HÅNDSÅPE PÅ TANNBØRSTEN

Maaan, jeg fungerer dårlig dagen derpå. Samme om det er to glass vin eller en flaske. Eller mer, så klart. Jeg har brukt hele dagen på å rydde leilighet og vaske rommet mitt - ting tar gjerne litt lengre tid når man tar håndsåpe på tannbørsten og setter fra seg vannglasset på hodeputa.

Men nå begynner jeg endelig å bli meg selv igjen, og i skrivende øyeblikk venter jeg på to av mine beste venninner som skal komme på sleepover. Vi skal kjøpe take out, og se på Norske Talenter og Senkveld. Lever i håp om å få se et livstegn fra Jon på Senkveld, ettersom deler av programmet skal handle om Farmen. Farmen begynner jo på mandag, og jeg har sommerfugler i magen!

Svarene på alle spørsmålene deres kommer til å komme i flere omganger, legger ut første runde i kveld! Ønsker alle en fin fredagskveld så lenge.

5

Sjæl ass, tåler ikke alkohol lenger ! Det blir værre jo eldre man blir :-/ haha, det er sikkert et tegn på at man skal slå seg til ro med mann og barn ;) Ha en fin kveld Ida! Du er forresten supernydelig :-D

Søt du er, Ida! Ha en fin kveld :-)

pen du er

Uuuhhhmmmm, sæbe på tandbørsten! :|
Jeg glæder mig til svarene kommer! :)

Haha! Typisk dagenderpå.. Gler meg til farmen :)

Skriv en ny kommentar