FIX YOU

Jeg får veldig mange henvendelser med spørsmål om hva slags plastisk kirurgi jeg har fått gjennomført. Oh my god. Jeg har ikke pyntet på utseendet mitt, jeg har operert i magen. Når det er sagt, så er jeg stor fan av plastisk kirurgi, og jeg gleder meg som en gal til å få meiset ned den klumpete nesa mi.

Plastisk kirurgi i visse mengder er helt greit, all respekt til de som tar steget og unner seg selv å forandre på noe de mistrives med. Og selvfølgelig; all respekt til de som aksepterer speilbildet sitt for hva det er, og er fornøyd med utgangspunktet de er blitt tildelt. Sistnevnte er faen ikke lett i dagens samfunn.

Jeg vet at dette gjør meg til "verdens dårligste forbilde" og bla bla bla, men jeg vil heller si at dårlige forbilder er de menneskene som ikke tør å si hva de mener, og som lever etter en oppskrift de tror kommer til å sørge for at de blir likt.

PS: Nose job blir premie til meg selv når jeg veier 55 kilo. 

60

Dette er et veldig omdiskutert tema, men jeg sier meg helt enig med deg. Så lenge man gjør det for seg selv og ingen andre så er det helt greit. Men jeg tror dessverre mange gjør dette for å passe bedre inn i samfunnet, og det er synd.

Å, Ida <3 først vil jeg bare si at jeg syns du har en fin nese, og jeg skjønner ikke hvordan du tør å gjennomføre en nose job! Jeg besvimer nesten av tanken, men skulle gjerne ha gjort det. Nesen min er en potet. OG jeg digger deg for at du tør å være deg selv og stå for det du gjør og tenker.

Jeg jobber også med å komme ned til 55 kilo, forresten.

STOR klem.

Jeg digger deg Ida, og kunne ikke vært mer enig!! Gleder meg til å se resultatet ditt :)

Svært så utseendefiksert vi skal være.

Det gjør deg ikke til et dårlig forbilde, Ida! Gjør som du vil :D
meeeen husk, muskler veier mer enn fett, så med mindre du bare løper (noe jeg ikke håper du gjør), burde ikke vekten styre noe som helst :-)

Ååå, du er så kul! <3 Jeg har ingenting i mot plastisk kirurgi (til en viss grad da, såklart...) og vurderer sterkt en nose-job selv :) Tror ikke mamma og pappa blir så veldig fornøyde da, meeen ;)

Haha! Du er morsom:))

ser ikke noe galt i det, vist man har de rette verdiene i livet. og ikke bli for fokusert på kropp og utseendet.

Jeg syntes du har fin nese, jeg! :)

Selv har jeg hatt nose-job for å rette opp neseskilleveggen. Deilig å få puste etter å ha gått 20 år med tett nese, men tror aldri jeg hadde gjort det for å endre på nesen....

«...men jeg vil heller si at dårlige forbilder er de menneskene som ikke tør å si hva de mener, og som lever etter en oppskrift de tror kommer til å sørge for at de blir likt.»

AMEN!

Dønn ærlig!! Liker deg. Jeg skal få meislet ned den klumpete nesen min på TIRSDAG. Gruer meg gal, men denne nose-joben blir antakelig den eneste formen for plastisk kirurgi som får ta plass på min kropp (enn så lenge!)

Svar fra Ida: åh! Nå ble jeg nysgjerrig. Hvor skal du gjøre det? Kan du ikke blogge om det? LYKKE TIL!

Hahaha! Jobber med det samme selv! 55 kg + nosejob. Hva synes du om sillikon i puppene?

Svar fra Ida: jøss! :) Hmm, jeg syns det er fint med silikon, så lenge det ikke er for mye. Liker ikke STORE pupper, men de må gjerne være faste og runde. Tipper jeg kommer til å ta selv innen jeg fyller 35 :)

ida, jeg er 16 år og veier 56 kilo og er forbi tynn

FY faen du er bare så kul- digger at du er ærlig. digger at du bruker holdstrømpis og snakker åpent om plastisk kirurgi. Det gjør deg faktisk MINDRE fake... Digger at du vil ned på 55 kg- det er mitt mål å ! (når jeg er ferdig med å gå gravid ) Vi to kunne vært tvilingsjeler hadde det ikke vært for "pretty little liers" som du anbefalte så varmt- som jeg synes er boring. Sikkert best å være unikumsjel uansett. God natt søte Ida :)

Svar fra Ida: haha, jeg ler :) Jeg er forresten lei av Pretty Little Liars! Så la oss være tvillingsjeler!

