BITCH MODE ON

Jeg er hjemme i Tønsberg hos mamma og pappa. Var utslitt, og ville hjem. Vet dere hva, jeg trodde jeg var lei av alle mennesker. Jeg tenkte; å nei, nå må jeg sperre meg inne resten av livet og leve i fred og ro med meg selv, for jeg er så lei av alle.

Lei av folk som klager, lei av folk som smitter negativ energi videre. Lei av folk som krever ting, krever oppmerksomhet, krever tjenester. Lei av folk som ber meg gjøre ting, forteller meg hva de syns om ting, forteller meg uinteressante ting om livet sitt.

Bitch please. 

Men så innser jeg at det er meg selv jeg er lei av. Seriøst. Jeg er jo hun som egentlig har så mye bein i nesa at jeg vurderer en nose job. Jeg sier jo alltid i fra. Jeg er jo streng og nådeløs - men snill.

I det siste har jeg bare sittet med åpen munn og nikket samtykkende når folk klager. Jeg har sagt ja til ting jeg ikke vil gjøre, jeg setter ikke ned foten når jeg ikke orker å høre på, være med, stille opp.

Man skal ikke være for snill. Man skal si nei, man skal si i fra, og man skal sette ned foten hele tiden. Jeg vet ikke hva som har gjort meg så svak og medgjørlig, kanskje det er fordi jeg er sliten. Men nå har jeg i hvert fall tatt et oppgjør med meg selv, og jeg har helt klart skrudd på bitch mode igjen.

Det handler ikke om å være slem mot andre. Eller om å være vanskelig bare for å være vanskelig. Handler bare om å trives med seg selv, med livet sitt og med de valgene man gjør. Og det gjør jeg definitivt best når jeg står opp for meg selv.

9

Åh, du altså! Kjenner meg igjen.. Creds til deg som er ærlig og fin :-)

Shitt, det der trengte eg virkelig og lese akkurat no. Du veit virkelig og sette ord på ting og følelsa Ida, and I love you for that! tusen takk!!

JAA! Du sier det så bra, ass! Jeg er den strenge selv, jeg, som sier fra og setter ned foten. Og som er kjempesnill og happy egentlig alltid, likevel. Så lenge man vet å holde kjeft der man bør, er det såå viktig å få til å si "nei".

Du får virkelig sagt det! <3

er i samme situasjon atm, men jeg klarer ikke ta på bitch mode... hvertfall ikke til en vennine, hun presser og maser til hun får viljen sin, og jeg vet ikke hvorfor jeg ikke klarer å si nei, når jeg mener nei, flink du er hvertfall!!

Svar fra Ida: hvis du ikke klarer, må du bare vente på den dagen du får helt nok. Tro meg, den kommer! Husk at du fortjener bedre

Heia deg! :)

jeg liker ikke helt at du kaller det bitch mode,bitch er så negativt lada etter min mening. Jeg sliter forferdelig med å si ifra,jobber med det hele tiden. Så et er bra du sier ifra igjen,ellers så er man plutselig død invendig.

Amen! Herregud, du kan virkelig få satt ord på ting! Skulle ønske jeg kunne lære meg å si nei, jeg óg :)

Det er akkurat som om jeg skulle sagt det selv! Jeg er alltid altfor snill, stiller opp på jobb når jeg egentlig ikke kan, og før jobb er det alltid skole. Til slutt blir det nok med 14-timers dager. Nå er det bare å sette på bitch mode igjen! Takk for et midt i blinken innlegg ;D

Skriv en ny kommentar