BLUR BOX

Å løpe i møter med en forkjølelse/influensa over seg er jammen ingen lek. Jeg er ikke så openminded (ekkel) at jeg pusser nesa og hoster i vei foran fremmede mennesker, så det blir nesten flere toalettbesøk enn utvekslede ord. Måtte dette gå over veldig snart - før det klikker for meg!

Ville egentlig bare kjapt innom for å si hei til dere, og for å si takk for at dere er så synlige i kommentarfeltet om dagen. Jeg setter veldig stor pris på alle tilbakemeldingene deres, det er gøy å se at så mange kjenner seg igjen i mine hverdagsfrustrasjoner. Og like gøy at folk er uenige og syns at jeg er helt dum.

For dum er jeg jo ikke. Jeg er bare stygg. Nivået på den røde nesa og de hovne øyne blir til og med litt sterk kost for bloggen i dag.

Skulle ønske man kunne kjøpe seg en sånn blur box og gå rundt med den på dårlige dager. Men det kan man ikke. Så jeg får bare kaste meg ut i den virkelige verden og gjøre ferdig dagens ærender. Akkurat nå er det bursdagsgaver som står på planen - et hyggelig avbrekk!

Håper alt er vel med dere i disse dager hvor det later til at alle - og da mener jeg ALLE er syke 

11

Linn Cecilie

Jada, forskjølelsen traff meg som en bombe i natt. Pokker!

Bra det ikke bare er jeg som ikke snyter meg foran fremmede! Egentlig folk generelt.. Venninne mine sier jeg er prippen, men mener selv at det bare skulle mange at man kan holde sånt ekkelt for seg selv.. Du ser forresten smashing ut om dagen(av det du viser iallfall)! God bedring og god helg! :)

Åååh, endelig er du tilbake igjen!

wow! resten av deg ser jo fantastisk ut da. :)

Hei! ville bare si at når jeg scrollet ned for å se på kommentarene her så plutselig stod noen andre sitt navn og mail fylt inn i de feltene man må fylle ut, og når jeg oppdaterte for å se om det fortsatt var der stod en ny jentes mail og navn der.. Dette er jenter jeg ikke aner hvem er og! Kanskje noe som er galt og burde fikses på? Tenkte bare si ifra iallfall! :)

Du kan hvertfall trøste deg med at du er langt fra den eneste som sliter med sykdom :) Du ser forresten smashing ut!! Skulle gjerne vært disiplinert nok til å ta kvitte meg med kosefettet jeg også :)

For en god ide. Blir box :D
God bedring til deg ivertfall. Håper du blir bedre snart :)
Kommer det ny header snart? :) God helg.

haha, elsker at Bella er med på alle bildene! :D

Det er du ikke alene om! Hoster og snyter meg i ett kjør om dagen.. Håper det går over snart!

Ja, skjer med at alle er sjuke? i går blei eg og sjuk, eg som trudde eg var immun mot å bli sjuk.

Det er ikke rart du får flere kommentarer når du skriver som du gjør for tiden! Du fanger dagligdagse øyeblikk så sinnsykt bra at man (les:jeg, iallefall) sitter å ler å fniser som en liten fjortisjente for seg selv! Du er helt rå! Virkelighetens Carrie Bradshaw og Bridget Jones og alt på en gang! Det er veldig godt ment! Ha en fin dag!:D

Skriv en ny kommentar