hits

ROM-SYNDROM

25.10.2012 - 23:02 5 kommentarer
Jeg har et lite "problem". Og det er at jeg blir fort lei av rom. Spesielt soverommet mitt. Jeg kunne innredet det på nytt hver eneste dag, om jeg hadde pengene - og om det ikke hadde vært en skam å bruke så mye penger på det.

I dag følte jeg meg ganske pjuskete etter jobb, så jeg bestemte meg for å dra hjem og unne meg en hel ettermiddag og kveld i sengen. Men så kom jeg hjem, og bare; herregud, jeg hater dette rommet! Det er stygt. Så da måtte jeg ta med meg det slitne hodet mitt bort i Bogstadveien (som dessverre er rett rundt hjørnet), og kjøpe alt nytt..... Gardiner, laken, sengeteppe, dynetrekk, putetrekk, duftlys. You name it. Nå ELSKER jeg rommet mitt igjen! Lurer på hvor lenge det varer.

Jeg får nesten vise dere rommet en annen dag, for jeg ser nå at de nye gardinene trenger en heftig runde på strykebrettet. Åh, H&M Home og Home&Cottage har så mye fiiint! Koselig at det begynner å bli litt julestemning i butikkene, og det gleder meg å se at alt ikke handler om rødt og grønt. Masse fin juledekor i sølv, grått og isblått. For første gang gleder jeg meg til å pynte til jul. Fuck røde duker og grønne stearinlys!

Fant et Voluspa-lys jeg ikke har sett før, og det luktet helt fantastisk. Det heter Eden&Pear, og jeg kunne spist det. Med flamme og flytende stearin og det hele.

5 kommentarer

tone

25.10.2012 kl.23:43

I steden for å.stryke gardinene, så vasker du de bare i vaske maskin og henger de rett opp når de er ferdig. Man slipper strykingen og det lukter godt i hele rommet :)

Svar fra Ida: smart! Takk :)

christina

26.10.2012 kl.08:07

Hvor fant du de lysene? ;) Jeg vil også ha de :)

Hannah

26.10.2012 kl.09:00

Hvor har du kjøpt lyset? :-)

Svar fra Ida: Home&Cottage :)

kath

26.10.2012 kl.13:32

du er så ufattelig heldig som kan bare gå og gjøre sånn! *drømmeomdagenjegogkan* :)

Madeleine

26.10.2012 kl.13:48

Hei Ida! I den samme Voluspa-serien har Home&Cottage inne en duft som heter Goji Tarocco Orange, som jeg tror du vil like. Den kan minne litt om Saijo Persimmon :) God helg!

Skriv en ny kommentar