hits

KLAR FOR AVREISE

26.10.2012 - 00:22 4 kommentarer
Store deler av kvelden har gått med til å pakke. For første gang i historien føler jeg at pakkingen har gått bra. Kofferten inneholder verken for mye eller for lite av noe som helst - selv om det gjenstår å se når jeg står på hotellrommet og sutrer fordi jeg ikke har noe å ha på meg.

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å reise bort i helgen! En skikkelig jentehelg på hotell, med spa, gode middager, shopping og et annerledes uteliv. Akkurat i dag kjente jeg at jeg var veldig lei av Oslo, da jeg ble bitch-slappet av et flyvende blad, før det begynte å hagle som faen. Vinter, vinter, vinter! Det er sikkert vinter i Warszawa også, men det føles uansett bra å fly bort en tur.

FINN EN FEIL! Og si hei til mitt nye reisefølge; blackie. Jeg har tatt det store steget og sagt farvel til min lille rosa koffert, som har vært med meg over alt de seks siste årene. På safari i Afrikas villeste jungel, på luksushotell i Thailand, på humpete grusveier i Egypt, på kjedelige togturer hjem til Tønsberg, på jobbreiser til fjell, strand og land... Snufs, det var nesten litt sørgelig. Men nå har jeg en større og finere koffert med fire hjul. Reiseluksus!

Nå ser det ut til at pakkingen er fullført, så nå er det bare å legge seg ned i det nye sengetøyet og glede seg. Vi blogges i Warszawa 

4 kommentarer

Marte

26.10.2012 kl.10:35

Good tur, Ida :-D

Marita Ø

26.10.2012 kl.11:09

Hørtes absolutt ikke feil ut med spa og en liten reise nå :) Noe jeg absolutt også skal unne meg etter endt eksamener, ahh! Gooood tur, vakre Ida :)

tine

26.10.2012 kl.20:36

du er så fantstisk!

Kaia

27.10.2012 kl.01:15

Hvordan var nyttårskjolen du kjøpte fra nelly?:) var den like fin i virkeligheten?

Svar fra Ida: har den på i innlegget fra bykvelden i Polen, så du kan se der! :)

Skriv en ny kommentar