Ida - jeg er misunnelig på nesa di! :)

Svar fra Ida: sender den i posten når jeg er ferdig med den

55kg og nose-job?? Hvorfor? :/

Ida, du er vakker! Men har du noen gang tenkt lenger enn din egen nesetipp (som forøvrig er helt normal, og jeg vet ikke helt om jeg skal le eller sukke oppgitt når du faktisk vil FIKSE på den)?

- Med høyden din, er 55 kg undervektig. Gir "undervektig" en fin klang, syns du? Ikke minst, hvilket ønske er det? Å ønske å være så tynn at det snart er fare for helsa di?

- Når du har fikset på nesa, puppene og whatnot - får du aldri deg selv tilbake. Det unike, essensen i deg du ble tildelt, som andre ville drept for å ha, blir redigert og for alltid forandret. Hver dag må du gå med vissheten om at nesa di ikke er deg, puppene dine er ikke deg. Og vil aldri bli det igjen. Misliker du deg selv og genene fra familien din så mye?

- Et dårlig forbilde? Tja. Mest av alt for deg selv. Jeg blir helt lamslått av hvor reflektert og klok du til tider er, samtidig som du gjør alt for å tilpasse deg samfunnets trender - for ja, det er kun det det er. Usikkerheten din skinner gjennom klarere enn du tror. Hvorfor er du så redd for å være deg selv, og sette pris på skjønnheten din? Hvorfor er det "verre" å ha et utseende ingen andre har, trekk ingen andre har - enn å ha silikonputer operert inn i kroppen og finmeislet nese, alt for å tilfredsstille en målestokk vi selv har skapt?

Bare noen tanker til deg. Du har selvfølgelig rett til å gjøre akkurat hva du vil med din egen kropp.

Still deg spørsmålet: Hva er skjønnhet? Du vil komme fram til at ingen har svaret på det. Alt er menneskedefinert. Så hvem er det så du fikser på deg selv for?... Deg selv, sier du?...

Lykke til.

DU er kul!

Jeg skjønner ikke hvorfor så mange vil fikse på nesen sin. Jeg hadde aldri i livet kommet til å gjort noe med min, er så glad i den lille bollenesa.. Jeg er 168, og var oppe på 73 kilo da jeg ble hybelboer. Når er jeg nede på 56, og jeg fikk streng beskjed om at jeg måtte minst ligge på60 kg, så nå jobber jeg med muskler. Husk at muskler veier mere enn fett, og at det er viktig med styrketrening. Kg er bare noe tull, noe jeg endelig har forstått..

Saa trist at du vil operere nesa di da Ida. Og jeg som har alltid syntes du har hatt saa fin nese, og sett saa sunn og frisk ut samme hva du naa har veid:) Naar jeg tenker tilbake paa mine egne usikkerheter over the siste 20 aarene saa er jeg forsovet glad jeg vokste opp i ett samfunn hvor det ikke var saa enkelt aa fikse det man ikke likte og at det var svaert faa mennesker i min naere omgangskrets som fikset paa noe som helst. For en impulsiv sjel som meg selv hadde det nok blitt mange bomskudd om jeg foerst hadde startet "the improvements". Jeg vet for eksempel at jeg naa liker mange av de tingene med meg selv jeg tidligere fant vanskelig aa akseptere, at jeg igjennom ett helt tiaar syntes jeg var rimelig stygg men at jeg de siste ti aarene har faatt hoere det motsatte:) Det er jo til aa bli skrullete av... Det er ikke lett aa manoevrere seg igjennom dagens samfunn og bli paavirket av hva som anses som ideelt. Det eneste jeg vet er at det kommer en dag hvor mange av de tingene man anser som livsviktig endrer seg. For meg endret mye av dette seg naar jeg flyttet til utlandet og moette nye mennesker og contexter som utfordret mine verdier. Du er jo fremdeles ung og har nok mye godt foran deg. Hvem vet... kanskje om 10 aar sitter du aa skriver en lignende mail til en yngre blogger som du foeler er bra nok som de er, og som du haaper ogsaa ser dette. Take care :)

Haha :) Det er slike ærlige blogginnlegg som gjør deg til en kulere blogger enn alle de som plutselig har fått større lepper uten å ha gjort noe haha! Håper alt går bra med deg, og at du snart blir frisk :)

guro foslie

Haha, du og samtlige i dette kommentarfeltet er jo helt banan i hodet. Bortskjemte, overfladiske og retarderte. De eneste med en iq over 55 leser bloggen din for å le av deg. Sånn skal det være når du er 16, ikke når du er i tjue-åra. Way to go!

