VÆR LITT SPONTAN, A

Når det er vinter og mørkt, er jeg verdens minst spontane person. Det mest spontane jeg gjør er å hente noe i kjøleskapet midt i en episode av Nip/Tuck, liksom.

Det var kanskje litt å overdrive. Men jeg ser helst at ingen ringer meg og utfordrer de dovne planene mine for resten av kvelden.

Gjett hvem som nettopp ringte meg, tjue minutter etter at jeg kom hjem fra tidenes shoppingrunde. Kjetil. Ida! Vi kjører til Fredrikstad for å feire 2-årsdagen til en sykt bra klesbutikk! Herrigud. Katta mi har fått kreft og naboen må låne dusjen, sa jeg unnskyldende.

Nei, jeg sa ikke det. For jeg hadde jo nettopp vært med Kjetil, og dessuten hater jeg meg selv for at jeg går hjem og sørger over vinteren når dagen er over. Så jeg bare; wohoo, partii! Så nå skal jeg altså på butikkfest - eller noe sånt. I Fredrikstad. Det bør være en sabla fin butikk!

I min nye Rihanna-topp fra BikBok. Jeg trodde man skulle få kroppen til Rihanna av å ta den på seg, men det fikk jeg ikke. Så må visst ha noe over den... 

7

du skriver så morsomt, elsker bloggen din!

Hei!:) Jeg har kjøpt en lignende topp selv, kan ikke du legge ut et bilde av hva du har over?

Du er så vakker, Ida!

Svar fra Ida:

hahaha, "Katta mi har fått kreft og naboen må låne dusjen". Morsomt!

Åå! Den toppen er så lekker! :) Skal definitivt på en shoppingrunde selv når jeg er ferdig med eksamener neste uke! SÅ*LEI*NÅ!

haha du er rå

Haha. Digger deg!

Skriv en ny kommentar