DET ER EN GAL VERDEN...

Hvordan sier man dette...

I 2001 stod jeg på pikerommet og shaket ass'en heftig mens jeg hørte på "Let me blow ya mind" med Eve og Gwen Stefani. Buksene var så lave i livet at det var bra det ikke fantes særlig med kjønnshår, og genserne var så korte at de den dag i dag ville blitt forvekslet med BH'er. Jeg bare digget Eve, og bestemte meg for at; når jeg blir voksen, da skal jeg tatovere potespor over puppene. Akkurat som Eve. Det ser sykt fett ut. 

Nøyaktig ett år senere ga Eminem ut "The Eminem Show", og jeg falt pladask - og da mener jeg PLADASK for den lyshårede badboyen. I mine øyne var han verdens kjekkeste, og jeg hadde så lyst til å gifte meg med han. Jeg kunne hver eneste tekst, og rommet mitt var bare et stort hav av utklipp og Eminem-plakater. En dag hørte jeg et rykte om at Eminem var død. Jeg brast sammen i gråt, og låste meg inne på rommet mitt hvor jeg skrev tale til begravelsen hans. Og nevnte jeg at jeg hadde en egen klineplakat som jeg kysset hver kveld før jeg la meg?

Det tok meg to-tre år å komme over Eminem, min store kjærlighet - som jeg aldri kunne få. Og så begynte jeg å forelske meg i eldre menn med oppraspede stemmer, langt mørkt hår og fillete klær. Ingenting var mer sexy enn Slash i Guns og Marilyn Manson. Og jeg hadde selvfølgelig kjæreste med hår som var lengre enn mitt, og svartere enn natten. Snakker om natten; om natten satt jeg gjerne og hørte på dype tekster, mens jeg kjente meg så syyykt igjen i dem, selv om jeg hadde hatt verdens mest skyfrie barndom. Mener å huske at nicket mitt på Facebook var: Ida Cobain - I hate myself and I want to die.

Men det gikk liksom ikke lengre enn det. Det var følelser og store ord i sving - jeg vet virkelig hvordan det er å være fan. Så det er derfor jeg lurer på HVA I HELVETE SOM HAR SKJEDD MED KIDSA SOM ER FANS NÅ TIL DAGS?

Okay, la oss oppsummere dette. Justin Bieber har helt sykt dedikerte fans - det har vi alle fått med oss. Her om dagen ble det lekket bilder hvor Justin Bieber - eller dobbeltgjengeren hans (...) satt på et hotellrom og røyket weed.

Og nå har kidsa begynt å kutte seg selv, legge ut bilder av det på nettet og hashtagge #cut4bieber? Hvor kommer denne galskapen fra? Jeg er ikke 100% sikker på hvorfor de kutter seg for Bieber, men jeg tror det er fordi de vil at han skal slutte å røyke weed.

Jeg har ikke noe i mot Justin Bieber. Jeg har vært på konsert, og jeg syns han er søt, flink og alt det der. Jeg har heller ikke noe i mot kidsa som er fans av Justin Bieber. Jeg sier bare at dette er for drøyt:

For å si det ganske enkelt; hadde jeg hatt så gærne fans, hadde jeg røyka så mye weed at jeg ikke ville visst hvilket bein jeg skulle stått på. Stakkars fyr. 

Disse barna trenger et lynkurs i å være fan. Here we go:

1. Kjøp musikken til artisten du digger.

2. Hør på musikken og lær deg alle tekstene utenat.

3. Stå opp midt på natten for å kjøpe svindyre konsertbilletter.

4. Møt opp på konserten grytidlig for å stå helt foran.

5. Send artisten en fanmail eller lignende.

6. Dekorer rommet ditt med plakater og bilder av artisten.

7. Snakk med likesinnede om hvor høyt du elsker artisten.

8. Og for POKKER, ikke kutt deg, barber av deg håret eller whatever. Artisten blir kanskje obs på at du eksisterer, men jeg tror ikke han/hun syns du er så jævla fet og oppegående at det gjør noe.

TAKK FOR MEG.

77

WORD

Word!

Word.

Og igjen så får du sakt det! Flott Ida! :D

Det er jo galskap! Blir skremt over jenter som er yngre enn meg, du er jo et par år eldre enn meg igjen, men det virker som ting har endret seg veldig de siste årene.
Og forresten, så morsomt av deg å dele disse gamle bildene :-D

Slapp av, det var neppe noen som gjorde det på ordentlig. http://www.billboard.com/news/twitter-trolls-trend-with-cutforbieber-prank-1008074952.story#/news/twitter-trolls-trend-with-cutforbieber-prank-1008074952.story

Men man vet jo aldri..

