hits

WARSZAWA-TIPS?

22.10.2012 - 23:55 38 kommentarer
Førstkommende helg reiser jeg til Warszawa i Polen sammen med tre søte piker. De hadde allerede bestilt turen, og etter et par flasker vin (...) våknet jeg opp med både flybillett og hotellbekreftelse på mailen min.

Så, ja. Nå skal jeg altså på jentetur til Warszawa. Selv om det ikke var helt planlagt, gleder jeg meg masse. Så nå lurer jeg på om noen av mine kjære lesere har vært der før, og om dere har noen tips til meg? Restauranter, utesteder, butikker.... Alt taes i mot med stor takk!

38 kommentarer

Karoline

23.10.2012 kl.00:20

Warzawa er utrolig undervurdert. Fantastisk by! Har vært ute noen steder
Men anbefaler club opera. Mat og drikke er sykt billig, shoppingen er også bra
Dra på senterene istedenfor å gå gatene. Gamlebyen er veldig koselig, så dere burde ta en tur innom der. Taxi er den beste måten å komme rundt på, men ALLTID avtal ca pris, for
De er ganske sleipe når de ser dere er turister. Ellers god tur!

Andrea

23.10.2012 kl.00:42

Var i Warszawa i August. Jeg anbefaler Zlote Tarazy (kjøpesenter) ligger midt i byen med ALLE butikker. Utesteder. Papparazi(ligger i partygaten), Opera bar(ligger under operabygningen) og et utested som ligger ved siden av Opera bar. Husker dessverre ikke hva utestedet heter lenger. Men det var det sykeste, fineste og beste utestedet jeg noen gang har vært på. Følte meg litt som på ferie i USA der inne!

Maren

23.10.2012 kl.01:34

Jeg har vært der 2 ganger, elsker shoppingen der :) Det er 2 shoppingsentre som er bra, er ikke vits å dra på de 2 andre engang. Det ene heter Arkadia og det ligger litt utenfor byen, ca. 10 min med taxi. Det andre ligger i byen og heter Zlote Tarasy. Arkadia er det største. New yorker er en butikk som ligger på begge kjøpesentre.De selger alt av klær, sko, skjerf osv. Her bruker jeg alltid masse penger. Ellers så har de mange av de største kjedebutikkene. Var ikke på så mange restauranter, men her er en side som er genial for dere som skal til warszawa: http://www.warszawaguiden.no/ . Her har de anbefalinger av restauranter og alt slags :) Håper dere koser dere!

Marthine

23.10.2012 kl.01:35

Jeg vil absolutt dratt innom både zlote tarasy og galeria mokotow som er byens beste og største kjøpesentre. Zlote ligger rett over jernbanen, midt i sentrum, og mokotow ligger en kort taxitur unna bykjernen. Anbefaler begge! I tillegg måååå dere dra på hard rock som ligger utenfor zlote/jernbanen. Seff på grunn av maten, men mest fordi de ansatte der er så utrolig gjestfrie og hyggelige. Fem minutter å gå fra jernbanen ligger en "bargate", om man kan kalle det det. Haugevis med utesteder hvertfall, som ikke bare er stappa med polakker.

God tur!!:-)

Tanja

23.10.2012 kl.09:32

Hei. Så kjekt du reise ned dit! Warsawa er så koselig og skikkelig party by. Jeg ville anbefale deg Z?ote tarasy når du skal på shopping, yndling shoppesenteret mitt der. Hehe Kosa deg masse :)

Marie

23.10.2012 kl.10:24

Warszawa er en fantastisk by :-) Anbefaler å bo på Bristol Meridien som ligger midt i gamle byen. Det er i gamle byen det er mange bra restauranter. Anbefaler også å dra til "jødekvarteret" der de har eksklusive butikker og bra shopping. Det er også et stort og veldig bra shoppingsenter midt i byen.

Marthe

23.10.2012 kl.10:27

Jeg var på klassetur til Warszawa for 4,5 år siden, og det er en veldig fin by! Gatene er veldig store og brede, så det var noe helt annet for oss som knapt hadde vært i andre byer enn Oslo. Den nærmeste byen for oss var jo Trondheim, og den er jo ikke akkurat så stor.. :p

Vi dro ned til gamlebyen, og der var det veldig fint! Veldig fine hus og veldig koselig å være der. Ellers så ble det ikke så mye shopping, siden det var en klassetur. Men, spriten var billig så det ble en god del drikking. Har et par bilder der jeg ligger med hodet ned i hotellgulvet, mens jeg holder opp en sitron. Er på tur bortover til en gutt i klassen, for å dele sitronen med ham, men han ser mest ut som han har sovnet mot et stolbein. Så, turen var morsom! :)

Vi var også oppe i et tårn av noe slag, der vi så hele Warszawa (tror jeg, var _ekstremt_ fyllesyk den dagen, så jeg husker ikke stort). Vi måtte i hvert fall ta heis veldig lenge og det var varmt og klamt og jeg hadde mest lyst til å sette meg ned og grine.