Hei og hopp Ida! =)
Selvfølgelig får du noen kommentarer på at skjønnhet kommer innenfra og at nesa di er flott som den er når du skriver sånne innlegg.
Det jeg ikke skjønner, det er at de folka som kommenterer sånn skjønner ikke at selv om skjønnheten kommer innenfra, så vil ikke akkurat den skjønnheten vises om man ikke er fornøyd med seg selv. Og uansett hvor mye JEG kan syns at nesa di er fin som den er, så spiller det ingen trille så lenge du ikke er fornøyd selv. Folk er så kjappe til å dømme andres syn på seg selv. Nei, det er viktig å trives med seg selv, så kjør på - ta så mange fikser på kroppen som du selv syns du trenger for å være fornøyd med deg selv du Ida...
Fornøyde folk er bra folk! :):)
Ha en fin dag! :)

Elsker kommentaren din, Marita B! ;)
Synes det er trist å måtte fikse på alt for å se "perfekt" ut. Ja, for hva er egentlig perfekt?
Jeg forstår det hvis man opplever problemer i hverdagen etc. eller er så misfornøyd at det går ut over helsa, men å fikse på ting for å bli mest mulig perfekt synes jeg rett og slett er utrolig trist. Det viser at man mister seg selv mer og mer, synes jeg, og at man ikke klarer å akseptere seg selv som man er. Hvis man skal være perfekt og lik alle andre uansett hvor man ferdes og passe inn over alt, kommer man ikke langt i livet!!

HEEELT enig med Marita B her. Ida, jeg syntes virkelig at du var blant de første i køen når det ble utdelt utseende. at du vil fikse på nesen din som jeg gjerne kunne tatt over forstår jeg ikke. Deg selv får du aldri tilbake etter plastisk kirurgi, og det er jo fryktelig synd når det er det som gjør deg til Ida.

Jeg syntes det er så fryktelig trist at det blir mer og mer aksept for plastisk kirurgi og mindre og mindre aksept for "the real thing" i vårt samfunn. kanskje henger vi etter USA og diverse andre land når det kommer til å fikse på utseende, men det er virkelig en av de tingene jeg syntes er så flott med Norge. At vi kan være naturlige og likevel bli verdsatt for det. Jeg syntes vi alle har et ansvar for å heller fikse på selvtillitten vår enn kroppen. I tillegg er skjønnhet så utrolig relativt, og det som gjerne en person syntes er sjenerende er noe en annen finner vakrest av alt.

Jeg vet ikke om mitt naive og idealistiske rop kommer frem her blant alle andre kommentarer som er for plastisk kirurgi. Men jeg håper at du heller kan se hvor flott du egentlig er. Ikke hiv deg på den bølgen andre bloggere har gjort før deg med silikonpupper og lepper og rumpe og hva mer. Bruk heller de pengene på en fin reise eller noe annet fint som kanskje kan sette ting litt mer i perspektiv.

Gjør for all del hva du vil med din egen kropp. Men jeg tror den "store" nesen din er det bare du som ser.

Liker at du tør å være ærlig angående slike temaer, det er det som gjør denne bloggen interessant å lese:) Det viktigste er at man gjør det for seg selv:)

Personlig har jeg lært å leve med min skihopp-nese, og sette pris på at det er en av tingene som gjør meg unik, hihi:p Hos meg er det brystene som plager meg, de er to SYNLIGE forskjellige størrelser, så får se om jeg får noe gjort om et par år:) :p

Først vil jeg si at jeg aldri har sett noe galt i nesen din, selv om jeg har lest bloggen din fra starten av og fått med meg hva du selv synes om den. Når det er sagt., syns jeg at man skal vise langefingeren til janteloven og fikse på det som føles naturlig for en selv. Dette burde ikke lenger være et tabubelagt tema, men dessverre så er det fremdeles det i bondenorge. Derfor vil jeg heller si at det gjør deg til et forbilde å snakke så åpent om det som du gjør, enn å komme i ettertid og nekte for utført operasjon (som så mange andre gjør). Heia Ida, og lykke til med både vektmål og nose job!

P.S: Skal selv ta både brystløft og få implantater i nærmeste fremtid og GLEDER meg til resultatet.

