41

Ikke enig. Syns hun har et særegent utseende, men fortsatt veldig pen! :)

Verdens styggeste - nei. Men synes likevel ikke at hun er særlig pen.

Berit Hammer

Er ikke enig, digger den dama :-D

Skjønner virkelig ingen verdens ting når Sarah Jessica Parker blir kalt stygg, hun er jo så ufattelig vakker! Digger henne, skikkelig rå dame! :)

simone brattli

Sir litt om hvordan syn folk har på hvem som er pen og ikke når hun av alle har blitt kåret til "verdens styggeste" ... hun er vakker!!!

Uenig her også! Hun er fantastisk. Skulle gitt mye for å ha sånne sparkling øyne som henne.

Du er mitt girl crush! og storesøsteren jeg aldri fikk og skulle ønske jeg hadde <3

Svar fra Ida: åå, jeg kan være storesøsteren din jeg!

Verdens styggeste kvinne? Det er hun da så absolutt ikke! Selv elsker jeg henne! :)

Jeg elsker henne og syns hun er kjempe vakker :) elsker å se på bilder av henne og høre henne snakke! Hun er min absolutt favoritt dame gjennom alle tider.

Synes hun er grisevakker jeg! Verdens søteste smil og så vakkert hår. Og så KUL!! Digger henne!

Absolutt ikke enig, digger Sarah Jessica Parker!!?

De som kåret henne til verdens styggeste kvinne må seriøst ha vært helt ute på et eller annet! Syns hun er nydelig:)

Ikke enig. Herrefred, for en ting å kåre noen... Verdens styggeste? Really? Haha. Finnes langt styggere der ute! Heh.......

Synes hun er veldig pen jeg!

Synes hun er kjempe pen, og jeg rett og slett digger henne.
Noe så grusomt å kåre noen i det hele tatt til "verdens styggeste".
At noen har laget noe sånn i det hele tatt er faktisk... nei, jeg blir ordløs. Skjønner bare ikke hvem som kan finne på noe sånt, og i det hele tatt ha samvittighet til å si at noen er stygg. Det er forferdelig.

Synes hun er kjempe pen, og jeg rett og slett digger henne.
Noe så grusomt å kåre noen i det hele tatt til "verdens styggeste".
At noen har laget noe sånn i det hele tatt er faktisk... nei, jeg blir ordløs. Skjønner bare ikke hvem som kan finne på noe sånt, og i det hele tatt ha samvittighet til å si at noen er stygg. Det er forferdelig.
Etter min mening er ingen mennesker stygge, og det gjør mennesker stygge innvendig og kalle andre for stygge.

Absolutt ikke enig! Hun er en av de vakreste på jord!!

Elsker henne! Skjønner ikke at noen kan kalle henne stygg, hun er det totalt motsatte! <3

Jeg er ikke enig :D Syns hun er nydelig! Og jeg syns ikke du trenger en nosejob, hun kunne tatt en men nesen din er fin :D hihi

langt fra enig :) hun er så PEN

De som har kåret henne til verdens styggeste må jo være rusa på lim eller noe i den klangen. Hun er jo så vakker!!!

At det i det hele tatt finnes "verdens styggeste"-kåringer synes jeg er temmelig på trynet. Jeg synes hun har en utstråling som gjør henne fantastisk mye penere enn folk skal ha henne til å være. Jeg synes generelt sett hun er mye penere enn folk skal ha henne til å være, og er mildt sagt lei av du må være en tro kloning av Megan Fox for å anses som pen.

