt antydning til fregner og diverse huden, men den dekker såpass godt at det ikke dominerer ansiktet.

Terningkast uten tvil: 5 

//Reklame for Artdeco 

5 kommentarer

therese kristina

04.10.2012 kl.17:40

Oi, kanskje eg må prøve den då :)

Marie

04.10.2012 kl.20:03

Hva er sånn make up base? Er det noe man tar på før foundation?

kine

05.10.2012 kl.14:48

Hei Ida :-) hvilken foundation har du? light tan?

Sara W

06.10.2012 kl.09:58

Sverger også til Dior, mn har mistet ned og knuuust utover badegulvet to flasker! Så burde kanskje satse på noe annet.

Ida

10.11.2012 kl.18:28

Hvilken farge hadde du i mineralpudderet?:)

Skriv en ny kommentar