Jeg skjønner at den siste PS'en mest sannsynlig er for å provosere litt ekstra fra din side selv om du sikkert mener det,) men jeg vil uansett gjerne spørre deg hvorfor du fokuserer så mye på hva du veier? Personlig har jeg opplevd å bli både strammere og tynnere, men har likevel gått opp i vekt, nettopp på grunn av det evige faktumet alle maser om: at muskler veier mer enn fett. Du sier selv i dette innlegget at vi lever i et samfunn der det nærmest er umulig å akseptere seg selv for det man har og det man er, og da lurer jeg på hvorfor du føler at det er riktig av deg å legge vekt på antall kilo du veier? Føler du at du selv er med på å bidra til en utvikling i riktig retning når du legger fokuset der du gjør? Jeg skal ikke blande meg opp i hva du vil legge vekt på for deg selv, og hvor mye du ønsker å se at tallet på badevekten går nedover, men jeg lurer bare på om du tenker over hvilken påvirkning du har på de som leser bloggen din når du gir en oppfatning av at du er ganske stressa på disse kiloene?

Jeg synes det er merkelig at du reflekterer over kropp- og utseendepresset som gjennomsyrer samfunnet i dag uansett hvor man går og står, og at du samtidig velger å avslutte innlegget ditt på den måten du gjør her. Føler du ikke at du er med på å bidra til et enda sterkere press da? Uansett om du var ironisk, sarkastisk eller prøvde å være morsom, så bør du (hvis du selv kjenner presset, noe jeg oppfatter at du gjør) etter min mening holde deg for god til å slenge ut slike ting. Jeg er sikker på at du vet hvor lite som skal til før man føler seg dårlig, ser seg selv i speilet og tenker "drasser jeg egentlig på litt for mye?" For deg virker det kanskje ikke som noen big deal, men at du skriver dette er fryktelig skummelt. Plutselig kan en haug unge jenter begynne å lure: "Er mine 60 kilo for mye? Må jeg også gå ned for å være bra nok?" Jeg har selv vært en av disse unge jentene, det har sikkert du vært også, og hadde det ikke vært for at jeg har vokst litt de siste årene, og forsonet meg med at det er noen ting jeg bare aldri kan få eller aldri kan bli fordi jeg ikke har kroppen til det, så hadde jeg også blitt påvirket av dette. Jeg veier 10 kilo mer enn det du setter opp som din idealvekt her, har nesten ikke noe fett på store deler av kroppen, og hadde jeg gått ned de 10 kiloene ville jeg blitt svært undervektig. Det er så ekstremt mange faktorer som spiller inn på vekt: dagsform, hva du har spist en dag, hvor mye du har drukket, morgen eller kveld, beinbygning, høyde, muskler vs fett osv osv osv. Alt dette vet du helt sikkert, og derfor overrasker det meg stort at du skrev det du skrev her.

Svar fra Ida: ja, du har helt rett. PS'en var for å provosere. Jeg bryr meg ikke om hvilket tall vekten viser, så lenge kroppen er stram og fin - noe jeg håper at den blir :)

Liker at du er så ærlig, Ida! Har selv tenkt på å gjøre noe med nesa, men er mest av alt litt bekymret for hvilke reaksjoner jeg får av andre rundt meg. Bor i Ålesund, liten by med snevre meninger. Men loooord, kan man ikke få bestemme selv?? har i løpet av et halvt år gått ned fra 62 til 51 kg, og er driiitfornøyd! Trener og føler meg lett og fin på mine 162 cm. Til deg ovenfor her, som sier at Ida blir undervektig på 55 kg, det tror jeg ikke (ifølge BMI). Jeg med mine 162 må veie 48/49 kg for å være undervektig. Det er dessverre slik at om man er kort, og bmi'en er normal, men nærmere overvektig enn undervektig, ser man gjerne litt lubben ut!(ikke at Ida ser lubben ut, men hun må da for faen få bestemme hvordan hun vil se ut selv, så lenge det ikke går på helsa løs). Lettere og skjule noen kg til overs på en høy kropp enn en lav en ;) Håper alt er bra med magen, og om nosejob blir faktum, kan du skrive om det da? :) pris, SMERTE(!!) etc? God bedring! :-)

Hei Ida!
Dette har forsåvidt ikke noe med plastisk kirurgi å gjøre, men oral kirurgi. Jeg skal nemlig til Drammen Oral Kirurgi for å fjerne noen visdomstenner, og jeg gruer med så mye at jeg holder på å dø! Hvis jeg ikke er helt ute å sykler, så var du der for en stund siden? Hvordan var det? Er de hardhendte der ( som i at de prøver å dra kjeften din større en det som er fysiologisk mulig- vært borti det og det er absolutt ikke kult) ? Har fjernet en visdomstann før noe som var piece of cake, men det var ikke på en oral kirugisk greie. Ordet kirurgi gir meg grøsninger og spesielt når det er snakk om inne i munnen min! wæææ! Håper du får svart, kanskje det roer meg litt! ..og du trenger ikke lyve, var det jævelig så si det var jævelig :p