For en taper du er som nevner nosejoben på ny i dette innlegget bare for å provosere. Det er ingen som blir provosert. Jeg blir flau. Kom deg opp av søla. Greit at du vil ta en nosejob, men det at du gjemmer deg bak jentepartys, vippeextensions, liksom-ærlige, liksom-frekke innlegg, Pretty little liars-obsessions, hotellbilder osv., det er det som er provoserende. Det er fordi alle vet at bak alt det rosa, så finnes det en reflektert, og smart jente som er litt for svak og usikker til å være seg selv fullt ut. Du var en emo før, og nå er du i helt motsatt retning. Det vitner kanskje om at du vingler litt, og ikke klarer å finne en mellomting, fordi du gjerne vil være "noe", og ikke deg selv. Kom igjen Ida, jeg heier på deg. Ta en nosejob, fortsett med vippeextensions, gjør deg selv mer og mer pregløs. Men vær så snill å kvitt deg med den barnslige trangen til å provosere omgivelsene dine ved å være liksom-politisk ukorrekt. Kom deg over fjortistiden, og vær tro mot barnet i deg som sikkert var mer nysgjerrig på verden, og mer uredd enn det du er nå. Jeg har vært gjennom en sånn periode som du er inni nå. Da var jeg 16. Innen du skjerper deg gidder jeg ikke lese bloggen din. Grunnen til at jeg gjorde det før, var fordi det kom små hint nå og da av den naturlige Idaen som ga litt mer faen. De siste innleggene er forferdelig flaue.

Ikke verdens styggeste, men ikke verdens peneste heller :) Men helt rå, det er hun!

Kan jeg plis få være minste søter i familien?
Digger dere begge to, vakre kvinner på hver sin måte :)

Gleder meg til familieselskapene fremover, haha!

Svar fra Ida: ja, klart det! :D haha!

Helt klart IKKE enig. Det er jo helt drøyt! Hvis hun er stygg, så vet ikke jeg altså.. Syns hun er utrolig vakker<3

Den kommentaren der var fra meg, ikke Karenh(?). Det kommer opp et annet navn hver gang jeg skal kommentere her :/ Anyway: Helt klart IKKE enig. Det er jo helt drøyt! Hvis hun er stygg, så vet ikke jeg altså.. Syns hun er utrolig vakker<3

En nydelig dame med særpreg! :) Gjør ingenting at ikke alle er Barbiedukker. Og Ida, hahaha! nosejob? du hadde vertfall IKKE trengt det :)

Jeg kunne godt finde nogen der var grimmere en hende! Jeg synes hun er fin og pæn :)

helt klart uenig! og skjønnheten sitter ikke alltid bare på utsiden, selv om hun er vakker på utsiden også! :)

Verdens styggeste? HAHA. Hun er jo så utrolig vakker!

Linn Cathrin

Jeg forstår det ikke. Synes hun er helt utrolig nydelig!

At det i det hele tatt går ann å kåre noen til verdens styggeste kvinne,sier litt om hva slags verden vi lever i?!Hjelpes..og at det i tillegg ble henne..ikke rart vi jenter/kvinner får dårlig selvtillit:-P

Maren Pedersen

Jeg hvordan hun ser ut! Spesiellt utseendet hennes i de siste sesongene av SATC.

Ikke knallpen, men har vel aldri blitt kåret til verdens styggeste. Verdens minst sexy derimot, noe jeg nesten kan være litt enig i

i mine øyne er hun verdens vakreste!

Jeg synes ikke at Sarah Jessica Parker er stygg. Hun er ikke spesielt pen, men er en fantastisk skuespiller! Synes at slike "verdens peneste" og verdens styggeste"-lister er helt.... motbydelige. Hver og en må få dømme med sine egne øyne, og alle har like rett!

Hun er nydelig! Og for et vesen! Om jeg ser slik ut i hennes alder så skal de få kalle meg hest og esel så mye de vil, hadde bare travet videre.

Ikke enig i det hele :-O

Tuller du nå? :-O er hun kåret til verdens styggeste? oijda..
Hun som er så pen :- D

Trekkene hennes er kanskje ikke så fantastisk pene i seg selv, men fy søren for en sjarm hun har! Elsker virkelig Sarah Jessica Parker! Hun virker som en dame som har masser av selvtillit også, tommel opp for det!

Folk kan ha de peneste trekk og være "perfekte" (hva er egentlig definisjonen av perfekt?), men likevel mangle sjarm. Og da blir de ikke pene i mine øyne ;)

Skriv en ny kommentar