lammæ taræ me te byen min

I dag har jeg skrevet historie i å være tidlig hjemme fra fest. Men jobbfest er noe annet enn vanlig fest. Det lønner seg liksom på ingen måte å bruke BH'en som briller, og løpe opp på scenen og rappe litt god gammeldags D-12. Blue and yellow purple pills!

Jada. Men det var veldig trivelig å se igjen de glade menneskene i Region Stavanger. Det var litt av et arrangement de hadde stelt i stand på Ekebergrestauranten. Åpen bar, nydelig fingermat og fin musikk.
Og plutselig fikk jeg overrekt en konvolutt... Husker dere at vi fikk helikoptertur opp til Prekestolen da vi var i Stavanger sist? Vel, i konvolutten lå en invitasjon. Jeg skal tilbake til Stavanger, og denne gangen skal jeg GÅ opp dit.
Noen av dere som har gått opp til Prekestolen før? iiik, jeg gleder meg sånn. 
Fra Ekebergrestauranten ser man hele Oslo. Kunne ikke gjøre annet enn å sette meg ved vinduet med et glass rødvin og bare se. Jeg elsker denne byen.

20

Mathilde Åsnes

Gått opp preikestolen 6 ganger, ganske grei tur det :D

Lykke til med å gå opp til prekestolen! Det er slitsomt og hardt, men om du ikke har høydeskrekk er det helt fantastisk på platået :)

Inga Johannsdottir

vel ,la meg fortella deg de, at de e heilt forjæveligt å gå opp te preikestolen, for de fusta de e langt, for de andra de e forjæveligt når du komme opp, åg då ser alle på deg åg du føle deg aleina me å ha svetta som hælvette på vei opp, men ittepå når du har fått roa deg nerr og ser på de andre svette folka komma opp å se at de endeligt e på toppen så får du en herlige følelse, å se øve lysefjorden o.s.v... FREEDOOOM BITCHES

de e virkeligt verdt det, udenom all vinnen då, jaja velkommen sga du verr te stavangar :)

Turen opp til preikestolen er kjempe fint;) men satts på fint vær!!

Ha på deg gode sko, og ikke få i jeans. Det er en god 2 timers tur opp.
Men det går helt fint :)

Hvor er vesken din fra? :)

Svar fra Ida: fra Lindex :)

e

Å gå opp til Preikestolen er ikke noe stress. Liten 3-timers tur, ikke så veldig krevende. Håper du ikke skal gå midt i sesongen, for da må du gå i kø opp. Det er ikke noe kult! Gå tidlig eller sent og helst litt utenfor sesongen, så får du er myyye bedre opplevelse! :-)

Jakken. HVOR kan jeg skaffe den??

Svar fra Ida: Zara! :)

Jeg gikk opp til preikestolen, var helt død etterpå

SYKT smale stier med 600 meter rett ned til fjorden.... Helt forjævlig om du har bare et hint av høydeskrekk.

Fantastisk tur! Men legg igjen dårlig balanse og høydeskrekk hjemme. Og ikke gå for langt ut på stupet om det blåser. Jeg måtte legge meg på magen og klamre meg fast i sprekkene i steinen fordi det kom noen vindkast som faktisk slo meg overende. UKULT. Fosterstilling med armene rundt en stein når jeg var tilbake på trygg grunn ja! Lykke til :)

Jeg gikk prekestolen i sommer. Veldig fin, og ikke for lang tur :) Mye naturtrappen (steiner), så ta på joggesko!

jeg blir med deg til prekestolen :D :D

Ah, Oslo. I know that feel bro

å gå opp t preikestolen e heilt fantastisk :) ha riktige sko, som GODE joggesko med god demping, ha litt varme kler oppi ein sekk, å det blir ein fantastiske tur :) går der sånn ca 1 lørdag imnd i sesongen,s å vett ka eg snakke om :) men fysste gong eg jekk va sinnsykt tungt, MEN då vettdu bare at du må him på møllå å ha på litt høgare gradiation å øva deg, målmålmål ! JIPPI !

Jepp, kjipeste turen jeg har vært på. Etter alt strevet opp, var det TÅKE, tykkeste tåken jeg har opplevd, så fikk ikke sett en dritt... Alt det strevet for ingenting :-(

Hei! Lurer så fælt på hvor det fantastisk fine runde kjedet ditt er fra??

Svar fra Ida: Second female :)

Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i jakken din fra Zara ida? Den er så sykt fin. Er den normal i størrelsen? :) Veldig fin til deg!

Svar fra Ida: jeg har den i L! Den er ikke særlig varm, og jeg vil ha plass til varm genser under. Jeg er vanligvis en M, så L passer perfekt med en tjukk genser :)

hehe, jeg bor i byen der preikestolen er. Turen er ikke tung, men litt kjedelig. Men det er utrolig kult å komme opp. Pleier å gå opp med veninner sånn 4 ganger i året bare for en tur siden vi bor såpass nært.

Skriv en ny kommentar