På forhånd takk! :)

Svar fra Ida: hei! :) Det er ikke noe å bekymre seg for! Men jeg har jo ikke noe å sammenligne med, har kun vært der. Om det var hardhendt vet jeg ikke helt, det var ikke noe forsiktig hvert fall. Men begge tennene var ute på 5-6 min, uten smerte der og da :)

Synes det er trist at du blir som alle andre selvopptatte og usikre rosabloggere :( Trodde virkelig du var annerledes og sterkere! Selv om jenter selvfølgelig er opptatt av utseendet er det noe helt annet å måtte nå en viss vekt og operere seg! Synes også det er trist at alle bloggere må sette på løshår, ha falske negler, restylane i leppene, operere nesen sin, være supertynne etc....!!! Å måtte være som "alle andre" og streve etter å bli "perfekt" er et sikkert tegn på usikkerhet, og at man ikke tør være seg selv. I tillegg sender man ut et signal om at det faktisk ikke er bra nok å være seg selv, og at man ikke bør være fornøyd med det heller, for man kan jo bare fikse på det...Så enkelt som bare det!

Som jeg skulle sagt det selv, Marita B. Jeg er hjertens enig. Det er trist å se enda en som bukker under.

Jeg syns litt synd på deg at du ikke ser at du er superfin som du er!

ved å operere nesen, hva prøver du å oppnå? å se ut som en kjendis som allerede har blitt fikset på? det vil ikke nødvendigvis få deg til å få bedre selvtillitt, ved å hver morgen våkne opp til en nese som på en måte ikke er din. vil du se bedre ut? da er det jo ikke DU som ser bedre ut, hvis det å fikse på nesen din skal få deg til å stråle bedre. At du tørr å si det, congrats for you - det eneste jeg mener det viser er en jente som har brukt for mye tid på å se på hvordan andre ser ut, og prøve å fikse på seg selv enn å fokusere på andre måter å bygge opp selvtilliten sin på. For det er veldig mange andre muligheter!

nesa reflekterer vel ditt indre da? stygg som faen

Jeg og liker det at man kan fikse litt pp utseendet. Skal belønne meg selv med nye pupper når jeg jeg veier 65 kg, puppene mine er borte etter de 16 kg jeg har gått ned i år... bahh

kirurgi.budapestklinikken.no

Her har jeg planer om å dra å ordne på nese mi! Min nese ser ut som en rotte nese, men din nese er jo kjempepen! Hadde vært hoppende glad om jeg hadde hatt nesten din:)
Men over til linken jeg ga da, der er prisene MYE billigere enn i norge, OG resultatet skal visst bli like bra som i norge. Bare et lite tips du burde sjekke ut:)

Liker at du er så ærlig :) Jeg skal operere nesa mi over nyttår, og gleder meg som faaaen. Har hatet nesen min så lenge jeg kan huske... Og nei, det sier ingenting annet om meg, enn at jeg synes den stygge nesen min ikke passer inn i det ellers pene ansiktet mitt. Jeg er en intelligent og ressurssterk jente, med god selvtillit. Når det er sagt - jeg har alltid syntes at nesen din er kjempefin. Har aldri tenkt over at den er stor eller klumpete. Men, jeg vet at det ikke hjelper hva andre sier!

Jeg syns du er modig som tør å være så åpen og ærlig mtp nosejob ! Jeg har gått med komplekser for nesa mi siden 13års alderen og er nå 18. Det er slitsomt å få panikk hver gang noen tar bilde av meg fra siden, og i det hele tatt hater jeg at folk ser meg i profil. Fikk kommentarer på den ila ungdomsskolen og det sitter sterkt igjen.

Når det er sagt mener jeg at det er idiotisk at jenter opererer pupper/nese/whatever for å tilfredsstille andre. Sånn som jeg ser det må det være noe man gjør for å blir fornøyd med seg selv, for det er så utrolig viktig ! Er jo egentlig ikke nesa det kommer an på, jeg har noen venninner med større nese enn meg som er veldig happy. Alt handler jo om selvfølelsen, men jeg vet jeg aldri kommer til å bli fornøyd med mi.

