hits

WANG SKAL LUFTES

01.12.2012 - 19:02 3 kommentarer
Warraaaap! Dere er jo helt rå. Ante ikke at jeg traff   midt i blinken med julekalender fra Artdeco. Jeg har jo nettopp oppdaget sminkemerket, men det virker som om  mange av dere har et veldig godt forhold til det fra før. Gøy!

Er egentlig bare innom for å si hei, og happy 1. desember! Hvis man kan si det. Nå er jeg på vei ut i Bogstadveien for å lunsje med en venn og trekke litt frisk luft. Min nye Alexander Wang må jo få sin første luftetur også, hipp hurra!

3 kommentarer

Oda

01.12.2012 kl.19:27

Du er så pen, Ida. Elsker sminken/håret ditt på dette bildet! Over til noe annet: tidligere har jeg vært redd for at paljettkjoler kan være litt too much, men inspirert av deg gikk jeg i dag til innkjøp av en nydelig en fra french connection - gleder meg til å bruke den på nyttårsaften! Fortsatt god helg :)

Svar fra Ida: tusen takk, så hyggelig sagt

Thea

01.12.2012 kl.20:40

såå fin! men DU, en orddelingsfeil er virkelig det siste jeg hadde ventet meg av deg. lufte tur? really? :-D

Svar fra Ida: hahha, wtf, det velger jeg å kalle en ULYKKE!

camilla

05.12.2012 kl.20:04

Ida, du er så vakker! Vet du, jeg har lest bloggen din i hvertfall 3 år (kanskje lenger, tiden går så fort) og har bare kommentert 1 innlegg tidligere tror jeg. Men tenkte jeg skulle bli litt flinkere. =) Er kanskje koselig for deg og vite hvem som leser bloggen din. Også følger jeg deg på Instagram. Ha en god kveld frøken! =)

Skriv en ny kommentar