MANDAGSSTEMNING

5 ting jeg hater i dag

* Mørket. Jeg mener - sola går ned før den står opp, det var akkurat som om kveldsmørket la seg over Oslo før jeg var ferdig med å spise frokost i dag. Og jeg stod opp klokken ni.

* Karl Johan. Jeg hadde et par ærend i Karl Johan tidligere i dag, og jeg bare hater den gata. Det virker som om turister og nyinnflyttede (been there) tror at Karl Johan er Oslo, så derfor går de der alle sammen. Sakte. Og skravler. Slipp meg forbi!

* Trikken. Er dere klar over hvor kort livet er? Jeg føler en håpløs rastløshet når jeg står og venter på en trikk som aldri kommer. Og den eneste grunnen til at jeg tar trikk i det hele tatt, er fordi de som eide meg før jeg fylte 18 år ikke liker at jeg bruker så mye penger - på taxi for eksempel.

* Regninger. Eneste grunnen til at jeg blogger nå, er fordi jeg syns det er så sykt stress å logge inn i nettbanken og bruke penger på kjedelige ting. Som boten jeg fikk på toget da jeg skulle hjem fra Tønsberg forrige uke. Billettautomaten funket ikke, så jeg satt klar med kortet for å kjøpe billett på toget, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg en bot på 900 kroner i stedet - pluss et to sider langt brev i svar på klagen jeg sendte, etter å ha blitt kjeftet huden full på et fullt tog.

* NSB. Dere fortjener ikke flere ord. Alt jeg har å si er: nei til kollektiv transport!

Det er helt greit å hate litt på en mandag. Hva hater du i dag? 

19

eksamen.

No-fuckings-vember!
Sludd og helvette.
Sykdom.
Venner som svikter så jævlig når man trenger dem mest!
Folk som sparker når man ligger nede.

Hate-hate-hate-hate-hate!

"I'm drowning in assholes"
or
I'm having an allergic reaction to the universe.

Either way, I guess it's fuck this fucking shit o'clock!

Måndagar kan vara riktigt tuffa! Speciellt när det är regnväder, kallt och blåsigt i Oslo... *brr*

Hoppas du får dig en fin måndagskväll i alla fall!

Kram
// Amanda

Måndagar kan vara riktigt tuffa! Speciellt när det är regnväder, kallt och blåsigt i Oslo... *brr*

Hoppas du får dig en fin måndagskväll i alla fall!

Kram
// Amanda <3

i dag hater jeg: det kalde været, alt stresset på skolen, jobben bak kassa på jævel-meny, christian grey (fordi han ikke er ekte), alle som er penere og mer trent enn meg, pengemangel, hodepine, regning på reparasjon av BIL(!!!), at det er lyst 2 timer om dagen og at jeg ikke har en armkrok å ligge i. samma hva dem sier så er det best med kjæreste, uansett hvor fint du har det alene.

hater sånne som deg som ikke har andre ting å klage over at folk går sakte på Karl Johan...

kom igjen å klag når du ikke har penger til mat, når du ikke får sove om natta fordi det lander bomber rundt huset ditt, når du ikke vet hvor mor og far er, når du ikke har et ordentlig hus å bo i...

...Når jeg ikke gidder å lage middag og må spise en skål blåbær med noen gulerøtter. Haha, latskap på høyt nivå! Dette skjer hver mandag.

Hater at jeg fortsatt er fyllesyk etter lørdag, at det regner og at jeg starter kl syv hver morgen denne uka. For ikke å snakke om at jeg jobber fra 07.00 til 19.00 i morgen. Fml og god natt!

;)

Hater alt i dag.
Hater livet mitt.
Hater vinter, kulde, trening, å ikke trene, skole, lærerne mine, norge, lei av folk, trondheim, slaps, mandager, mørket, kollektivtransport, KØ, men mest av alt meg selv fordi jeg er så jævlig tiltaksløs. Fuck livet

Er så jævlig skolelei. Lei av livet. dagen i dag er en skikkelig dritt-mandag.