Håper du kan blogge litt om nosejoben, pris, før/etter, risiko osv. Det er kun økonomi som hindrer meg, ellers hadde jeg lagt meg på benken med en gang jeg fylte 18. Misunner deg veldig.

Jeg leser Idas blogg hver dag fordi jeg liker at hun sier ting som det er, uten spesielt mye sensur eller rosa innpakningspapir, og jeg trekker på smilebåndet av hennes vittirligheter. Hun berører ofte temaer vi andre velger å overse fordi det er tabubelagt, og kudos til henne for å våge å blogge om tabubelagte temaer og følelser. Men når det kommer til nesekirurgi og vektnedgang, så skulle jeg ønske Ida delte dette på et mer personlig plan. Det er to tøffe temaer, som provoserer og vekker mye interresse. Jeg personlig er for plastisk kirurgi, så lenge det brukes til å få bukt med ting som sjenerer en. Overfladiske inngrep for et mer kunstig utseende er for meg et misbruk. Så om Ida sjeneres av sin nese og vekt, så støtter jeg henne i å gjøre noe med det - så fremt det ikke fremmer et usunt ideale. De fleste vil jo at Ida skal ha det bra med seg selv !

liker at du ikke er en typisk klisjé blogger som ikke har egne mening! stå på :D

Elsker at du sier ting som de er, og ikke pakker de inn. Skjønner meg ikke på folk som gidder å kritisere folk som faktisk har motet til å fikse på noe de er misfornøyde med. Folk må få gjøre som de vil med sin eget kropp. Stå på Ida!

Ida ! må anbefale Bunæs klinikk, har selv operert nesen (rhinoplasty type operasjon) og er evig takknemlig og KNALL fornøyd. Vær så snill å oppsøk en GOD klinikk for du aner ikke hvor mange "leger" der ute som er uerfarne. Lykke til !

Hvor er du bare kul

Beklager, men etter dette innlegget slutter jeg å følge bloggen din. Flott at du har egne meninger.. men lord.

Svar fra Ida: tror ikke på deg! :D

Du har en barnslig trang til å provosere. Jeg kjenner meg igjen. Jeg vil ta silikon, fikse leppene osv osv, og jeg elsker å provosere både foreldrene mine og kjæresten min med det som jeg syntes at har et litt for politisk korrekt syn på plastisk kirurgi. Fordi vi lever i 2012, standarden for hva som er pent er hevet ved hjelp av skjønnhetsoperasjoner, retusjering osv osv.

Jeg skjønner godt at du vil ta plastisk kirurgi, ikke fordi jeg synes du har noe du burse fikse på, men fordi jeg også vurderer det selv. Ikke fordi

Men i dag så tenkte jeg at jeg har faktisk noe som de ikke har, Hollywoodstjernene, vår egen Triana Iglesias, modellene. Jeg har naturlig skjønnhet. Og det er sterkt. Det er sterkt å være naturlig pen, og hvis du tenker etter så er det utrolig mye mer imponerende og fascinerende med naturlig fine jenter, og det er ofte de man beundrer mest. Jeg vet at jeg er naturlig pen, med litt sminke, og det er jeg ganske sikker på at du vet også. Hvis vi tar silikon, fikser nesa osv, går ned noen kg, så blir vi bare seende ut som alle de andre som er glossy, striglede, kjedelige, dukkepene, fake, bloggete. Hva husker du best? En naturlig vakker jente med et ekte smil, eller en bloggepen jente med trutmunn? Det kan jo hende du synes at det er den bloggepene som er finest, men jeg ville bare dele med deg det jeg har tenkt på i dag :-) Du har helt klart potensiale til å bli en sånn som ser ut som alle andre. Men sånn som du ser ut nå, og hvertfall når du har krøllene dine, sånn er det ingen andre som ser ut, og folk tenker om deg at du er naturlig vakker. Og også med de naturlige formene dine. Det er noe du har som ikke de trutmunn-damene har. Du har myke, fine former, og myke fine krøller og mykt, fint og naturlig smil :-) Jeg har også krøller, og jeg har tenkt å "bruke" de nå etter flere år med retting. Jeg har begynt å tro på det når folk sier at jeg er penere med krøller for da har jeg noe de andre ikke har. Kanskje man blir enda vakrere ved å ha noe eget ved seg i en verden der alle vil se like ut. Det er bare å ta plastisk kirurgi, jeg vurderer jo selv. Men ville bare si til deg det jeg har tenkt selv i dag siden jeg er i samme situasjon. Jeg tror nemlig at kanskje du er litt sånn som meg, du vil gjerne være sånn standardpen og standarddigg fordi da vil alle synes at du er åpenbart pen, og det er en beskyttelse når alt annet går galt. Det er ikke sikkert du er sånn, men det virker som om du gjemmer deg litt bak vippeextensions, rettetang, perfekt lagt sminke slik som jeg gjør, og jeg er i en prosess nå der jeg prøver å godta meg selv som jeg er. Så derfor ville jeg bare si til deg at det føles deilig når man litt etter litt slutter å stille så høye krav til seg selv, og drar på byen med krøller og minimalt med sminke, og får komplimenter som aldri før.

