Æ KAN BAKE

Det blir ikke brukt så mye for tiden, det kjære kjøkkenet vårt. Det hender liksom at jeg sitter der på morrakvisten. I trusa. På barkrakken i kjøkkenvinduet. Og spiser musli i halvsøvne mens melka renner nedover munnvikene mine. Men så kommer jeg på at naboene ser rett inn, og kaster meg ned på gulvet før jeg krabber ut i gangen og søker privatlivets goder.

Og så bruker jeg kjøkkenet til å legge sushien over på en tallerken, sånn at jeg kan ta bilder av den til bloggen og late som om jeg har laget den selv. Men sånn ellers? Ikke så veldig mye matlaging.

Heller ikke så mye baking.

Men i dag bestemte samboeren og jeg oss for å lage pepperkakehus. Det går vel på en måte under kategorien baking? Selv om selvet huset bare skal limes sammen.

Hallo, man må jo fremdeles smelte sukker, dele eggehvite fra eggeplommen, lage en brukbar melisblanding og deretter pynte huset etter beste evne.

Akk, noen ganger er jeg sikker på at jeg er mann. Jeg har egg på genseren, melis på sokkene og nonstop mellom tennene. Likevel er jeg sikker på at vi har byens fineste pepperkakehus. Hva tror du selv.

HAHAHAHAHAHAHA.

11

Hvor er genseren fra? :)

Svar fra Ida: den er fra Tatler, merket heter Arnie Says :)

Herlig :D Gleder meg til å bake pepperkakehus, det er jo god stemning! Og så masse godt :D Hihi, MÅ bare elske adventstiden og julen!

Haha søtt :)

Hahah! Flinke da :-)

Ja men det er jo så gøy å designe eget pepperkakehus! Det er det nærmeste arkitekt jeg noen ganger kommer til å bli, og hver gang jeg ser resultatet skjønner jeg at karrierevalget mitt har vært rett. Det mangler alltid en vegg eller så har jeg regnet feil, noe som gjør at det blir helt skjevt og rart. Men er jo litt a sjarmen da :) Jeg utfordrer deg til å lage fra scratch neste år (Ikke deigen da selvfølgelig, baby steps..).

;)

haha du er søt! Fint hus da :))

Haha, artig ;-)

Kjempefint hus! Likte spess. godt sukkertøyet hengende på siden der :p Ekstra twinkle lxmm

synes det saa litt rart ut jeg..

Svar fra Ida: neeei, du kødder eller ;) hehe

Like flink til å grise som meg jooo. Ble fint da :)

Fint hus! Men jeg ser at du har sett taket på opp ned

Skriv en ny kommentar