4% AV DAGEN DIN

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har gitt opp å ta på meg løpejakka for å løpe en tur ute. Rumpa mi er både gul og blå etter at jeg sklei i en fargerik haug med høstblader forrige uke. Og snart kommer jo isen, og da sklir jeg jo bare jeg ser ut vinduet. Så nå skjer det bare oftere og oftere, at jeg ligger på gulvet i gangen (ref. tidligere innlegg) og jamrer meg fordi jeg skjønner at jeg MÅ trene. Lykken man føler når man er ferdig er det som får meg opp og ut.

Jeg trener på Elixia, og det er jeg veldig fornøyd med. Senterne er moderne og freshe, og utvalget av spennende gruppetimer er enormt. Jeg er stor fan av gruppetimer. Der slipper man å tenke. Man bare gjør som alle andre, og plutselig har man hoppet, løftet, bøyd og ristet seg i en hel time.

I samarbeid med Elixia ønsker jeg å informere dere om hvilke treningstilbud/medlemskap dere kan benytte dere av på deres sentere, så jeg har plukket ut tre forskjellige medlemskap som er i riktig målgruppe.

Elixia Active: det mest populære medlemskapet Elixia har. Medlemskapet gir deg faste medlemsfordeler og tilgang til ditt lokale Elixia-senter samt andre sentere i din region.

Inkludert: 2 PT-timer, frokost og mulighet til å pause medlemskapet.

Pris per mnd: 599,-

Elixia Student: et rimeligere medlemskap for student/ungdom. Du får fri tilgang til alle senterne i din region, og alle faste medlemsfordeler. Studentbevis må fremlegges ved henting av medlemskort.

Inkludert: 2 PT-timer, frokost og mulighet til å pause medlemskapet.

Pris per mnd: 499,-

Elixia Nordic Premium: perfekt for deg som ønsker å kunne trene på alle Elixia-senterne i hele Norden. I tillegg til de faste medlemsfordelene får du 1 helsetest og mulighet til å pause medlemskapet gratis i 4 mnd per år.

Inkludert: 2 PT-timer, helsetest, frokost og Premium pause.

Pris per mnd: 699,-

 

Besøk Elixia sin nettside her for å lese mer, og for å melde deg inn.

Opp av sofaen, ut og trene folkens! Og dere som allerede er medlem, men kanskje... Støttemedlem? Det gjelder dere også. Og det gjelder meg. Noen ganger kan det vanskeligste være å komme seg opp og ut - men som sagt: når man først har gjort det, sitter man igjen med en ubeskrivelig deilig følelse.

PS. En times trening utgjør 4% av dagen din.

//Reklamebasert innlegg

13

kjæære Ida!
Jeg husker ikke hva du het på snapchat, og min store drøm er å snappe med deg, kan du skjønne?! Min er i hvertfall klarast..hihi :)

**fingers crossed**

Hei! har ikke så mye med innlegget å gjøre, men jeg lurte på hvordan størrelsen på den paljettkjolen fra nelly er og om den er veldig kort? takk på forhånd :)

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/oneness-1115/elise-long-sleeve-dress-600614-14/

Svar fra Ida: helt vanlig i str, jeg syns ikke den er for kort :) Er 167 høy og har str M

Hvor mange dager i uken prøver du å trene egentlig?

Svar fra Ida: 3... For å være realistisk

i dag beveget jeg meg ut på joggetur i mørket, og det var en seier i seg selv! jeg var stolt som en hane der jeg løp, og det innrømmer jeg gledelig selv ;)
det er ikke det at jeg ikke trener, for jeg kan være veldig flink. Jeg var veldig flink. Og jeg kommer til å bli veldig flink! Men det sier seg selv at når du brekker en fot, og først må gå fire uker på krykker, for så å ta det rolig i seks uker, legger det en liten demper på treninga!
Da ble det plutselig stans på gruppetimer, løping, knebøy og ja.. Så når jeg i dag kunne ta meg en etterlengtet joggetur, i en periode med null treningsmotivasjon. Ja, da går det riktig vei!!!
Og jeg må si en ting til, jeg syns det er så herlig at du innrømmer at du også sliter med å komme deg på trening! At du også prøver å få litt bevegelse i kroppene til oss lesere også er herlig! og du gjør det på en perfekt måte! Hva du enn gjør, fortsett slik, ikke endre noe på det! Tror det egentlig bare sier, fortsett å vær deg selv! Du hjelper flere enn du tror.

Svar fra Ida: først og fremst: stakkar deg! Det hørtes veldig vondt ut. Men så bra at du endelig har kommet deg ut og fått jogget litt! :D Og tusen takk for hyggelige ord

Vurderte å begynne på Elixia, ettersom jeg har hørt veldig mye positivt om det. Men ettersom SATS er nærmere og lettere tilgjengelig fra her jeg bor ble det det, og dessuten er det billigere, for en 17 år gamel jente som må betale medlemskap selv er pris også viktig. Men Elixia høres og ser bra ut, så hvis jeg flytter en gang kanskje det blir nye treningssenteret :)

Svar fra Ida: ja, det kjekkeste er å trene på et senter som ligger i nærheten. Da er det mye enklere å komme seg på treningen i hvert fall ;)

Jeg elsker å trene på Elixia! Fantastiske sentre.

Det at trening tra mye tid er bare en prioriteringssak. 4% av dagen er ikke mye, men mange sier at trening har de ikke tid til. Hva med å bytte ut en av de mange timene man ser på TV eller surfer rundt på nettet? :)

Ja, og vil du slutte i Elixia, så slipper de deg ALDRI ut igjen! Selv ikke at man skal flytte til Australia (!) syns de var god nok grunn til å si opp abonnementet, jeg kunne jo bare "fryse det". :P
Og så ringte de meg 4 ganger på 2 uker etter at jeg sa opp, for å "høre hvordan det gikk med treningen".
Hvis de blir litt flinkere med håndtering av kundene sine, så hadde de vært perfekte, for de har et flott tilbud!

Svar fra Ida: så vidt jeg vet har de sluttet med bindingstid :)

Du skriver ikke NOE som helst på denne bloggen lenger du, uten at du skal ha noe igjen for det. Lettkjøpte meninger...

Husker den gangen du hadde et innlegg om at du aldri skulle melde deg inn på Elixa etter at de prøvde å verve deg på gata. Skjønner at det innlegget ikke var helt 100% seriøst, men likevel litt ironisk...? Men veldig enig i det du sier: det handler bare om å komme seg opp og ut:)

gruppetimer er morsomt det, men det blir fort en vane, og man får liksom ikke så mye ut av det etterhvert. kroppen blir vant til det, og da vil det jo ikke skape forandringer : )

jeg har jogga ute to dager på rad jeg, men så regner det enda i sandefjord :p

Haha, husker for flere år siden da du skrev et innlegg om hvor mye du hater Elixia-selgerne på gata! :-)

Svar fra Ida: de skremmer meg fortsatt! Hehe

Dersom en times trening utgjør 4% av dagen din vil det si at du er oppe 25 timer i døgnet, det er jo fysisk umulig..

Skriv en ny kommentar