Om målet ditt er å bli stram å fin, høres 55 kilo svært lite ut, da den eneste måten man blir stram på er å trene stryke. og muskler veier mer enn fett.. hvorfor opererte du magen?

Forstår godt at du vil fikse på nesen jeg:) Hadde gjort det sjæl, så støtter deg!

Hei du. Haha, nå er neseoperasjonen ferdig og jeg kom hjem for en time siden. Du ba meg blogge om det, men saken er den at jeg er så slu at jeg fikk kjæresten min til å si til faren sin at han ligger litt dårlig an økonomisk og dermed få låne penger av ham - som han lånte videre til meg og som jeg skal betale ned hver måned fremover, HAHA. Så jeg tør ikke å blogge om det, ettersom flere i "svigerfamilien" min leser bloggen. Og kan de plusse to og to vil de nok fort finne ut hva de pengene gikk til.

Men alt har gått kjempefint. Har nesten ikke grua meg, men da jeg ble tatt inn til legen og skulle legge meg på operasjonsbordet var jeg millimetre fra å trekke meg - det virka helt uhørt at de skulle få meg til å sovne og snitte, vrenge og meisle nesa mi. Fikk intravenøs på oversiden av albuen, og det var egentlig det aller verste. Etter at jeg pusta inn narkosen, som var u-t-r-o-l-i-g deilig, husker jeg ingenting. Og da jeg våkna, blødde jeg neseblod, hadde sinnsykt vondt i hele ansiktet på grunn av mange sting og trykk fra lokalbedøvelsen - men nå er alt helt fint. Skulle gjerne fortalt hele hendelsesforløpet veldig detaljert så du slipper å grue deg til din potensielle operasjon - men det var egentlig så enkelt som jeg forklarer her. Jeg kjenner at det strammer i nesa - og stingene på innsiden får det til å kjennes ut som at jeg har en enorm minebuse, hah! - men ellers er alt helt fint og jeg kan allerede se resultatet under plasteret. At klumpen på nesa mi er borte og at den er slankere. Jeg gleder meg SÅ til å få se resultatet om åtte dager.

... selv om jeg heller skulle gjort som deg og brukt neseoperasjonen som en belønnelse om jeg klarte å trene litt.

Svar fra Ida: æææ, gratulerer med ny nese! :D For en smart måte å finansiere det på, hehehe. Takk for info! God bedring, håper nesa di blir alt du har drømt om og mer

Heldigvis finnes det forbilder som faktisk mener at man ikke burde behøve å fikse på utseendet sitt. At man skal bli glad i seg selv for den man er.

Du sier at det ikke er lett å være fornøyd med seg selv i dagens samfunn. Det er jo VI, du og jeg, som utgjør samfunnet. Det er ikke samfunnet som presser deg. Det er du som er feig, som bukker under for presset. Presset som er laget av MENNESKER.

Og hva da, når du får komplimenter for det falske utseende ditt..? "Takk, jeg fikk det for noen uker siden".

Du har ingen VERDENS TING galt med den fine nesa di!.......

Åhhhhh skuffende., hvorfor har du blitt så teit? Beklager ordbruken, men det er bare så utrolig kjipt å se deg oppføre deg på denne måten. Jeg begriper ikke hvordan et menneskene ikke kan være flau over seg selv, når alt en bryr seg om er utseende. Prioriter, jente. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvyy5ziqED1qlnwc4o1_500.jpg

Tuller du? Du som er så fin:) Virkelig Ida, nydelig!

Bare en tanke: Om du, som er en av de nydeligste personer jeg har sett, IKKE er fornøyd med deg selv akkurat sånn som du er nå... Så kommer du jo heller ikke til å bli fornøyd etter en operasjon...

Hei!

