DAGENS JÆVLA OUTFIT

Shooot, glemte helt å kjøpe meg et kamerastativ så jeg kunne ta dagens outfit-bilde i dag. Dere vet. Photoshoppe meg tynnere, retusjere huden glattere og gjøre øyeeplet mitt hvitere. Jeg hater når det skjer, ass.

Det betyr at jeg heller ikke får skrevet hvor de fine klærne mine er, hva de koster og ikke minst på hvilke nettbutikker dere kan kjøpe dem. Damn, det kunne jeg jo tjent penger på.

Jaja. Her er dagens outfit.

Koppen er fra kjøkkenet, gardinene er fra H&M, håret er stylet av puta og "brunfargen" skal skrubbes bort ASAP. 

48

åååå så anti rosablogger du er ida. virkelig.

Haha du er så herlig!

haha åå, hvor jeg digger deg ! :D

Diggar deg! :-)

Jeg liker deg.

Elsker det :)

HAHA, då er så rå!! digger deg

awesome:)

Haha spot on!

Ingrid Marie

haha! du er fantastisk! liker at bloggen din er litt mer original enn de andre som finnes der ute! stå på you rock! =)

Hahaha, love you!!

Haha, du er så skjønn! :D

Haha, digge dæ Ida ;-)

Jeg digger deg!

ingrid Sørensen

ååå elsker deg!!

Hahaha

Jeg. Elsker. Deg.

Takk, kjære Ida, for at du endelig er tilbake til normalen! Dette er deg, det er dette som er gøy å lese om. Takk for at du er så usensurert, jeg digger det :D

Takk ,Ida! For at du er du, og det er mer enn alt for godt for oss lesere. Ett menneske som er 150% ærlig, jordnær og igrunnen ganske morsom. Om du hadde brukt xs,m,l eller til og med xl, så gjør det ingenting for måten du er og skriver på ovenfor oss gjør at kroppfikseringen blir uendelig liten! Godt å føle seg NORMAL og heller litt positivt rar enn å føle seg dårlig og pressa av å lese en blogg.

Jeg leser bloggen uansett humør, og klikker meg videre med ett stort smil uansett om innleggene er "seriøse","klaging", "humor" you name it!;) Du får din personlige vri på det, og der er herlig!

Jeg digger deg og bloggen din (yup, hører ut som en sånn typ stalker fan i fjortenårs alderen), er forsåvidt ikke sist nevnte men følger nå med på dine oppdateringer når det måtte komme. STÅ PÅ! Fortsatt å være deg selv, og fortsett med morobloggingen. Dette er gøy!

Silje

Svar fra Ida: tusen takk for fine ord, det setter jeg veldig stor pris på! Og takk for at du leser bloggen

Simply the best!

Haahahhaha, digger måten du skiver og ordlegger deg på!

Har lest bloggen din lenge, men aldri lagt igjen en kommentar før nå: du er konge! Digger ærligheten din! Fortsett med det ;)

Anne Kjersti Hoff

Desidert årets beste outfit! Blir glad og får tilbake håpet når du blogger som du gjør. Hilsen sykepleier som jobber innen rus og psykiatri omsorgen og som vet at livet har større utfordringer enn og komme inn i str xs.

DU! <3

haha, jeg elsker deg!

Du æ hærleg! :D

Haha, du er fantastisk!

Haha, du e heilt rå! Fantastisk innlegg ;)

Syns ikke du trenger å retusjere så veldig på deg selv ;) Flott er du!

Så utrolig bra!!!!
Jeg gidder deg :D

Ida!! You make my day! :D keep it up! <3

Anna Benedicte

hahaha, du får meg til å le! :)

Herregud, du er rå! Fortsett å blogge ut i evigheten og jeg skal lese deg når jeg sitter og skrangler på et eldresenter nittitre år gammel.

Silje Arlén

Haha digger deg :D

Liker! Hyggelig å se et bilde hvor håret faktisk er "made by puta", og at du ikke tar et god morgen bilde fra senga (som du nettopp har lagt deg i på nytt, etter å ha fresha deg opp i 30 min på badet)

Svar fra Ida: haha, søren! skulle freshet meg først, og så lagt meg :D

Haha, så jævelig bra! :)

Hærlig skrevet, slike damer vil gamle Norge ha!

Jeg elsker deg. Takk for at du er den ærlige personen du er :)

Svar fra Ida: og TAKK for at du leser bloggen min

Er 38 år og leser fast fire-fem blogger. DU er definitivt til å se opp til for oss vanlige, jeg vil si normale folk!! For et funn av en blogger da jeg fant deg! Du er herlig ærlig, fortsett med det vakre menneske!! ??

Hahaha, fantastisk!

Elsker din selvironi og ærlighet. Du er rå og fantastisk.

Haha, du er rå Ida :-) Lest bloggen din i sikkert 4-5 år. Blir aldri lei, og gleder meg til å lese nytt innlegg hver gang. Du er så nede på jorden og ikke minst smart! Blir virkelig inspirert av bloggen din :-) Stå på!

Hahah du er fader meg rå! Digger å lese bloggen din, mer jordnær blogger skal man se lenge etter! Hadde vært en fryd å hatt deg i vennegjengen! ;D haha.. stå på videre! :)

TAKK for at du er ekte og tør å ta deg selv så lite høytidlig! Sånne som deg vokser ikke akkurat på trær. Inspirerende :)

Haha du er rå, dette fikk meg til å le!

Nå begynner den gamle kule Ida å komme tilbake igjen! :)

Hahahaha, love it :)

Hahah :) Du e kul!

Skriv en ny kommentar