GET SPORTY, SHORTY

Her i huset er vi klare for å hoppe og sprette litt, dagens (sikkert ukas) treningsøkt nærmer seg med tornadoskritt.

I dag er jeg kledd fra topp til tå i klær fra min kjære venninnes nettbutikk. Kristina har startet opp GetSporty.no, hvor hun selger masse fint treningstøy. Kristina er så dyktig, og jeg ble kjempeglad da hun ville sende meg noen plagg jeg kunne prøve.

Prøvde å overtale henne til å sende plaggene i str L, men hun nektet. Så det ble M. Og jeg kan forsikre dere om at størrelsene på GetSporty er helt vanlige i størrelsen, for mitt passer perfekt 

Denne tightsen løftet jaggu rumpa et par hakk. Deilig å slippe å slepe den etter seg på trening!

GetSporty kommer snart med sitt eget merke også, det blir stas. Ikke glem å hoppe innom GetSporty før neste treningsøkt, litt nytt treningstøy hjelper alltid på motivasjonen!

... Måtte jo bare inkludere dette bildet. Her har jeg frosset til fordi naboen står på takterrassen og glor på meg. ÅÅÅÅH, jeg prøver å blogge her, kan ikke alle naboene bare... Dra hjem?!

9

Kommer opp random navn og mail her som man skriver kommentarnår jeg scrolla nedover.. Ikke særlig bra!

Tenkte bare jeg skal si det, hengerumpe eller ei, du har den fineste kroppen jeg vet om! DU er treningsmotivasjon. Synes du ser så frisk og sunn ut, både huden din og kroppen. Fineste bloggeren, uansett hvor klisjé det enn høres ut :)

Svar fra Ida: det var veldig snilt!! Masse

Så bra du ser ut! :)

Haha skvatt til da jeg så overskriften, vennene mine kaller meg nemlig "shorty" haha!

Du er så søt! Og kjempeflink å blogge for tiden:-)

Hahaha, Ida! Håper naboen som glor leser dette innlegget :)

Åh, det siste bildet minner meg om "gamle Ida", hahaha. Minner meg på at jeg gjerne vil ha flere teite videoblogger!

Hvordan var tightsen å ha på under trening? Siden den skal stramme og løfte er jeg litt usikker på bevegeligheten blir dårligere av den? Og Er den litt høy på livet?

Svar fra Ida: syns den var veldig god å ha på, absolutt ikke dårligere beveglighet :) Jeg var på Fast, Fit & Fabolous-gruppetime, og fikk testet den ut på både styrke, cardio og tøying.

Ine Cathrin Nislen

Hvilken størrelse har du i 2XU tightsen? :-)

Svar fra Ida: M :)

Skriv en ny kommentar