PLANNING A PARTY

Jentefester er det beste jeg vet! Sånn cirka. Og nå til helgen skal jeg ha jentefest hos meg, så planleggingen er i full gang! Jeg liker å gjøre litt ut av ting - så her er det fargerike ballonger, sugerør, duker og lollipops! Har til og med bestilt time for å fylle ballongene med helium!

Selv skal jeg ta det litt rolig ettersom formen ikke er helt tipptopp, MEN det skal ikke jentene mine. Jeg har nemlig planlagt å lage gelèshots - så vi får se om jeg klarer det, haha.

Grunnen til at det blir jentefest, er at Pantene skal relanseres i Norge igjen - etter jul! Så det blir warm up party med goodiebags, og det kommer stylister for å ordne jentene på håret. Tapasen og vinen er bestilt, dette blir verdens beste jentekveld ♥ 

9

Så kjekt!:-D Du bør prøve å lage geleshots i appelsinskall... drit stilig!!! :-D Og mye lettere å spise! http://www.studenttorget.no/index.php?show=5183&expand=3797,5183&artikkelid=11374

Kan du skrive på ett av innleggene dine om man skal ha mailen sin i selve kommentaren, eller om det holder med i boksen for mail? :-)

Så koselig! Det blir nok bra ;-)

Hvor har du kjøpt de blå skjeene? Jeg MÅÅÅ vite det, skal nemmlig ha barnedåp i julen, og er på leting etter nettopp sånne :P

Det er såå moro med "temafester"! Skulle ønske vi jentene hadde mere av det :)

Svar fra Ida: på Congratulations i Bogstadveien :) Tror du kan bestille på nettsiden deres også! congratulations.no

Unnskyld for at jeg har kommentert så dårlig om dagen, Idamor! Vil ikke kommentere julekalenderen din mer da jeg har tenkt at det er andre der ute som fortjener det mer enn meg..
Skulle gjerne opplevd en av dine fester, de ser helt awesome ut! Må jo være årets happening når det skjer.
Klem fra Henriette <3
Ps; YOU LOOK GREAT!

Hei! :) elsket kosedressen din, hvor har du kjøpt den? Finner ingen steder..
:)

Svar fra Ida: kjøpte den på Nelly for leenge siden! :) Den er fra Juicy

Ååh, så søte og inspirerende bilder <3 ble skikkelig glad av å se på dem :-)
Du er nydelig forresten! :-) god bedring!

Du er så peeen! får tårer i øynene:P gleder meg til å se resultatet av tatoveringene i ansiktet ditt (: Vurderer det selv!

Har du farget håret mørkere? :)

Skriv en ny kommentar