hits

ASK MY PHONE WHAT I DID TODAY

10.12.2012 - 20:16 11 kommentarer

I dag tok jeg skrittet ut av pasient-outfit'en/kosedressen. Tok på meg sminke, og bestemte meg for å trekke frisk luft. Fikk så lyst på nye Uggs. Og måtte ha litt stæsj for å pakke inn julegaver. Det var mer slitsomt enn jeg hadde trodd, er helt susete i hodet av smertestillende. Hallo, ble nesten påkjørt av trikken to ganger!

Å komme inn igjen var herlig. Jeg rigget klart til juleverksted, og pakket inn alle julegaver jeg har kjøpt fram til nå. Med julemusikk i bakgrunnen! Det er så koselig at jeg blir skuffet over meg selv for at jeg er så klisjè. Jeg hater jo nissepapir, rødt og grønt, så jeg måtte på spesialbutikk og kjøpe fine esker, bånd, papir og gaveposer. Herregud, så stygt det er med nissepapir. Anbefaler butikken Congratulations som ligger inn en sidegate i Bogstadveien. Mye fint, god service og bra priser.

Seriøst, dere. Ikke gi bort gaver med nissepapir. 

11 kommentarer

Elin

10.12.2012 kl.20:58

De boksene var smarte! Takk for tips :)

Marita Ø

10.12.2012 kl.21:03

Er det influensaen som har kommet hos deg? Ønsker deg god bedring i alle fall! :) OG jeg er veldig enig i nissepapiret, haha.. Selv kjøper jeg sølvpapir med bittelitt detaljer på, eller andre enkle farger, hvor jeg kan pynte med tråd, sløyfer, kort osv. Myyye finere enn det andre fargekartet :D

Sara

10.12.2012 kl.21:45

Apropos tidligere innlegg: Du har SØT nese. Og den er jo med på å gjøre deg til Ida... Hva er kult med å ha en "fabrikkprodusert" barbie-nese? Kunne forstått det hvis du hadde et gedigent nesegrev, men nesa di er virkelig FIN. Akkurat som Jennifer Grey i Dirty Dancing. Hun var ikke fullt så søt etter å ha gjort nesa si mer masseprodusert, barbie-standard...

Miriam

10.12.2012 kl.23:14

Jeg kommenter sånn bokstavelig talt ALDRI på blogger. Men jeg bare må si det at du er bare så utrolig fantastisk vakker! Jeg mener - du burde føle deg som en prinsesse når du går ut av døra! Føles helt kleint å skrive dette til en vilt fremmed, men tenkte bare jeg skulle si det fine jeg tenker om noen for en gangs skyld :)

Svar fra Ida: oi, nå ble jeg litt flau. Men tusen takk, så snilt

Line H

10.12.2012 kl.23:52

Takk for tips søte ida.

Kristin T

11.12.2012 kl.00:23

Helt enig!! Det er jo såå mye annet fint en kan bruke heller:)

Ps: du har søt nese!! Men.. Skjønner jo tankegangen din også. Jeg sitter jo også å tenker over ting på kroppen som kunne vært finere.

TONE MERETHE SOLVOLD

11.12.2012 kl.09:06

Godt å se at du klarte deg ut en tur, og at du lager trivsel rundt deg. Stå på ! Du er toppers! :) God bedring Idamor! :) Klem fra Tonemor i Trøndelag. :)

Svar fra Ida: så koselig, tusen takk

Kristine

11.12.2012 kl.11:33

Enig, haaaaaaaaater nissepapir! Det får julen til å bli rotete!

maria

11.12.2012 kl.12:27

hahaha nissepapir er faktisk helt forferdelig! Mange av mine venner bryr seg ikkje så mye om selve innpakningen, men jeeg bryr meg ikkje å pakker de inn så fint jeg bare kaaan!:) selv om det skal rives av, skal det jo se fint ut!

Vanja Lie

11.12.2012 kl.14:08

Jeg bokstavelig talt HATER nissepapir, og vrenger hele kroppen hver gang jeg titter bort på juletreet, eller går i butikker som selger stygge julepapir.. Liker at julen kan være litt annerledes, jeg.

Jeg synes du er tøff som tar en avgjørelse og er fast bestemt på den. At du ikke bare sier noe, og mener noe annet en annen dag. You go girl! Men seriøst, hva vil du gjøre med nesa di? Den er jo så fin. Hele du er fin!

Svar fra Ida: haha bra det ikke bare er meg!! ugg!! vi får se med nesa. Men takk

Hanne

14.12.2012 kl.17:57

Hei, syns vesken din var utrolig kul!:) hvilke merke er det? Den må jeg ha meg:)

Svar fra Ida: Alexander Wang :) Det er en gammel modell, så jeg måtte kjøpe den brukt.

Skriv en ny kommentar