Jeg og ei i klassen kjøpte oss også kebab en dag, og den var ikke god. Sausen var rød, så den tror jeg vi bare såvidt smakte på før den ble kastet i søpla.

En av kveldene så var klassen på strippeklubb, og der ble det action. Noen av guttene (og jentene) fikk lapdance, og det ble noe krøll med noen av vaktene eller noe sånt (husker ikke stort).

Tror dere vil få en kjempefin tur! :)

Ina

23.10.2012 kl.11:04

Hei!

Dere burde spise på Fukier - en helt nydelig resturant i gamlebyen.
Det er tradisjonelt polsk kjøkken, med mye kjøtt - men ikke la dere skremme, det var veldig, veldig godt! Det kan sikkert være lurt å bestille bord på forhånd, da den er ganske populær.
Du kan lese mer på www.ufukiera.pl.

God tur!

Hedda Ingeborgvik

23.10.2012 kl.11:10

Kjæresten min bor i Bialystok, tre timer unna Warszawa. Var der nettopp i to dager forrige uke! Anbefaler å dra på Hard Rock og spise chicken tenders og chicken wings med sweet&tangy bbq sauce og ranch! Ellers ville jeg også googla hvor River Island ligger, for jeg vet de har en i Warszawa. Masssse fint der! Og så har de jo Topshop, Victoria's Secret (uten undertøy da), MAC, Bershka, Zara, Pull&Bear, New Look osv. på kjøpesenteret rett over gata for togstasjonen Centralna. Alt er latterlig billig i Polen, så gled deg! En halvtimes taxitur koster sånn 50,-! God tur :-D

lone

23.10.2012 kl.11:16

Les Hedda.blogg.no så får du masse tips, om du tar deg tida til å ble litt lengre ned. Hun var der forrige uke.

diana

23.10.2012 kl.11:38

Gled deg! Eg har vært i Warszawa fleire gonger før, og er alltid like fornøyd med både shopping og utelivet! Eg kan anbefale shoppingsenteret Zlote Tarasy. Den einaste butikken som eg savner der er River Island, men den finner du på Galeria Mokotow.
Og når det gjelder utelivet så er det ei gate med masse uteplasser ved sidan av kvarandre, gata heiter Mazowiecka. Eg vil også anbefale dåkke å ta ein tur innom Lazienki Warszawskie.
GOD TUR! :)

MaritBE

23.10.2012 kl.11:51

Hehe, artig da ;-)

maren sh

23.10.2012 kl.12:10

Var i Warszawa for en måned siden og anbefaler deg å ta en tur til gamlebyen og opp i tårnet på Kultur- og vitenskapspalasset. På Kultur- og vitenskapspalasset tar du heisen opp i 32. etasje og ser HELE Warszawa ;) Og nedefor der er det et kjempestor kjøpesenter :)

Siren

23.10.2012 kl.12:12

Jeg var i Warszawa i sommer med noen venninner, og anbefaler dere virkelig å dra på Factory Ursus. Det er et outlet kjøpesenter som ligger 15min kjøretur fra sentrum, med masse billige merkeklær (nike, levi´s, Tommy Hilfinger, Puma og mange flere).
Også må dere dra inn til gamlebyen en tur, der er det kjempe mange koselige restauranter.
God tur!

Kaja

23.10.2012 kl.12:21

Dere burde dra til "gamlebyen" som de kaller det. Hele Warszawa ble jo brent ned under 2.verdenskrig, byen er jo egentlig "ny" sånn sett. Det ligger masse koselige restauranter der. Jeg og en venninne var på en som ikke hadde sjenkebevilling, så vi gikk i kiosken ved siden av og kjøpte superbillig vin. Det var egentlig litt morsomt å ha med seg sin egen vin på restaurant, og snakk om billig middag! (: Det er et stooort kjøpesenter der, med masse butikker som dere burde dra på. I tillegg er det et museum som handler om 2.verdenskrig som er interessant.

Det største og beste kjøpesenteret er www.zlotetarasy.pl

Kos dere!

therese kristina

23.10.2012 kl.15:01

Aldri vore der, men kos deg :)

Mia

23.10.2012 kl.15:23

Kjøpesenteret Zlote Tarasy er veldig stort og fint, Der finner du alle slags klesbutikker. Det er også et annet kjøpesenter som er et av europas største, det heter Arkadia. Men personlig likte jeg Zlote bedre:) Håper du koser deg masse, det er en kjempe fin by!

