HEI BLOGGEN

Et par timer hos frisøren, et par møter, et par timer med venninnesladring og et par sushi-biter for mye. Giid, denne rosaboble-dagen har gått unna i en fart. Må bare klype meg i den over-selvbrunede armen min for å kjenne at jeg fortsatt lever. Er SÅ slitsomt å være blogger, tror ikke studenter og folk som sitter i kassa på Rimi skjønner det assa. Men det er greit. Alle kan ikke skjønne alt 

Nå skal jeg legge meg - oppå katten min. Beste hodeputa i heeele verden.

Hadde egentlig mange flere nesten like bilder av meg selv, og skulle gjerne lagt ut ALLE sammen på rad, men internett var så tregt. Sorry, kjære lesere, lover dere en ekstra "dagens outfit" i morgen! 

PS. Kan alle bare DRITE i å gå med pels??? DYREMORDERE!! Alle som har pelshette på vinterjakka si kan DØ!!

Som dere kanskje skjønner så har jeg hatt litt ekstra tid i det siste, og da har jeg tatt ferden gjennom Blogg-Norge. Lot meg inspirere litt, håper det går greit. 

53

Morro at du gjør narr av at folk bryr seg om dyrs lidelser. Staa paa Ida.

Svar fra Ida: jeg gjør narr av at dyrenes helligste beskyttere truer mennesker på livet i samme setning, det er faktisk jævlig lættis - bare for å bruke et passende ord.

Dyrenes helligste beskyttere blir vel feil og kalle det, og true folk er ikke rett og det er heller ikke pelsindustrien (kjøttindustrien/skinn/dun/meieri) . Og jeg vet at du er lei alle disse pelskranglene, men du saa den komme med dette innlegget.

Hahaha :D Herlig!

Linn Cecilie

Haha, bra svart til Mia Ida :)

Ha en fin og roooosa dag!

Hahaha, du er best

Men du har jo jakken din woolrich? Er ikke det ekte pels?

Katten din er så søt!

hhaha, Ida, du er genial! Takk for en god latter på morrakvisten :)

Først lurte jeg på om det hadde klikket helt for deg, men så presset lattertårene på. Digger deg, Ida!

Finner det egentlig ganske perverst og ironisk at folk lufter hundene sine med både pelskåper og pelsdetaljer på lua.

Hei, Ida :) Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og bare elsker den! :)

Svar fra Ida: så hyggelig, tusen takk <3

Hipster Ida

Enig Ida! Ser ikke noe feil med pels. man må bare passe på at instutisjonene er ordentlige. Kan man ikke gå med pels kan man heller ikke spise kylling eller egg. De har det like ille..

Hehe, du skriver virkelig bra altså! Artig ;-) Søte bilder forresten ;-)

Det var en rar form for ironi i så fall.

Du har Woolrich jakke, har du ikke?

Den er knallfin, men har jo værdens største pelz?

Ikke for å være slem, men:
http://www.idawulff.com/2012/10/24/vinterjakken-min/

Haha, gøy å se det er noen toppbloggere med humor :)

Folk her skjønner tydeligvis ikke ironien med innlegget.... :p

Jeg elsker humoren din!!!!

Haha, du er blant de som har en blogg verdt å lese! I forhold til det skvipet som er på topplisten.. :)

Jeg har så sansen for deg!

Ååh, du lyser opp en grå dag!!

Hahaha! Ida, du har den beste humoren!

Haha, liker humoren din. Har tenkt på de samme tingene før, men det er ekstra stas når en topp-blogger kommer med det selv ;-)

hahaha, leser bloggen hver dag, kommenterer aldri, men: hahahaha jeg elsker deg!!!! du er best! (seriøst, skjønner ikke folk en spøk? hahahaha begynner å dra opp woolrichen din...)
GO IDA! vi (hvertfall jeg...) elsker humor:)

Svar fra Ida: :D

Marita Vestli

Hahaha! Digger deg!

Jeg tror jeg elsker deg

Du er lættis.

Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din! De som ikke skjønner at du er ironisk i dette innlegget kan umulig være faste lesere. Stå på :-)

Ida, du er bare helt fantastisk! Fast leser av bloggen din! Keep up the good work!

Haha til så mange idiotiske kommentarer :D

Hva er det med dere nolduser over her som ikke skjønner at Ida var ironisk her? Det er ikke HUN som mener at mennesker som bruker pels bør dø. Herregud, så trege noen kan bli!

Svar fra Ida: hehe, velkommen til min verden... :(

Margrethe Jakobsen

Ææh hahaha digger deg!

Forresten, hvilken selvbruning bruker du? Synes du er så naturlig, fin brun, så skulle gjerne fått den oppskriften din nå før juledagene braker løs :-)

Svar fra Ida: har alltid brukt Dove sin, og vært fornøyd med den, men jeg kjøpte en helt FANTASTISK fra Clarins som jeg har brukt på de siste bildene. Den er dyr, men verdt hver eneste krone! Skal blogge den :)

Hahaha, du er så gøy!
Håpte nesten at du ikke skulle skrive at du var inspirert av andre bloggere, bare for å se reaksjonene - men det er jo tydeligvis et par her som ikke forstod det likevel..
Ser forresten ut som om Bella ikke syns ironien din var noe gøy, haha :)
Ha en fin kveld, og god bedring! :)

Dør like mye for hver gang jeg leser igjennom kommentarfeltet, det blir så dumt når halvparten av dere jenter går rett på Idas fantastiske sarkasme og kaster seg over henne uten å gjennomskue den overdrevne bruken av ironi. Er det en ting dere blogglesere bør begynne med er det å ta ting med en klype salt, istedet for å stevne en person for uttalelser som åpenbart er satt på spissen med hensikt. Ro dere ned, jenter, dere fremstår bare som hårsåre fjortisser når dere går i hat-aksjoner mot rosabloggerne på bakgrunn av det dere anser som 110 % seriøst.

