MÅ HA DEM, BARE MÅ HA DEM

For en måneds tid siden jublet jeg fordi jeg hadde funnet den perfekte nyttårskjolen. Og jeg hadde vel egentlig det, problemet var bare at jeg likte den så godt at jeg brukte den en hel helg i Warszawa. Med andre ord, så er den oppbrukt. I kveld har jeg surfet rundt etter nye alternaltiver, og jeg endte opp med tre nyttårskjoler. Jeg kan umulig klare å bruke opp tre kjoler før nyttårsaften!

Er det ett plagg jeg aldri får nok av, så er det paljettkjoler med lange armer. Sjeldent jeg finner de perfekte, så når jeg først gjør det, kan Herr Visa bare droppe å protestere.

Her er de tre herlighetene som nå er på vei hjem til meg;

♥ Tick Seq dress fra Just Female. Fikk den egentlig i gave av min kjære Kjetil her om dagen, men størrelsen passet ikke og den ble derfor returnert. Men jeg likte den så godt at jeg må ha den likevel, armene på den er utrolig kule, selv om det ikke kommer godt nok fram på bildene. Kjøpes her

♥ Jennifer Dress. Den i midten, min favoritt! Alt jeg ser etter i en paljettkjole, noe litt annerledes enn alle de andre. Og for en nydelig rygg på den! Kjøpes her

♥ Sparkel dress fra Second Female. Da jeg var på butikkåpning i Fredrikstad i går så jeg kjolen live, og den var stunning. I dette innlegget ser dere den på den vakre damen ved min side. Kjøpes her

//Adlinks

15

så utrolig fine kjoler, vurderer å klikke en hjem selv!

Åååh! Elsker alle! Men kunne du ha laget et lite innlegg om dem når du får dem hjem? Hvertfall de fra nelly? Jeg har så lyst på den i midten, men har hørt at de er så utrolig korte at du viser alt bare du beveger på deg. Hadde vært supert om du gadd å skrive litt om de når du har prøvd dem og slikt.

Takk :)

Svar fra Ida: jepp, skal gjøre det så fort jeg får dem :)

HELT enig, den hvite var helt nydelig!!!

siden den kjolen er "oppbrukt" kunne du jo sendt den til meg^^ :P
har så lyst på sånne selv syns de er så fine :D

Awesome styles ;D

I have a GIVEAWAY on the blog,
drop by and join in the competition for a delicious clock
from Dyrberg/Kern ;D

Åh, så utrolig fine! Har kjøpt meg en langermet glitterkjole til nyttårsaften selv, faller helt for slike.

Vet du egentlig hvor heldig du er? Som kan si at du har brukt opp en kjole på en helg? Og deretter kjøpe tre nye for én nyttårsaften?
Fine kjoler altså :)

Linn-Therese

Jeg elsker den i midten! Love at first sight. Tror den må hjem til meg og etterhvert :)

Kjempefine kjoler! Ville lett kjøpt den i midten, hadde det ikke vært for at jeg er 180 og ikke er særlig keen på å flaunte rumpa mi hele kvelden..

Svar fra Ida: da blir den kanskje litt kort ja! :) hehe

Paljettkjoler er så fint!!

Og ps!
http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/kjoler-tunikaer/ccollection-cdresses-p1.html#product_158819

Denne er helt nydelig i virkeligheten. :)

Svar fra Ida: ooh, den var fin :D

Å, ja!! Den i midten er så innmari lekker! Har tittet på den hundrevis av ganger selv, men klarer ikke bestemme meg :O Lurer veldig på hvordan den sitter. Jeg er jo så lav, haha.. 164! Du hadde vært en engel om du hadde vist den på deg (hvis du ikke er så innmari mye lengre enn meg?) når du får den :) Vil gjerne klikke den hjem snart, så jeg får den til jul <3 Ha en super dag, Ida!

Svar fra Ida: jeg er 1.67, så er ikke så mye høyere :) Skal vise den på når jeg får den!

Så pene :)

Ååå, det kommer ikke opp noen link når man trykker på der du har skrevet om kjolen i midten! Den var helt nydelig, må klikkes hjem, men hvordan? :)

Svar fra Ida: ser ut til at den er utsolgt! :( Men kan jo hende den kommer inn igjen!

Den til venstre, vet du hvordan den er i str ettersom du hadde prøvd den? :-)

Svar fra Ida: litt usikker. Jeg er en M, prøvde en Small. Den var ganske for liten

Skriv en ny kommentar