FANTASTISK innlegg! Kunne ikke vært mer enig!!

Veldig bra blogginnlegg! Enig med deg Ida!

Jeg likte innlegget.
Meen, to ting, #cut4bieber er en troll av GNAA (?), så vidt jeg her skjønt. Brittany Newton er muligens ikke en ekte person engang. Hvis du søker henne opp på twitter, ser du iallefall at hun er en del av trollen. (Nå må du muligens bla litt ned da). Shave for bieber startet også som en troll. Hvorvidt det er mange som følger disse tingene vet jeg ikke, da. Men er veldig vanskelig å vite hva som er ekte og ikke, når såppas mange tuller om det.

(ps: nå blir jo dette bildet lagt ut over alt, så har kanskje ikke så mye å si, men bildene er iallefall triggende for selvskadere. Skulle ønske det ikke ble delt så mye)

ja

Å herregud! Hva er det som skjer med verden?! Dette henger jo ikke på greip. Jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke er Justin Bieber som må tåle alt det der, HERREGUD! Stakkars fyr. Regner med at de som gjør noe sånt som dette sannsynligvis sliter med selvskading i utgangspunktet, men ARGH. Jeg klarer ikke formulere noe fornuftig her, ble bare så sjokkert og oppgitt at jeg måtte spy ut noen gloser. FYFF!

KJære Ida.
Jeg ler så jeg griner! Altså ikke fordi de stakkars barne som er så skrudd i hodet at de gjør det der, men fordi du får sagt det så SYKT bra!
jeg er fan av deg- er det greit eller? hahaha :)

Svar fra Ida: ja, men ikke kutt deg når jeg drikker alkohol :D

Altså hva skal man si?? Har ikke ord engang jeg. De Biberfansen tar kaka på absolutt alt, dette er jo bare latterlig.
Forresten digget jeg også Eve og skulle på død og liv ha sånne tatoveringer på puppene.. Tror vi kan prise oss lykkelige over at fornuften slo inn et eller annet sted på veien mot å bli voksen?? :-)

Helt enig med deg! Skjønner ikke hvordan fansen kan bli så gale..

ELSKET første del av innlegget. "Ida Cobain – I hate myself and I want to die." Hahah, helt fantastisk.

Stine Therese

Åh, helt enig! Skjønner virkelig hva det er de tenker med..

*lik*. WORD

Herreguuuuuud så enig.

STÅENDE APPLAUS!!! Helt fantastisk

Utrolig bra innlegg!!

Nå økte respekten min for deg betraktelig.

Ja, dette er utrolig drøyt!

Herregud, det er jo heelt drøyt! Hadde jeg vært i Biebers sko hadde jeg sikkert fått hetta av alle de GÆRNE jentene der ute, og som du sier hadde det sikkert hatt motsatt effekt på røykingen, hehe. Og for det andre, sikkert jævlig kult når man er 30 år, 40 år, resten av livet, og gå med selvskadingsarr på armen fra den gang favorittartisten ikke var englebarn lenger ;)

Word!!!!

fantastisk innlegg

Å herregud! Har ikke disse barna foreldre eller søsken eller noen som stopper dem?! altså når de legger det ut på twitter er det jo mer enn synlig.... bieberfever ass. at det går ann. er helt i sjokk jeg nå.

word! dette er galskap..! hva skjer med verden.. uff!

OiOiOi- jeg er tydeligvis for "gammel" til å få med meg hvor syke kidsa den dag idag er!!! Herregud- hva skjer med å være psyko? Som mamma selv, tror jeg at jeg hadde låst inn datteren min på et mental sykehjem om hun hadde kommet hjem med oppkutta arm "for Bieber" !! Nei veittu hva!! Kjenner meg igjen i din beskrivelse av å være fan- har klina med endel plakater selv opp gjennom tiden, farget håret, byttet klesstil osv osv- og det er vel det mest bisare jeg har gjort også!! Du skriver bra Ida, fortsett sånn. Håper det ikke finnes ungjenter her i Norge som kutter seg for Bieber!!!! Btw: Ser vi kjørte lik stil i fjortiss tida- LOVE IT ;)

Vettu, jeg har aldri vært inne på bloggen din før (har vel vært litt fordomsfull ;) ), men fy søren, så bra at du legger ut dette! Noe så skremmende! "It hurts, but I do it for my Justin." Herregud!! Forventer de at han skal se det og tenke "Jøss, hun her må virkelig elske meg" og dukke opp på døra deres? Fikk helt vondt i hjertet av disse bildene.