Du er rå ida, fortsett å være deg selv i den betydning av at du er uhøytidelig og ignorant ovenfor hypersensitive mennesker som benytter enhver annledning på å gå til angrep mot dere bloggere! Det er ikke du som er et dårlig forbilde, men jentene som gjemmer seg bak dataskjermer og viser andre at det er greit å slenge ubegrensede mengder dritt til personer man ikke kjenner - det er selve definisjonen på patetisk og negativt påvirkende!

Svar fra Ida: I hear ya sister! TAKK!

Hahahah, digger deg! :D

Kjære Ida.
Hahaha, der traff du spikeren på hoder, så ufattelig morsomt!

Jeg har lenge hatt lyst til å kommentere noe til deg, rett og slett fordi jeg tror det er viktig at du får høre dette. Jeg blir lei meg når du skriver at du ikke er fornøyd med deg selv, for jeg og svært mange andre, syns du er veldig vakker. Du er et blikkfang, og du virker som en svært oppegående jente. OG, du skriver godt norsk, hvilket begynner å bli mer og mer sjeldent blant bloggere.

Jeg håper du leser denne kommentaren, og at du tar den til deg. God jul.

- Charlie

Svar fra Ida: Hei! Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar

Ååh du er herlig! ;)

Herlig!

Hahah, you go girl! Elsker humoren din, du er helt fantastisk! Så fin du ble på håret forresten! :) Håper du får en fin jul Ida!

ja, sikkert superstressende å være en rosa blogger. Buhu, du må spise sushi, dra til frisøren og ordne neglene dine hver dag. Kan ikke tro at du drar til Afrika for å "hjelpe" barn og så komme hjem og klage over hvor vanskelig livet ditt er. Du har herved en leser mindre.

Jag er intelligent!
Inte jag heller!

;pPPpPpPPPpp

Hahaha! Elsker at det er folk som tar alt DØNNseriøst. Elsker bloggen din, nettopp fordi du skriver på denne måten, så bloggen blir faktisk morsom å lese, og ikke bare seriøse om innlegg som feks pels.. Stå på Ida, du er så kul!

Har lest bloggen din kjempelenge, og forsto selvfølgelig sarkasmen i innlegget, men synes ikke det kom fra rett kjeft i det hele tatt. Det er bare å se på de siste innleggene dine. Haha. Du er likedan som alle de andre på topplisten bortsett fra at du har en hakket mer barnslig trang til å provosere omgivelsene dine, og å være liksom-ærlig og anti-bloggete. Ekstremt dobbeltmoralsk. Har du i det hele tatt evne til å se deg selv utenfra? Det at du gidder å skrive sånne innlegg bare for å provosere de hypersensitive fjortisene her inne vitner om at du kanskje burde begynne å tenke på å legge ned denne bloggen, og skaffe deg noen andre impulser. Du er den aller største rosa-bloggeren av dem alle nettopp pågrunn av et slikt innlegg som du skrev nå. Jeg ler forresten mer av de som skriver "hahaha lol du er så morsom ida, skjønner ikke at folk ikke forsto sarkasmen", enn de som ikke forsto den. Dere er så intellektuelt overlegne, herreguuuud, så sykt forbi fjortistiden assaa

Hei Ida :D
syntes du virker som ei knall jente og følger med bloggen din stadig, men kommenterer som regel aldri. men denne gangen må jeg og jeg vet som nevnt tidligere at du er lei alle pelsdyr kranglene, men når du først bringer det på bane igjen ønsker jeg meg til jul litt mer kunnskap blant dere som hyler høyt om dyremishandling, dyremordere osv... jobber selv innenfor landbruket, å dere mangler mye kunnskap.
Tips: skaff mer kunnskap så uttalelse.

ellers vil jeg ønske deg ei riktig god jul og et godt godt nytt år :)

hahahha de to siste linjene. priceless<3

ser ironien i innlegget... men likevel må jeg spør (som den bleke rosa-kommentatoren jeg er, som gruer seg til å ha på x-antall julekjoler). Hvilken selbruner bruker du? Du ser fab ut!

Svar fra Ida! Åå, takk! Har funnet en helt fantastisk, rund liten boks fra Clarins! Skal få blogget om den

Jeg ler meg ihjel!! Spesielt av den anonyme som har skrevet ei bok om hvordan du er dønn lik. Den personen må ha lest bloggen din mye.

I LOVE YOU!

Leste bloggen din fast før, og lurte på hvorfor jeg slutta... Trengte ikke gå langt ned for å komme på hvorfor. Sarkasme kan være morsomt, men det å ikke være i mot pels er bare helt latterlig, etter min mening. Er selvfølgelig idiotisk å true med å drepe folk som bruker pels, for det gjør ikke poenget noe bedre, men du burde virkelig tenke litt over hvordan dyr har det :) (Du kommer sikkert til å komme med en kommentar om at kjøttindustri og sånt er like ille, så jeg kan spare deg trøbbel med å si at jeg heller ikke spiser kjøtt, bruker skinn eller bruker produkter som ikke er testet på dyr. Så er det opp til deg å avgjøre om det gjør meg skikkelig teit som bryr meg om dyr, eller ikke.) God jul!

Ta deg en tur på en pelsfarm du Ida, så kanskje du får opp de øynene dine, og begynner å se litt lengere enn nesetippen din.

Trine Aaserød

FANTASTISK !!! <3

Haha! Du får sagt det du, Ida! :-D

Skriv en ny kommentar