SOL

Når man skal stå opp tidlig og gjøre ting som ikke er så gøy - som å dra til legen for eksempel, hjelper det stort at sola skinner. Men jeg lar meg ikke lure av den grunn, og pakker meg inn i det varmeste jeg har. Så lenge den verste snøstormen holder seg unna, så er jeg fornøyd.

Hopper egentlig bare innom bloggen nå for å fortelle at vinneren av luke 3 i julekalenderen heter MONIKA K, hurra for deg! Du får mail : )

Måtte alle ha verdens beste dag fram til vi blogges igjen!

10

Jeg òg vil ha sol! Her er det så kaldt at jeg så vidt orker å gå ut døra... Håper dagen din blir fin :)

Du Ida, jeg tror ikke kommentarfeltet ditt er helt friskt :P Noen ganger når jeg skal kommentere er allerede feltene for navn og mail og det der fylt ut med navn og mailer jeg aldri har sett før.. Og dette skjer på pcen min hjemme som ingen andre bruker...

Have a niiiice day :D

Misliker kulden (og snøen) som har kommet ja!!
Ha en flott dag, Ida :-)

Marlene Sabine

Haha, leste kommentaren til Kine, og gikk ned i mitt kommentar ruten, og jammen meg står det ikke et helt annet navn her også. Sto et annet navn og en annen e-post adresse :-P

Heihei :-) Leste Marlene og Kine sine kommentarer over her, vil bare si at det så og si alltid gjør det hos meg også.. Har aldri skjønnt hvorfor.

Det Kine, Marlene og Maria har skrevet skjer med meg også.. Forskjellig navn og email hver gang :o

Ja, samme skjer her!

haha sånn er det med meg også, bare i dag var det ikke akkurat fristende å stå opp selvom det glimtet sol.. Håper du har hatt en fin kuldedag i hovedstaden, og pepperkakehus er under baking spør du meg :) Gleder meg til å se morgendagens luke.
Klem fra Henriette <3

Sola hjelper alltid ;-)

Skriv en ny kommentar