Hater nsb jeg og! I helgen skulle jeg kjøre tog hjem fra faren min, noe jeg gjør ofte, og hver gang så kjører NSB med dobbelt togsett fordi det alltid er så mange reisende. Denne gangen derimot hadde de stengt det ene togsettet, selv om sikkert 300 personer skulle på fra Oslo. Etter vi ikke fant noen plasser bestemte jeg og søsknene mine oss for å stå, men da fikk vi beskjed om at vi MÅTTE sitte og det var ledige plasser i stille-vogna. Så vi gikk dit da, og tenkte at siden vi faktisk måtte sitte her på grunn av fullt tog så kunne vi i det minste snakke litt. Da billettmannen kom fikk vi så sinnsykt med kjeft fordi vi snakket lavt med hverandre, og da vi spurte om hvorfor det andre togsettet var stengt når det var så mange reisende, var det eneste svaret vi fikk "HOLD KJEFT!!!" ..... jævli fint at nsb er et serviceyrke! Dette er jo bare en av mange ubehagelige episoder med dem. Hat hat hat!

Å vær blakk.

Sorry ass .. Men det er jævla deilig med en blogger som hater mandager litt i ny og ne framfor å alltid "elske mandager fordi hver mandag symboliserer en ny start". Da ska vær fan. Den symboliserer en ny start - på hverdager. Symboliserer at helga er over. Av og til er det deilig å irritere seg litt over dét.

NSB støttes fult ut !!!!

Hater kollektivtrafikk.. BUSSER SEPESIELT... Bor i Bergen, måtte fylle penger på busskortet, men hadde ikke kontanter. Men måtte komme meg ned til sentrum på ett vis for å ta ut penger. Kommer på bussen, sier til bussjåføren at jeg ikke har kontanter men skal ta ut med en gang jeg kommer til sentrum å fylle på kortet. Så ville bussjåføren se på krotet mitt når det gikk ut, 2 uker siden var det, så han ville ikke la meg sitte på.. i det jeg skulle gå ut var det en hyggelig jente som sa hun kunne betale de 27,- for at jeg kom meg ned i sentrum. Så fikk jeg sitte på da. Men MR. BUSSJÅFØR SOM TYDLIGVIS TRODDE HAN VAR KONGE OVER BUSSELSKAPET I HORDALAND måtte jo være sikker på at jeg hadde skjønnt problemet. Da jeg skulle av nektet han å åpne døra før jeg hadde sagt at jeg forstod hva problemet var. Han sa til meg at "Du skjønner det at du blir tatt som en voksen som betaler når du går på bussen? Du burde være mer annsvarlig og tenke deg om før du går ut uten penger til bussen, skjønner du det?" Jeg bare svarte at jeg skjønnte det, men jeg skulle virkelig rekke noe, å var i utgangspunktet sen pga den tidligere diskusjonen før jeg fikk låne penger til enveisbillett. Så sa jeg at jeg MÅTTE av, men han nektet å åpne døra før jeg sa det som om jeg mente at jeg skjønnte det. HVA VAR PROBLEMET?! Han fikk betalt fra meg, HATER busser og kollektivtrafikk!

Deilig å få ut litt frustrasjon!

Nåja, akkurat sånn kan vel ikke togseansen ha forløpt seg? Så lenge det ikke er flytog er det fullt mulig å kjøpe billett ombord på toget, så noe feil har du gjort. Satt seg i månedskort vogn kanskje? Like greit å være ærlig og ikke sverte noen uten grunn....

Ta trikken a gitt, stakkars deg da, etter en hard arbeidsuke på spa må det være vondt å ta en trikk? Du har det jo så fryktelig travelt, nei vent, har vel fri på mandager du? Jajaja, leit å stresse fra negltime til frisør, skjønner den....

Syns også du burde tatt taxi hele tiden, gud bedre om du hadde vært med og spart miljøet litt for eksos, nei takke seg til, mye viktigere at du kan sitte og speile deg i baksetet på en taxi på vei til nok en shoppingrunde og lunsj på Olivia....

eksamen

Virker ikke som Fredrik har det så godt han heller? Eller hva, Fredrik? Du får ta ut den sure sokken du tydeligvis har gått rundt og tygget på, for har man ikke noe fint å si, så får man heller holde munn. Og det er vel ingen som tvinger deg til å lese bloggen til Ida? ;)

Har hatt samme opplevelse med NSB, bare at jeg ble kastet av toget i stedenfor. I mørket. På et sted jeg aldri hadde vært for.
Og de sier vi skal kjøre kollektivt.

Alle klikkene og visningene du får pga dette innlegget finansierer vel den bota. Værsågod ;)

Skriv en ny kommentar