MUFFINS ER MUFFINS

Dagen i dag har mot alle odds vært super. Har vært hos legen og fått beskjed om å holde meg i ro - i minst en uke til. Så jeg bestemte meg for at jeg i hvert fall kunne holde meg i ro i dag. Så det ble kosedress og muffinsbaking sammen med BFF og bestis/samboer - og FARMEN! Herregud, jeg er så lei meg for at Jon røk ut i dag, rett før finalen. Men jeg er uansett så utrolig stolt av han, han er en vinner i mine øyne. Han var helt klart den som gjorde Farmen verdt å se på, og det er han som har vunnet det norske folk 

Over til muffins. Etter i dag kommer jeg alltid til å hate muffins. Vi bakte 40 stk, og spiste. Og spiste. Og spiste. Og da Farmen var ferdig, måtte vi jo trøstespise. Ordet "kvalme" fikk plutselig en helt ny mening.

Å ligge under teppet med gode venner og spise muffins  ♥

9

Jeg er med :)

Hehe, hørtes koselig ut da (og kvalmt)! Og ja, det er synd Jon dro ut. Han virker som en herlig fyr.

åh, Jon <3 Skulle ønske han vant.

Muffinsene så i alle fall gode ut :D Veldig synd at Jon røk ut i går, han har virkelig vist at han er god på så mange områder! Litt overraskende for mange sikkert, men utrolig gøy :) Virker som en herlig fyr!

Åh samme her, Jon hade vart en verdig vinnere! men som du sa, han er en vinnere i mine øyen også!! <3 Klem

Jeg likte ikke Jon, mye han sa og gjorde fremstod for meg som så sleipt at han ble litt uspiselig..

Håper Ingvild eller Joar vinner farmen jeg! Jon var kjempe flink i masse der inne, men synes likevel ikke han ga et så godt intrykk..

Hvordan syk er du egentlig? Er det kyssesyka siden du må ligge i ro og sånn?
God bedring! :)

Bare for å vri og vende på ting kunne jeg ha påstått at du oppfordrer til overspising ved å skrive at du har spist deg kvalm på muffins, haha. Burde jeg kontakte VG? Du oppfordrer jo til fedme her!

Og for alle trangsynte; ja, dette er reinspikka ironi

Skriv en ny kommentar