[...] dag var jeg for første gang inne på bloggen til Ida Wulff og leste dette innlegget om dagens fans. Sykt, [...]

digger bloggen din! de andre 'rosabloggerne' på topplisten skriver om det samme og kopierer andres ideer og blogginnlegg, de har ikke egne meninger om ting, men skriver det som er 'in' å skrive om! du skriver mye bedre og er dønn ærlig!

hilsen bloggfan

hahahah fy fader assa. for en GAL verden. Digga forresten eminem-looken din!

Spot on, Ida! Elsker når du kommer med slike innlegg. Stå på!

Jeg er er belieber, 14 år og kunne ikke vert mer enig med deg! Godt sagt, Ida!!

Du er rå Ida!

Utrolig bra skrevet, Ida!!

bra skrevet Ida! når du er inne på dette med "HVA I HELVETE SOM HAR SKJEDD MED KIDSA SOM ER FANS NÅ TIL DAGS?" vil jeg bare anbefale deg å ta en titt på dette: http://annek.blogg.no/ ..bare for å understreke dette med at "det er en gal verden". vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Eg har også vore "blodfan", eg prøvde og
kopiere sceneantrekkene til Gwen Stefani så
godt eg kunne, eg hadde oppredenar på rommet
mitt foran bamsar og veslesyster. HAHAHA!

Plutselig får ordet "blodfan" ein heilt ny betydning,
det er drøyt kor langt dette har gått.
Eg trudde aldri eg skulle skrive dette men:
Stakkars Justin Bieber som blir linket opp mot dette.

Får håpe at norske fans les dette innlegget og forstår at
det å vera fans er ei periode i livet, som faktisk går over .
Bra innlegg, Ida :D

Mvh Ingrid

Sluttet i Chills?:-)

WORDS sier jeg bare. WORDS.

Bytt header pls <3

Jeg bukker meg i støvet for deg, bra skrevet! Og ja, verden er på hell!

Haha! Dødsbra skrevet;) Har forresten lurt litt på hva dette cutting4bieber har handlet om så takk for forforklaringen:)

Åhåha, jeg digger deg Ida!

Du får sagt det du! Herlig

Ekstremt enig, herregud, det er sinnsykt. For det første, får han skylda for at disse jentene skader seg selv, på tross av at man på de fleste bildene kan se at dette allerede er en vane. Det er helt utrolig trist at noen vil skade seg selv, men de bruker Justins dobbeltgjengerhasjis som unnskyldning. Det var som om jeg hadde anoreksi og sa at siden Justin røyket hasj, skulle jeg ikke spise (ikke noe vondt ment mot noen av disse psykiske lidelsene) - de bruker det som en syndrebukk, en rettferdiggjørelse. Stakkars fyr, han kommer til å måtte leve med det at jenter skadet seg. Og herregud, det er bare en joint. Jeg røyker ikke hasj, men det er virkelig ikke en så stor greie om en stjerne gjorde det en gang. Hvis mitt favorittband, the Wombats, hadde brukt hasj, hadde jeg kuttet meg selv? Nei.

Vi lever i en syk, syk verden.

enda en klapp utleveres til the one and only - ida wulff <3

Enig!

For et bra innlegg! Kunne ikke vært mer enig. For mye galskap.

Ah, det er som om jeg sku sagt det sjøl, bare du gjør det på en morsommere måte. Herremin, verden blir bare galere og galere!!
Forresten, kjempe søte bilder av deg som yngre da!! Rock on!

I mine øyne er det ikke så langt mellom selvskading med kniv, og "bli forelsket" med en popstjerne du aldri kan få. Det er selvskading på forskjellige nivåer, men det er selvskading. Det foregår nok oftere for jenter, enn gutter, og jeg har ikke opplevd det selv, så kan derfor ikke gi et godt svar på hvorfor det er sånn.

AMEN

WORD! Du får virkelig sagt det, Ida :-D Dette innlegget skal deles videre!

ikke gre alle beliebers under samme kam da....
pluss at hvis det faktisk er noen som tror at justin røyka weed, er de skrudd. spesielt hvis de kutter seg selv...
og vi gjør alle de trinnen du nevnte... vi er bare litt mer dedikert enn du kanskje var..