Digger deg Ida, og helt greit at du skriver den siste PS'en for litt ekstra provosering, men jeg må bare si noe - til deg og til de andre som kanskje leser dette. Jeg er 16 år, veier 68 kg (altså 13 kg mer enn ditt mål), og jeg er slank og muskuløs - og fornøyd med kroppen min! Trener taekwondo, og den eneste grunnen til at jeg veier meg er pga vektklasser på stevner. Vekten er virkelig, virkelig bare et tall som ikke burde spille noen stor rolle! Kanskje teit av meg og skrive dette, jeg er jo mye yngre enn deg og så videre, men er det noe jeg virkelig har erfart, er det dette med vekt. Håper du er klar over det, Ida. Du er flott som du er!

FYttigrisen, folk bør styre unna denne bloggen. Ta ANSVAR for det du skriver. Nå er jeg godt opp i åra, så jeg lar meg ikke påvirke av det du skriver. MEN tenk på de unge som påvirkes... TA ANSVAR!!!

Pleier aldri å kommentere, men føler for å gjøre det nå.

Synes det er tøft av deg og si din mening og hvis folk mener du er dårlig forbilde, so what? Du må få mene hva du vil, uavhengig av andre!

Når det er sagt, vil jeg bare få si min mening om plastisk kirurgi (ikke nødvendigvis så du får lest det, men så andre også kan se det). Synes det er ufattelig trist at verden er så utseendefiksert som den er i dag og enda tristere er det at alle skal være like. For min del synes jeg heller man skal bruke energi på å like den man er og være fornøyd med det, enn å bruke energi (og penger på å forandre ting). Jeg er glad i å sminke meg, shoppe, ordne året og jeg er opptatt av utseende mitt. Men jeg ville ALDRI forandret på noe med kirurgi. Ja, jeg skulle ønske nesen min var litt slankere og mindre, ja jeg vil gjerne ha større pupper enn de to mandarinene jeg har, ja jeg skulle ønske jeg rompa var litt mindre.

Men likevel, det er sånn jeg er! Hvis noen ikke liker det, fuck de! Jeg er glad i meg selv for sånn jeg er og derfor ville jeg aldri forandret på det. Synes du også skal være fornøyd med sånn du ser ut Ida. Du er unik og du bør være glad i deg selv slik du er akkurat nå!

Til slutt, noen kloke ord du kan tenke på:
"Det vanskeligste her i livet, er å være seg selv i en verden der alle skal være like".

Jeg syns du er helt grusom. Tull eller ikke, så var den "ps" 'en din utrolig støtende! Ser kommentarer ovenfor fra 16 åringer som i skrekk lurer på om det er noe galt med de da de veier 60-65 kg! Har forstått at du er den type menneske som tror det er tøft og kunne si og mene akkurat hva du vil, men du gjør det på andre jenters bekostning. Du mener også ifølge VG at det er jentenes ansvar hva de velger og klikke seg inn på og ikke, men hadde det ikke vært for disse naive og godtroende ungdommene så hadde ikke du hatt en blogg. Vis litt respekt og modenhet. Det gjør deg ikke "tøff" at du kan ytre dine meninger hvor alle kan se dem. Du må virkelig være utrolig svak.

Jeg syntes du skulle latt være å skrive det siste om 55 kg. Du får unge jenter som veier mer enn det til å føle seg feite.

HildeNathalie

Lykke til med neseoperasjon Ida!Livet er kort, og hvis det er noe man absolutt ikke greier å akseptere eller bli fornøyd med, så hvorfor i alle dager skal man gå å ha det sånn?Når det er MULIG å fikse på, og man har råd.Man kan ikke fikse på alt,noen ting må man lære seg å like og..(Hvis ikke kan det ta helt av med operasjoner, les:Heidi Montag)Men-hater man nesa si, hemmer den deg i hverdagen(liker ikke å bli vist fra profil,ødelegger alle bilder,og man har kanskje tilogmed blitt kallt"hun med den nesa")Da skal ikke folk dømme noen for å fikse på den. (Dømming kan man uansett drite i, alle har rett til å ta sine egne valg)Stygg ,stor hekseørnenese som absolutt ikke matchet resten av ansiktet var mitt største kompleks,før.Du kan ikke akkurat gjemme bort noe som sitter midt i trynet.Jeg har det MYE bedre med meg selv nå,kan vise meg fra alle vinkler, folk sier jeg ser penere ut, jeg føler meg penere, bildene blir ikke ødelagt, and the list goes on!Det var verdt invisteringen.Nesa er tross alt noe man skal leve med til man dør.Ikke et klesplagg man kan skifte når man vil.Da må man få lov til å like nesa si.Ganske fair spør du meg.

Skriv en ny kommentar