Siv Merete

23.10.2012 kl.16:59

WOHO!! Skal dit samtidig som deg!!
om det ikke blir flystreik på Torp i morgen da....

ingeborg-anna

23.10.2012 kl.17:08

jaa, har vært der ;) det er et stort kjøpesenter du må innom.. du finner det!! det er så åpenbart!! det er liksom dødsmange butikker der: som berskha, inglot (!!!!) , Zara og ja ALT :D

Camilla

23.10.2012 kl.17:52

Jeg er halvt polsk, og er i Warszawa 2 ganger i året. Jeg kan anbefale Galaria Mokotow som shopping senter (10min med taxi - 60kr) og Zloty Terasy.
Utenom det er gamlebyen et must, og en tur ned ved Wisla. Nyt tiden, og ikke stress rundt. Kos dere. Og spis masse pieroger, zapikanke, kilebasa. Foreslår at dere stikker innom en cukierna også. Men advarer mot mange fristelser:))

Anonym

23.10.2012 kl.18:50

Les www.hedda.blogg.no hun har nettopp vært der og der ligger det mange gode tips! :) God tur, Ida! :)

C

23.10.2012 kl.18:52

Det er et veldig bra kjøpesenter der, i den nye delen av byen. Ellers så er gamlebyen koselig :)

Lisa

23.10.2012 kl.21:05

Har vært i Warszava, og vil anbefale på det sterkeste at dere tar turen til kulturpalasset. Ta heisen helt opp. Det er en helt fantastisk utsikt utover byen. Også vil jeg anbefale å titte litt i gamlebyen.

Lars

23.10.2012 kl.21:42

Det er mye å se i warszawa. Mange har undervurdert den byen! Mye krigshistorie.

Kan være litt kjølig der nå.

Kjøpesenter er vel noe for deg; i sentrum har du Zlote terasy, http://zlotetarasy.pl/en/.
Eller er det jo Galeria Mokotow. Samt Arkadia, men zlote har best utvalg.

Gamlebyen må du besøke, uprising museum om du liker historie. Palace of culture++

Mange flotte hotell å bo på, Mariott, novotel og polonia er de mest sentrale i mine øyne. Billig med taxi, metroen/trikk også.

Et bra italiensk kjøkken: http://www.delizia.com.pl/en - spiser godt for ca300kr pr + vin.

Gosia

23.10.2012 kl.21:43

Hei,

Fra butikker anbefaler jeg Zlote Tarasy. Der finner du alt fra Victoria Secret, Bath and Body Works, Dorothy Perkins, Sephora, Douglas og 1000 andre. Her er linken til det kjøpesenterhttp://zlotetarasy.pl/en/ . Ligger midt i byen.

Hanne

23.10.2012 kl.22:05

Hvor skal dere bo?

Sherin

25.10.2012 kl.21:46

Her er min personlige guide av byen som jeg er lommekjent i:
http://lifestyleblogs.no/beautyspot/2012/09/07/warszawa-city-guide/

Er halvt polsk og har vært i byen rundt 70 ganger ;)

Hatchik

08.10.2015 kl.12:18

Hvis du letter etter et sted i Warszawa hvor du kan gå for en drink, anbefaler jeg New Orleans Gentlemen's Club & Night Restaurant. Stedet er veldig elegant, ei fin innredning.

Peder

19.11.2015 kl.11:53

I Polen har jeg vært bare en gang på min venns utdrikningslag. Vi var i Warszawa, vi så ikke mye av selve byen, men vi tilbrakte kvelden i den veldig fine klubben, New Orleans Gentlemen's Club.

Eskil3

19.11.2015 kl.12:43

Da jeg var i Warszawa i Polen kom jeg til New Orleans klubben. Veldig kult sted. Nå lurer jeg på å reise til Polen en gang til for å besøke klubben.

Mroza

18.12.2015 kl.11:14

New Orleans er først og fremst en fantastisk restaurant. Meget utsøkt og deilig mat. Det er verdt å dra dit for å spise, fordi jeg har intet annet bedre mat ikke spist.

Linn

29.01.2016 kl.08:54

Det er riktig, New Orleans Super :)

Rebekka

07.03.2016 kl.13:57

Hei, var du innom Victoria secret? Og solgte de isåfall bikinier og undertøy osv?

Ida Wulff

10.03.2016 kl.12:04

Rebekka: nei, var ikke på VS :-)

Alvar

06.08.2016 kl.02:04

Det beste utvalget av alkoholer i Warszawa finnes i New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Jeg har aldri sett slikt utvalg før!

http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

Anik

09.08.2016 kl.00:04

For noe tid siden hadde jeg overgang Warszawa. Jeg hadde veldig god tid så jeg gikk for en drink til New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Veldig stort utvalg av uvanlige og smakelige alkoholer. I tillegg til det spiste jeg en god mat.

http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

Alvar

29.09.2016 kl.10:31

Som reisegalning har jeg besøkt atter ett land til. Polen og i særdeleshet Polens hovedstad ? Warszawa har gjort et stort inntrykk på meg. Jeg har basert meg på reiseportalen attraksjoneriwarszawa.com

Munn

04.10.2016 kl.10:51

Hvis dere vil ha det moro i Polen må dere besøke Warszawa. Veldig deilig by, fine klubber, særlig New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant . Den gjorde et stort inntrykk på meg. Bortsett fra fantastiske danserinner må man ikke glemme det fine kjøkkenet som serverer smakelige måltider.

http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

Skriv en ny kommentar