Jeg er så enig!! Kjempe bra skrevet, Ida :)

Fantastisk innlegg!!! Men regner med du mente nicket ditt på MSN (siden det var i gamledaaar) og ikke Facebook? ;)

FANTASTISK

Du får sagt det Ida! Har lest bloggen din nå i maange år og jeg elsker den! Du er den eneste bloggeren som ikke "hermer" og kopierer andre sine ideer, du er den eneste bloggeren som er 100% ærlig i meningene dine og ikke opptrer falsk og så er du den bloggeren som skriver best og morsomst! Jeg elsker også når du provoserer, kan ta meg selv i å bli litt irritert på deg av og til, men så tenker jeg bare at det er jo derfor jeg elsker bloggen din! haha :) Måtte bare få det ut..var på tide jeg fikk sagt det ;) Mvh fan ;)

Svar fra Ida: hihi, bra du kommer over det, at jeg irriterer deg av og til ;) tusen takk for hyggelige ord og for at du leser bloggen <3

Hahaha, fyyyfaen, eg kjenne meg sånn igjen me det å ver blodfan! Ittenavn på facebook, klina me plakater, t-skjorter, sitte oppe heile natten å hørre om og om igjen på sangene, og kle seg ut og opptre foran speilet!!! <3Barndommen<3

Ja, syk verden..

HERREGUD!!!!!! Er det mulig :-O

heheh ordet blodfan fikk nettopp en ny betydning

Du er ikke den eneste som hadde kline plakat haha :D Min var riktignok av BSB og det er enda mer pinlig! Eminem er jo heit!

Jeg er belieber selv, men blir helt sykt flau over det der... Kunne ikke vert mer enig med deg, WORD!

Veldig bra skrevet, men det er også viktig og få med seg at til tross for at det er vilt og galt av fansen å kutte seg, så var det en eller annen humorside som oppfordret til hele cut4bieber. Det lød noe som "Ja nå har Justin begynt å røyke hasj. Skal ikke alle ta å begynne å kutte seg og laste opp bilde på twitter, med tag #cut4bieber så kanskje Justin slutter å røyke? Så skal vi se hvor mange småjenter vi får til å gjøre dette." elns.. Og, ja. Det var en spøk, og alle burde forstå det. Men er det alltid så lett å forstå? Justin har unge fans som dedikerer store deler av livet deres til han.
Har også hørt at 3 jenter døde av dette. Det er så sykt at jeg ikke har ord for det... Forferdelig.

Genialt skrevet Ida!

hahaha! jeg ler! dette var morsomt! og jeg er helt enig! hva i all verden skjer med verden?!

Veldig bra skrevet, men hadde satt pris på ein advarsel om sterke bilder eller ein liten 'trigger alert' på forhånd.. Sitter med hjertet i halsen etter dei bildene, og eg veit at folk som sliter med sjølvskading kan bli 'triggered' av å sjå slike ting.

Men eg er kjempefan av deg og bloggen altso, so ikkje ta det som kritikk! :)

Katarina Kristine

Helt sykt. Noen som burde lese denne bloggen om en jente som oppvokste opp i et voldelig hjem. Etter det forstår man at å kutte seg er noe man burde tenke 5 ganger over før man gjør det. Livet er verdifullt, og selvskading er forferdelig.
Anbefaler alle å lese. Det er sterkt og rørende.
www.defectivebutterfly.wordpress.com

Utrolig bra innlegg, Ida.

Olrik Larsen

...???

Der fikk du virkelig sagt det!
Dødsbra skrevet =)

Jeg er så ENIG !! Disse jentene har ÅPENBART dypere problemer enn at Justin allegedly har røyka hasj. Det er bare convenient å ha noe å skylde det på.

Marita Vestli

kunne ikke vært mer enig!!

du er AWESOME Ida!

Cut4bieber? Aldri.

Du tar ordene rett ut av munnen min. "Shit! Bieber har influensa... #Die4Bieber"
Er for drøyt! Bare fordi han gjør en feil, hvorfor skal man ødelegge livet sitt? Arrene blir der for alltid. Og hvis noen spør hvorfor du har fått dem, vil folk skjønne at du ikke er helt riktig. Ahah.

Twitter, insta & kik: Vilde_KL

litt drastigt å kutte seg.. støtter heller å bruke høvelen til å kvitte seg med kjønnshår..

Skriv en ny kommentar