FORDI JEG FORTJENER DET

Hipp hipp hurra! Jeg har endelig fått meg salattørker, og det må jo feires med en hjemmelaget salat. Jeg bruker kjøkkenet alt for sjeldent - når man er alene er det både enklere og billigere å svinge innom en sushisjappe på vei hjem.

Men, ja. Salat ble det! Med honningsøte cherrytomater, svidd bacon, ostehøvel-skjært agurk og gresk dressing. Og hallo! Fetaost. Jeg elsker jo ost, så det er helt sprøtt at jeg aldri har smakt fetaost i hele mitt liv. Smakte det for første gang da jeg var i Tallinn, og nå er jeg hekta.

Salaten skal spises, og så sluker jeg et par episoder med Nip/Tuck i samme slengen. Natten kan ikke bli alt for lang i dag, for i morgen skal jeg tidlig opp i et par møter. Og så skal jeg shoppe - fordi jeg fortjener det.

11

Salaten så himmelsk ut. Shop fordi du fortjener det!

Så jævla interessant.

Det er så åpenbart at du skriver slike TOMME INNLEGG så det ikke skal være så synlig at 3/4 av innleggene dine er reklame.

Så kjempegod ut :-) Kos deg masse på shopping i morgen!

Mia: voks opp :-)

Svar fra ida: takk for det søta! :)

Nom! Takk for dagens middagsinspo!

Ja, det er faktisk helt sprøtt at du ikke har smakt fetaost før!! Det er jo så utrolig godt, og setter god smak i alle slags salater :)

Hehe, jeg sikler veldig etter den baconen som ligger i salaten!
Nam! :))

Herreguuud det såg godt ut!

Ikke smakt fetaost før? Whaat! Jeg klarer meg ikke uten det i salat :))

Heisann! Hvor har du kjøp det sinnsykt fine serveringfatet i sølv? helt nydelig!!
Klem Silje :)

Svar fra Ida: det er fra Kare i Bygdøy Allè :)

Heei!
Hvor har du kjøpt det råfine serveringsfatet? :-) elsket det!!

Svar fra Ida: Kare i Bygdøy Allè :)

Heii! :-)

Ser det er flere som har spurt om akkurat det jeg skulle klikke meg inn for å spørre om; altså, det lekre serveringsbrettet, eller her; serveringsfatet ;-)

Ha en flott helg Ida!

Skriv en ny kommentar