SLUMBER PARTY

Jeg kunne ikke gjøre annet enn å bruke det magiske viskelæret mitt i kveld, og viske ut alt som egentlig stod på planen. Jeg skal i tidenes bursdag i morgen, og det hadde vært kjekt å klare å stå oppreist - på starten av kvelden i det minste.

Så, gjett hva jeg skal i kveld! Slumber party hos Lisa! Jeg elsker å dra på overnatting hos venninner. Jeg gjør det alt for sjeldent, men det minner meg om da vi var små, og satt oppe hele natten og spiste godteri og tulleringte til guttene i klassen. Koselig til tusen.

Hockeypulver, Cola og sjokolade er handlet inn, så nå skal jeg bare en liten tur innom byens beste pizzasjappe før kvelden er i boks. Så blir det sukkersjokk og Idol i kveld, med Lisa som heldigvis er like syk som meg. Hvorfor være syk alene når man kan være sammen om det?

15

katrine maria

har alltid lurt på hvilken videregående skole du gikk på? :D

Ntåå, HVOR koselig hørtes ikke det ut? Kos dere!

wulffymaaan, bli friiisk! god bedring :)

Finnes ikke noe bedre enn gode gammeldagse sleepovers <3

Så koselig, dere får ha det moro :D Fikk lyst på kjärlighet og hockeypulver nå, oof!

Shit! Høres ut som tidenes kveld! Hadde vært kult å se noen bilder fra kvelden!
Alt for skjelden at vi gutter gjør sånnt as! Men så bor jeg med tre kompiser i byen da, så vi gjør det kinda hele tiden!

Hørtes kos ut! Elsker også slike overnattings kvelder med venninner :D

Hei Ida :-)

Jeg har sendt deg to mailer, og en kommentar, men fortsatt ikke fått svar.

Angående Shai-konkurransen om et års forbruk, så vant jeg denne - sendte deg mail når du annonserte vinneren på bloggen, men har som sagt ikke fått svar på noen av dem. Tenkte å prøve en gang til, for dette er en premie jeg virkelig ønsker og ble sjeleglad for å vinne! :-)

Håper du svarer denne gangen :-)

Kristine Amalie

Svar fra Ida: Heihei :) Jeg har ikke fått noen mail av deg. Har du sendt til ida.wulff@hotmail.com? Send adressen din dit, så videresender jeg den slik at du får premien din :))

Hørtes bra ut med pizza, sukkersjokk og to syke veninner :-) Det er så synd at det ofte blir færre og færre overnattinger ettersom årene går, for det er nesten ikke noe som er så koselig som å sitte oppe å ha det fint med en du er glad i. Pizza er også veldig fint :D

Kos deg :)

Hahahahaaw!

Så koselig! God bedring ;)

Hvor er byen beste Pizzasjappe?? :D I need to know! :)

Svar fra Ida: Panchetta heter den :)

Da har jeg sendt en mail på nytt, håper du får den nå :-) Om ikke kan du sende en mail på kristineam.blogg@hotmail.no så får jeg evnt svart der!

Klem

Hei, jeg har kjøpt en veske av dere på Bloppis, men aldri mottatt noe? Hva skjer? :)

Svar fra Ida: Heihei! :) Har du betalt for den? Vi har sendt unna til alle som har betalt, og nå har vi ikke vært inne på verken bloppis eller bloppis-mail på en stund. Men send mail til ida.wulff@hotmail.com med produkt og hvilken dato du evnt har betalt, så skal vi ordne det! :)

Skriv en ny kommentar